بررسی نسبت صادرات به تولید خودرو بین سال‌های ۸۴ تا ۹۳

فراز و فرود صادرات خودرو

عصر خودرو: بـسیاری از کـارشناسان، صادرات خودرو را با نادیده گرفتن کیفیت و عدم استفاده از تکنولوژی روز دنیا در خودروسازی‌های کشور، قربانی تولید می‌دانند. تولیدی که در چند سال گذشته با افت و خیزهای بسیاری همراه بوده است.

يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۵:۰۰

فراز و فرود صادرات خودرو

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، بر این اساس آمارها در حالی نشان‌دهنده افت صادرات خودرو بخصوص بین سال‌های 89 تا 92 بوده که بسیاری از کارشناسان بر عوامل کیفی و نبود زیرساخت‌های لازم در این زمینه تاکید دارند.

به اعتقاد کارشناسان، صنعت خودرو ایران مشکلات اساسی برای رونق بازارهای صادراتی خود دارد که از جمله آنها بحث کیفیت و قیمت رقابتی است، اما در کنار این موضوعات یکی از مقصران کاهش صادرات خودرو افت زیاد تولید خودرو به‌خصوص بین سال‌های 91 تا 92 است.

تحریم‌های اعمال شده بر کشور و صنعت خودرو در طول سال‌های 90 تا 92 هر چند منجر به افت تولید از یکسو و افزایش هزینه تولید و به تبع آن افزایش قیمت خودرو شد، اما این مساله تبعات دیگری نیز برای خودروسازان به‌دنبال داشت که یکی از مهم‌ترین آنها کاهش بسیار شدید صادرات خودرو بود. با این حال دراین مطلب براساس آمار این موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا ببینم سهم صادرات خودرو از تولید کشور تاکنون چه میزان بوده است.


آمار افزایشی و کاهشی صادرات و تولید

خودروسازان کشور همسو با افزایش تولید محصولات خود که از سال 1384 به بعد روند صعودی به خود گرفت، صادرات را نیز اندکی افزایش دادند. صادراتی که هر چند در طول این سال‌ها با افت و خیزهایی همراه بود اما در حد خود رشد قابل توجهی داشت.

با این حال صادرات خودرو در سال 89 با توجه به صدور 81 هزار و 596 دستگاه خودرو رکوردشکنی کرد که این موضوع ناشی از افزایش تولید خودرو در آن سال بود، اما دیری نپایید که با تشدید تحریم‌ها در سال 1390 صادرات خودرو همسو با کاهش آمار تولید به‌شدت افت کرد. برهمین اساس آمار صادرات خودرو در سال 1390 به نسبت سال 1389 افت بیش از دوبرابری داشت؛ به‌طوری‌که خودروسازان کشور تنها توانستند به میزان 38 هزار و 258 دستگاه خودرو سواری را صادر کنند.

هر چند در سال 1391 این آمار، افزایش اندکی پیدا کرد، اما به یکباره در سال 1392 صادرات خودرو بر زمین خورد و خودروسازان تنها توانستند تعداد 10 هزار دستگاه را صادر کنند؛ به‌طوری‌که در این سال شاهد افت 80 درصدی صادرات خودرو نسبت به سال 91 بودیم.

امیدخودروسازان برای دستیابی به بازارهای هدف صادراتی در حالی کاهش یافت که بسیاری از کارشناسان کارنامه بد صادرات را به علت مشکلاتی چون کیفیت پایین، قیمت بالا و رقابتی نبودن تولیدات داخلی در بازارهای دیگر عنوان می‌کنند. موضوعی که همچنان به قوت خود باقی است.

افزایش صادرات خودرو هر چند یکی از موضوعاتی است که همواره از سوی مسوولان پیگیری می‌شود اما این موضوع ارتباط مستقیمی با آمار تولید خودرو در کشور دارد. افزایش 51 درصدی خودرو در سال 93 نسبت به سال 92 نیز موید همین مطلب است. برهمین اساس در سال 93 با تولید 867 هزار و 224 خودرو سواری خودروسازان توانستند تعداد 27 هزار خودرو را صادر کنند که این موضوع حکایت از افزایش 190 درصدی صادرات خودرو دارد که نشان‌دهنده عبور خودروسازان از دوران گذار است.


