به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، ایالات متحده آمریکا به عنوان یکی از مهمترین بازارهای فروش خودروهای برقی، همواره مورد توجه خودروسازان متعددی قرار گرفته است.
آمار و گزارشهای منتشر شده در interestingengineering نشان میدهد که بجز ایالت کالیفرنیا که مرکز فناوریهای نوین و مقر خودروسازان و تولیدکنندگان خودروهای برقی و خودران همچون تسلاموتورز به شمار میرود و نسبت به سال 2017 میلادی با رشدی 75 درصدی مواجه شده است، در برخی از ایالتهای آمریکا استقبال شهروندان و مشتریان از خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط زیست بیشتر از سایر شهرها و ایالتهای این کشور است.
از جمله خودروهای برقی پرفروش در آمریکا میتوان به مدلهای مختلف توسعه داده شده از سوی تسلا و همچنین تویوتا پریوس پرایم اشاره کرد.
همانطور که در جدول زیر مشاهده میشود، 10 ایالتی که در آن خودروهای برقی و الکتریکی بیشترین فروش را به خود اختصاص دادهاند، با میزان فروش در سال 2017 و 2018 میلادی و درصد رشد آن ذکر شده است:
بر اساس جدول بالا، نیویورک، واشنگتن و فلوریدا به ترتیب سه ایالت برتری هستند که مردم و شهروندان آنها بیشترین استقبال را از خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست کردهاند.
در نیویورک در سال 2018 میلادی، 15 هزار و 752 دستگاه خودروی برقی به فروش رفته که در مقایسه با سال قبل از آن 10 هزار و 90 دستگاه بود، 56.11 درصد رشد افزایش یافته است.
در واشنگتن نیز 12 هزار و 650 دستگاه خودروی برقی در سال گذشته فروخته شده است که نسبت به سال 2017 میلادی که 7 هزار و 68 دستگاه بود، با یک رشد 78.98 درصدی روبرو بوده است.
فلوریدا نیز با فروش 13 هزار و 705 دستگاه خودروی برقی در سال 2018، 108.50 درصد رشد را نسبت به فروش سال 2017 که معادل 6 هزار و 573 دستگاه بوده است، تجربه کرده است.
تگزاس، نیوجرسی و ماساچوست همچنین به ترتیب با فروش 11 هزار و 764 دستگاه، 9 هزار و 230 و 8 هزار و 990 دستگاه خودروی برقی، پاک و دوستدار محیط زیست در سال 2018 میلادی جایگاه چهارم تا ششم این جدول را به خود اختصاص دادهاند.
کلرادو، اورگان، ایلینوی، پنسیلوانیا نیز به ترتیب با آمار فروش 7051، 5976، 7357، 6063 دستگاه خودروی برقی در سال گذشته در آخر جدول مذکور قرار گرفتهاند.
بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.
بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
بسیاری از کشورهای جهان نیز قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند. بدین ترتیب دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه 2030 و نهایتاً تا دهه 2040 میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.