به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از عصر ایران، سولترا از منظر طراحی میزبان زبان جدیدی است که در مقایسه با محصولات قبلی این کمپانی تفاوت های مهمی را نشان می دهد. چراغ های اصلی جلو و دیگر جزئیات قسمت دماغه، مجموعه ای از خطوط و زوایای تند را شامل می شوند که مجموعا ظاهری مدرن و امروزی را ارائه می دهند.
در طراحی گلگیر جلو نوار پلاستیکی هلال این قسمت تا زیر چراغ های اصلی و همچنین بخشی از سپر ادامه یافته که رویکردی خلاقانه در تولید سولترا محسوب می شود.
سولترا در نمای جانبی، بیننده را به یاد محصولات تویوتا و بطور خاص bZ4X می اندازد که البته با توجه به همکاری تویوتا در این پروژه مورد عجیبی نیست. این وضعیت در نمای عقب نیز کاملا محسوس است.
رینگ ها در حالت استاندارد 18 اینچی و در حالت آپشن 20 اینچی هستند.
خودرو از منظر ابعاد برابر با 4690 میلیمتر در طول، 1860 میلیمتر در عرض و 1650 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. وزن خالص نیز برابر با 2020 کیلوگرم محاسبه شده است.
سولترا از دو موتور الکتریکی که هر کدام روی یکی از محورها فعال هستند، استفاده می کند که هر کدام 107 اسب بخار خروجی دارند تا مجموع خروجی برابر با 215 اسب بخار باشد. بدین ترتیب سامانه تمام چرخ محرک نیز در وضعیت فعال قرار دارد.
انرژی مورد نیاز پیشرانه از یک باتری 71.4 کیلووات ساعت لیتیوم-یون تامین می شود که برد حرکتی 460 کیلومتر را فراهم خواهد کرد. البته این عدد با توجه به استانداردهای محاسباتی کشور ژاپن انجام شده و احتمالا عدد مربوطه برحسب شاخص های بین المللی کمتر از 460 خواهد بود.
سوبارو به زمان شارژ باتری اشاره ای نکرده اما سیستم شارژ خودرو از 150 کیلووات پشتیبانی می کند که این قابلیت به 30 دقیقه زمان برای تکمیل 80 درصد ظرفیت باتری قابل تفسیر است.
طراحی فضای داخل کابین سولترا شباهت کاملی به کراس اوور جدید تویوتا یعنی bz4x دارد.