افزایش صادرات

افزایش صادرات خودرو در سال‌جاری یکی از موضوعات اساسی و مورد پیگیری مسوولان و خودروسازان است که این موضوع نیز بار دیگر همسو با افزایش تولید خودرو مدنظر قرار گرفته است.حالا با توجه به اینکه خودروسازان داخلی در سال‌جاری برنامه تولید یک میلیون و 400 هزار دستگاهی را هدف‌گذاری کرده‌اند، صادرات 80 هزار دستگاهی خودرو را در برنامه خود قرار داده‌اند. برهمین اساس مسوولان شرکت سایپا از صادرات 45 هزار دستگاهی خبر داده‌اند و شرکت ایران خودرو نیز صادرات 35 هزار دستگاه را در دستور کار دارد.

بنابراین با توجه به برنامه ریزی خودروسازان پیش بینی می‌شود که صادرات خودرو در سال 94 نسبت به سال گذشته افزایشی سه برابری خواهد داشت. این در حالی است که بسیاری از کارشناسان معتقدند خودروسازان توان لازم برای تولید یک میلیون و 400 هزار دستگاهی را دارند، اما آنها از مشکل دیگری که منجر به کاهش سطح تقاضا در بازارهای صادراتی شده، نیز خبر می‌دهند. به گفته خودروسازان، اظهار نظرهای غیرمسوولانه برخی مقامات دولتی و غیر دولتی در مورد محصولات داخلی به خصوص کیفیت و تکنولوژی به کاررفته در این خودروها، سطح تقاضا برای محصولات ایرانی در کشورهای صادراتی را به‌شدت تحت‌تاثیر قرار داده و منجر به کاهش صادرات به کشورهای مذکور شده است.در این مورد می‌توان به کاهش چشمگیر صادرات خودرو به بازار عراق اشاره کرد.

در همین راستا، محسن جوان، معاون صادرات و امور بین‌الملل شرکت خودروسازی سایپا در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد» می‌گوید: اظهارنظرهای مسوولان در خصوص کیفیت و امنیت خودرو در سال‌های گذشته بر بازار صادراتی ما در برخی کشورها از جمله عراق تاثیر بسیاری داشته است. با این حال این موضوع با برنامه‌های توسعه‌ای کم‌رنگ شده است.

جوان با اشاره به اینکه بنابر تیراژ تولید در سال‌جاری خودروسازان باید حدود 8 درصد از تولیدات خود را صادر کنند، می‌گوید: براین اساس در سال‌جاری شرکت سایپا باید تعداد 45 هزار دستگاه خودرو صادر کند که در سه ماهه ابتدایی سال‌جاری تعداد 5 هزار دستگاه از این میزان را صادر کردیم. با این حال افزایش این میزان نیازمند بالا بردن توان رقابتی ما با رقبای دیگر است که نیازمند حمایت‌های دولتی است.


عراق؛ رتبه اول بازار صادراتی خودرو ایران

عراق، سوریه و ونزوئلا اصلی‌ترین بازارهای صادراتی خودروسازان ایرانی هستند. با این حال خودروسازان داخلی در مراودات تجاری خود با کشورهایی چون روسیه، اوکراین، مصر، آذربایجان، سنگال و بلاروس نیز به همکاری می‌پردازند. براساس آمارهای ارائه شده در طول سال‌های 1384 تا 1392 اصلی‌ترین بازار صادراتی خودرو، عراق بوده است. به‌طوری‌که در طول این سال‌ها عراق باواردات 191 هزار و 207 خودرو در رتبه اول قرار دارد. سوریه نیز با واردات 67 هزار و 313 دستگاه خودرو ایرانی رتبه دوم و ونزوئلا با 18 هزار و 523 دستگاه خودرو رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.

