به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، شرکت الکتریسیته سعودی که توسط دولت سعودی کنترل میشود با شرکت توکیو الکتریک پاور، نیسان موتور و تاکائوکا توکو قراردادی برای اولین پروژه پایلوت ساخت خودروی الکتریکی در بزرگترین صادرکننده نفت جهان، امضا کردند.
عربستان سعودی به عنوان بخشی از هدف خود برای تنوعبخشی به اقتصاد فراتر از نفت، به دنبال توسعه صنعت خودروی خود است و برای این کار با شرکت تویوتا موتور ژاپن هم تیمی مطالعاتی تشکیل داده است.
قوانین سختگیرانه مبارزه با آلایندگی در سطح جهان خودروسازان دنیا را بر آن داشته است تا تولیدات خود را به سوی خودروهای الکتریکی شیفت دهند و برخی از آنها سعی میکنند تا در هزینههای بسیار بالای توسعه باتری آنها با هم شریک شوند.
تحت این توافق، ایستگاههای شارژ سریع توسعه داده خواهند شد تا خودروهای الکتریکی را در 30 دقیقه شارژ کند. شرکت الکتریسیته سعودی 3 خودروی الکتریکی از نیسان قرض میگیرد درحالیکه تپکو و تاکائوکا توکو هم سه شارژر سریع فراهم خواهند کرد. شرکت الکتریسیته سعودی در مورد برنامه زمانی این طرح اطلاعی نداده است.
مدیر اجرایی این شرکت، امین ناصر در ماه نوامبر به رویترز گفت با بهبود کارایی در بلند مدت سطح تولید خود را بهتر خواهیم کرد تا با رشد انرژیهای تجدید پذیر، با تقاضای روزافزون انرژی که نیازمند منابع مختلف انرژی است هماهنگ شویم.
ناصر در ماه اکتبر در مصاحبهای به سیانبیسی گفت خودروهای الکتریکی سهم خوبی را از بازار به دست خواهند آورد اما چندین دهه طول میکشد تا بر بخش قابل توجهی از انرژی جهان تاثیر داشته باشند.
عربستان سعودی روز یکشنبه میزبان یک فروم تجاری ژاپنی-سعودی بود که در آن قراردادهایی با شرکت تبدیل آب سالین و شرکت توسعه تکنولوژی انرژیها و صنایع نو، به امضا رسید.