به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، این برنامه تا سال 2020 به 3.7 میلیارد یورو (3.9 میلیارد دلار) صرفه جویی سالانه منتهی خواهد شد و حاشیه سود عملیاتی فولکس واگن را از دو درصد در سال 2016 به چهار درصد در سال 2025 افزایش می دهد.
هدف مذکور در مقایسه با حاشیه سود عملیاتی رنو و پژوسیتروئن که شش درصد در سال 2021 هدف گذاری شده، کمتر است و نشان میدهد فولکس واگن همچنان عقبتر از رقیبانش قرار دارد.
فولکس واگن که بزرگترین خودروساز اروپاست، قصد دارد رسوایی تقلب در آلایندگی دیزلی را که اعتبار این خودروساز را مخدوش کرده و میلیاردها یورو جریمه و خسارت به همراه داشته است، پشت سربگذارد.
تعدیل نیروی برنامهریزی شده به همراه وعده مدیریت برای ایجاد 9 هزار شغل جدید در بخش تولید باطری و خدمات موبایل در کارخانههای آلمان، بخشی از تلاشها برای رویکرد به خودروهای برقی و خودران است.
بعضی از کارشناسان معتقدند که این کاهش هزینه کافی نیست. هزینه در بخش تحقیقات و توسعه و کارکنان در سراسر فعالیتهای خودرویی فولکس واگن سالهاست روند افزایشی داشته است و نیاز به اصلاح این وضعیت حتی پیش از افشای رسوایی آلایندگی وجود داشت.
فولکس واگن با 610 هزار کارمند که در سراسر جهان دارد، سال گذشته اندکی کمتر از تویوتا با 350 هزار کارمند، خودرو تولید کرد. این شرکت آلمانی همچنین برای متوقف کردن خودروهای غیرسودآور در میان 340 مدل خود، عملکرد کندی داشته است.
رهبران اتحادیههای کارگری اعلام کردند مدیریت موافقت کرده است تا سال 2025 از تعدیل اجباری در آلمان خودداری کند. این اقدام زمینه را برای حذف 23 هزار موقعیت شغلی از طریق بازنشستگی زودهنگام و کاهش کارکنان نیمه وقت فراهم می کند.
فولکس واگن اعلام کرد کارکنانش در آمریکای شمالی، برزیل و آرژانتین تعدیل خواهند شد. حدود 120 هزار کارمند برای برند فولکس واگن در آلمان کار می کنند که شامل شش هزار کارمند موقت هستند.
بر اساس گزارش رویترز، بسیاری از تحلیلگران و سرمایه گذاران از این اقدام استقبال کردند و در نتیجه ارزش سهام فولکس واگن در معاملات بازار فرانکفورت، بیش از دو درصد صعود کرد.