بر این اساس صادرات خودرو به روسیه در طول این چند سال هر چند چشمگیر نبوده، اما این کشور با واردات 11 هزار و 856 دستگاه خودرو در طول این 8 سال توانسته یکی از بازارهای صادراتی خودروهای ایرانی باشد. این در حالی است که در طول این سال‌ها تعداد 20هزار و 193 دستگاه خودرو به 6 کشور دیگر که جزو بازارهای صادراتی خودروهای ایرانی هستند، صادر شده است. بسیاری از کارشناسان امیدوارند خودروسازان ایرانی بتوانند با حفظ این کشورها، صادرات تولیدات خود به کشورهای دیگر را افزایش دهند.

براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بازارهای استراتژیک خودروسازان داخلی تا 4سال آینده به 4 بخش تقسیم شده است. براین اساس در بخش خاورمیانه کشورهای عراق، سوریه، مصر، الجزایر و تونس قرار دارند.

در بخش آسیا و اروپا نیز مقصدهای صادراتی ایران کشورهای روسیه، اوکراین، آذربایجان، ترکیه و شرق اروپا در نظر گرفته شده است. بعد از آن کشورهای آفریقایی قرار دارند که در این قاره کشورهای نیجریه، سودان و ساحل عاج مدنظر قرار گرفته اند و در قاره آمریکا نیز کشورهای ونزوئلا و اکوادور مدنظر هستند. این در حالی است که به عقیده کارشناسان عمده بازارهای صادراتی ما توجیه اقتصادی ندارند. بسیاری در این باره به احداث کارخانه در ونزوئلا اشاره می‌کنند.

یکی از کارشناسان صنعت خودرو در این باره می‌گوید: بازارهای هدف بالفعل و بالقوه صادراتی خودروسازان باید به‌گونه‌ای انتخاب شوند که بتوانند توجیه اقتصادی داشته باشند؛ بنابراین خودروسازان ما در ابتدا باید بتوانند بازار کشورهای همسایه را جذب کنند؛ زیرا یکی از مزیت‌های جذب بازار مزیت رقابتی حاصل از نزدیکی جغرافیایی است.

وی معتقد است: یکی از موضوعات بسیار مهم در جذب بازار، داشتن روابط سیاسی مناسب با بازار هدف است که بتواند پیمان‌های گمرکی را با بازارهای همجوار ایجاد کند.


تاثیر کاهش هزینه تولید بر صادرات

خودروسازان خارجی در بازارهای صادراتی جهانی رقابتی سخت دارند و هر یک تلاش دارند با افزایش کیفیت و بالابردن امکانات و کاهش قیمت، مشتریان بیشتری را جذب کنند و توان رقابتی خود را بالا ببرند.

برهمین اساس یکی از کارشناسان صنعت خودرو در گفت‌و‌گو با «دنیای اقتصاد» در این باره می‌گوید: صنعت خودرو کشور باید بتواند علاوه‌بر افزایش صادرات خود به توانمندسازی خود بپردازد تا ضمن ایجاد بهره‌وری بتواند به کاهش هزینه خودروهای خود و از سوی دیگر تنوع محصولات خود بپردازند.

وی معتقد است که این موضوع نیازمند ارتقای استانداردها و بهبود کیفیت است و از سوی دیگر شرکت‌های خودروساز باید بتوانند با استفاده از روش‌های نوین بازاریابی برای کشف فرصت‌های ورود به بازار تلاش کنند.

در این میان اما خودروسازان به کمک‌های دولتی و ایجاد مشوق‌های هدفمند برای توسعه صادرات خود تاکید دارند که این کارشناس صنعت خودرو نیز با تاکید بر این موضوع می‌گوید: دولتی‌ها نیز در این میان نقش جدی دارند و ایجاد مشوق جزو اهداف صادراتی بسیاری از کشورها است، اما موضوعات دیگری چون تسهیل تجارت از طریق بهبود زیرساخت‌ها موضوعی است که باید مدنظر باشد تا خودرو با قیمت رقابتی در بازار هدف به فروش برسد.


