قابل اتکاترین خودروها در 2021
عصر خودرو- گزارش جدید جی. دی. پاور نشان میدهد به طور کلی قابلیت اتکای برندهای خودرویی در سال 2021 نسبت به سال قبل از آن بهبود یافته است.
عصر خودرو- گزارش جدید جی. دی. پاور نشان میدهد به طور کلی قابلیت اتکای برندهای خودرویی در سال 2021 نسبت به سال قبل از آن بهبود یافته است.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از سایپانیوز، برای برخی از خریداران خودرو، ارزیابی خودروها توسط موسسههای نظرسنجی و تحقیقاتی اهمیت زیادی دارد. جی. دی. پاور نیز هر ساله نظرسنجی و پژوهش انجام میدهد و قابلاتکاترین برندهای خودرویی را معرفی میکند. حالا نتایج این مطالعه برای سال 2021 منتشر شده است. یکی از معیارهای امتیازدهی برای رتبهبندی برندها، تعداد مشکلات گزارش شده از آنها به ازای هر 100 دستگاه خودرو است.
برندهای ژاپنی و کرهای وضع خوبی دارند و مردم این برندها را قابل اتکا میدانند. صدر جدول را برند لکسوس به دست آورده و امتیاز آن 81 مشکل در هر 100 خودرو است. نمره متوسط هم 121 مشکل در هر 100 دستگاه است. در سال 2021 بهترین نتیجه به دست آمده و تعداد مشکلات به ازای هر 100 دستگاه خودرو به کمترین تعداد خود در طول تاریخ صنعت خودرو رسیده است.
بعد از لکسوس، برند پورشه با 86 مشکل به ازای هر 100 دستگاه مقام دوم و کیا با 97 مشکل به ازای هر 100 خودرو مقام سوم را به دست آوردهاند. مقام چهارم از آن تویوتا با 98 مشکل است و مقام پنجم هم به بیوک با 100 مشکل به ازای هر 100 دستگاه رسیده است. بهترین بهبود را شرکت کرهای کیاموتورز به دست آورده که نسبت به سال 2020 توانسته تعداد مشکلات به ازای هر 100 دستگاه را 35 مورد کاهش دهد. این اولین باری است که کیا از کادیلاک، آکورا و هیوندایی هم پیش افتاده است. میتسوبیشی با 31 مورد بهبود، بعد از کیا قرار گرفته که بهترین بهبود سالانه را نشان داده است. امسال سومین سال متوالی است که پورشه 911 مقام دوم را در این فهرست حفظ کرده است.
در ضمن اولین سالی است که تسلا به طور رسمی وارد این رقابت شده اما با 176 مشکل به ازای هر 100 دستگاه فعلا جایگاه خیرهکنندهای به دست نیاورده است. تسلا البته هنوز از لحاظ جی. دی. پاور معیارهای مطالعه را کسب نکرده و نمیتوان آن را با بقیه برندهای خودرویی مقایسه کرد. همچنین جی. دی. پاور میگوید که وانتها و شاسیبلندها واقعا نیاز به بهبود دارند، چون به ترتیب 130 و 120 اشکال به ازای هر 100 دستگاه خودرو از خود نشان دادهاند.
خودروهای سوبارو از جمله فارستر، آوتبک، کراستِرک و اَسنت در 6 سال گذشته امتیاز خوبی به دست نیاورده و همگی پایینتر از متوسط صنعت قرار گرفتهاند. برای اندازهگیری تعداد مشکلات به ازای هر 100 دستگاه خودرو، تعدد ایرادها در سامانههای مختلف از جمله سامانه گرما-سرما، سامانههای کمک به راننده (که از سال 2022 به مطالعات اضافه شده)، لذت رانندگی، امکانات و آپشنها، سامانه صوتی-تصویری-اینترنتی، قوای محرکه، صندلیها و تریم داخل بررسی میشوند. صاحبان برندهای خودرویی بعد از سه سال استفاده از خودرو در این نظرسنجی شرکت میکنند.