اولویت؛ رفع مشکلات داخلی صادرات باشد

صادرات کالاهای غیرنفتی که خودرو یکی از مهم‌ترین آنها است، از اهم برنامه‌های اقتصادی دولت است؛ به‌طوری‌که وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در ابتدای سال‌جاری بر آن تاکید کرد. بر همین اساس محورهایی برای رشد صادرات صنعت خودرو در نظر گرفته شده است. بنابراین خودروسازان باید با ارتقای استانداردها به بهبود کیفیت طراحی، ساخت و تولید خود بپردازند، اما یکی از موضوعاتی که همواره موضوع توسعه صادرات خودرو را با مشکل مواجه می‌کند بحث چالش‌هایی است که پیش روی صادرات صنعت خودرو وجود دارد.

بسیاری از کارشناسان عمده‌ترین چالش‌های صنعت خودرو را مشکلات داخلی، تحریم‌های بین‌المللی، شرایط خاص رقابتی و شرایط محیطی بازارهای هدف عنوان می‌کنند. این در حالی است که آنها در ابتدا به رفع مشکلات داخلی برای هموار شدن روند توسعه صادرات تاکید دارند زیرا دم‌دستی‌ترین موضوعی است که می‌توان نسبت به کاهش آن تلاش کرد.

برهمین اساس این کارشناس صنعت خودرو معتقد است که برای توسعه صادرات باید بتوانیم نوسانات نرخ ارز یا به معنای دیگر غیر واقعی بودن این نرخ را از بین ببریم.

وی موضوع دیگر را روند طولانی استرداد عوارض گمرکی می‌داند و می‌افزاید: ایجاد زیرساخت و توانمندی‌های لازم برای رسیدن به اهداف صادرات در صنعت خودرو از جمله تسهیل روند حمل و نقل موضوعی است که می‌‌تواند کمک جدی به قیمت رقابتی خودرو داشته باشد. در همین راستا معاون صادرات شرکت خودروسازی سایپا نیز از نبود زیرساخت‌های لازم به‌خصوص در زمینه حمل و نقل گلایه و اظهار می‌کند: این مساله باعث افزایش قیمت محصول در بازار هدف می‌شود و توان رقابتی ما را به علت افزایش قیمت خودرو کم می‌کند.

برچسب ها

صادرات خودرو
مطالب مرتبط بیشتر
هشدار چین به اروپا نسبت به آغاز جنگ تجاری هشدار خودرویی چین به اتحادیه اروپا صادرات پیکاپ های JAC به ۱۳۲ کشور جهان شکوفایی صنعت خودروسازی مراکش؛ صادرات به اروپا بیشتر از چین بنادر اروپا به پارکینگ بزرگ خودروهای برقی چینی تبدیل شد صادرات خودروهای ایرانی به کره شمالی دستاوردی اقتصادی یا سیاسی؟ صادرات خودروهای ایرانی به کره شمالی دستاوردی اقتصادی یا سیاسی؟ صادرات خودروهای چینی افزایش یافت برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳ صادرات محصولات سایپا در سال جاری ۳ برابر می‌شود پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد چگونه صنعت خودروی ترکیه بر همتای ایرانی خود غالب شد؟ خودروسازان ایرانی تمایلی به صادرات ندارند پیشرفت برق‌آسای صنعت خودروسازی چین در جهان به روایت آمار برنامه‌ریزی ترکیه برای تولید و صادرات خودروی برقی با کسب رتبه ۳۷ صادرات بیش از ۶ میلیارد دلاری خودروی ترکیه به اتحادیه اروپا رشد ۳۰.۵ درصدی صادرات خودروی چین طی ۲ ماه نخست ۲۰۲۴ رشد ۲۳ درصدی صادرات سین‌کیانگ به پنج کشور آسیای مرکزی صادرات خودروی کره جنوبی به بالاترین سطح در ۸ سال گذشته رسید جنگ قیمت‌ها به نفع کدام کشور شد؟ چین چگونه بزرگ‌ترین صادر‌کننده خودرو شد؟ چین بزرگترین صادرکننده خودرو در دنیا شد چین بزرگ‌ترین صادر کننده خودرو در جهان چین بازار خودروی آفریقای جنوبی را به دست گرفت نیسان خودروهای الکتریکی ساخت چین را به بازارهای جهانی صادر می‌کند محصولات سایپا به زودی در بازارهای روسیه و بلاروس عرضه خواهد شد تارا در یک قدمی خیابان های روسیه مقدمات صادرات خودرو به روسیه و بلاروس انجام شد صادرات ۱۲۰ میلیون دلاری خودرو در نیمه اول سال خودروسازان چینی به دنبال جلب اعتماد اروپایی‌ها افزایش واردات خودرو و قطعات چینی به آلمان چین به بزرگترین صادرکننده خودرو در جهان تبدیل می‌شود بازار خودروی روسیه در دست چین رکوردزنی در رکود خودرو سایپا ۱۲۰ هزار خودرو به روسیه صادر می‌کند تامین ارز خودروسازان از صادرات خود تکذیب شد صادرات سالانه ۲۰ هزار دستگاه خودرو تارا به روسیه در دستور کار است صادرات خودروی ترکیه ۳۷۵ برابر ایران چین، یک گام تا رتبه نخست صادرکننده خودرو جهان رشد قابل توجه صادرات خودروهای چینی به جهان استمرار برنامه های فرامرزی سایپا حضور پرتوان سایپا در عرصه صادرات ژاپن، روسیه را تحریم کرد صادرات ۱۰۰۰ دستگاه کوییک و ساینا به کشور ونزوئلا افزایش فروش خوروهای چینی در قاره آفریقا جهش ۷۶ درصدی صادرات خودرو چین افزایش ۱۴ درصدی صادرات خودروی ترکیه ثبت اولین مازاد تجاری کره‌جنوبی در فروش خودرو چین بزرگترین صادرکننده خودرو شد تولید جدید ب ام و راهی بازارهای جهانی می‌شود صادرات خودروی اروپا سال گذشته رکورد زد آغاز صادرات نخستین خودروساز خصوصی ایران به عراق جهش بیش از ۸۰ درصدی صادرات خودروی چین از سرگیری صادرات خودروهای تجاری و خدمات مهندسی به ترکمنستان با محصولات فعلی خودرو نمی‌توان بازار عمان را دست گرفت خودروهای برقی پیشتاز چین مشخص شدند تفاهم نامه صادرات ایران خودرو با کشور عمان به امضا رسید امضای تفاهم صادرات خودرو از ایران به عمان امضای تفاهم صادرات خودرو از ایران به عمان قرارداد صادرات سه خودرو به روسیه و بلاروس منعقد شد ۴۵ هزار محصول سایپا راهی روسیه و بلاروس می‌شوند ۴۰ هزار دستگاه خودروی ایرانی در راه سنگال تولید و صادرات خودروی تایلند بر مدار صعود سایپا ۴۵ هزار دستگاه خودرو به روسیه صادر می کند صنعت خودروی مکزیک شتاب گرفت افزایش محبوبیت خودورهای چینی در بازارهای جهانی صادرات قطعات خودرو در سال ۱۴۰۴ به ۶ میلیارد دلار می رسد ممانعت از تولید اتوبوس‌ برقی ایرانی با وجود صادرات صادرات خودرو محور تجارت ایران با غرب آفریقا ایران آماده شروع صادرات خودرو به روسیه است خیز بلند برای مقاصد جدید صادراتی سایپا تمرکز روی بازارهای صادراتی، هدف گروه سایپا است «شامخ» خودرو در مرز رکود کدام کشورها بزرگ‌ترین صادر کنندگان خودروی جهان هستند؟ ازسرگیری صادرات ایران خودرو به ونزوئلا پس از هشت سال قرارداد صادرات محصولات گروه سایپا به بلاروس و روسیه امضا شد ورود اولین محموله صادراتی سایپا به ونزوئلا ایران‌خودرو صادرات دوهزار دستگاه خودرو به روسیه را استارت زد ۲۰ میلیارد دلار صادرات خودروی ترکیه به اتحادیه اروپا رشد ۱۰۰ درصدی صادرات خودروهای الکتریکی چین توسعه صادرات با رویکرد صادرات اقتصادی نقش پررنگ همراه خودرو در حوزه صادرات دست پُر کوییک در بازار خودرو گفتگو برای صادرات خودروهای ایرانی به روسیه روس‌ها سوار بر خودروی ایرانی راه تازه سایپا فراتر از مرزها دستیابی کشور به بازارهای صادراتی خودرو اتفاق می افتد امضای قرارداد ۳۰۰ میلیون دلاری با مسکو ارسال دومین محموله صادراتی تارا اتوماتیک به ارمنستان آغاز صادرات محصولات ایران‌خودرو به ونزوئلا شرط ایران برای صادرات خودرو به ونزوئلا خودروهای چینی بازار آسیای مرکزی را فتح کردند ارسال اولین محموله صادراتی سایپا به ونزوئلا برنامه صادرات ۵۰ میلیون دلاری سایپا تا پایان سال شعار سایپا بهترین کیفیت با بهترین سازنده صادرات ۳۵۰۰ دستگاه محصولات ایران‌خودرو به آذربایجان کیفیت رمز بقای زنجیره تامین و خودروسازی خودروهای ایرانی وارد بازار آفریقا می‌شوند؟ «ال نود» با قطعات‌ بومی ساخته می‌شود آغاز صادرات خودروی ایرانی به ارمنستان بازار خودرو در تعلیق رشد صادرات خودرو از مسیر احیای سایت‌های خارجی صادرات نخستین محموله تارا و دنا به ارمنستان آغاز صادرات خودرو از سال ۱۴۰۲ اروپا مقصد محبوب خودروهای برقی چینی برنامه بلندمدت ایران خودرو برای حضور در بازار روسیه بازارهای خارجی را به راحتی واگذار نکنیم صادرات خودرو و قطعات یدکی در دستورکار شرکت‌های خودرویی ایران در مسکو تارا، رانا و دنا بیش‌ترین شانس ورود به بازار روسیه را دارند مهره توانمند ایران خودرو برای بازار داخلی و صادرات روند ادامه‌دار صادرات ۶۰ درصدی جهانی خودروهای الکتریکی چین امسال ۱۵ هزار دستگاه خودرو صادر می‌کنیم صادرات اولین محموله تسلا از چین تصویب کلیات طرح واردات خودرو فقط به نفع خودروسازان داخلی است واردات در برابر صادرات خودرو، انحصار در انحصار است بررسی چالش اصلی واردات خودرو در ازای صادرات معبر واردات خودرو باریک تر شد صادرات ۱۴ میلیون دلاری گروه خودروسازی سایپا رکورد شکنی صادرات بهران در سال ۱۴۰۰ افزایش تولید و ارتقای کیفیت محصولات، محور برنامه های ایران‌خودرو خودروهایی که با پول خرید سمند می‌توان وارد کرد خودروهای ایرانی در راه مسکو بهمن موتور؛ قطب سوم خودروسازی با اهداف صادراتی صادرات ۳۰ میلیارد دلار قطعه و خودرو از ترکیه انحراف از برنامه صادرات خودرو صادرات سمند به روسیه متوقف شد سایپا صادرکننده نمونه صنعت خودرو شد تامین نیاز خودروی بازار گینه کوناکری با محصولات ایران‌خودرو صادرات خودروهای ایرانی به آفریقا واردات در ازای صادرات؛ با کدام خودروها؟ ‌مسیر صادرات خودرو به سوریه بازگشایی می‌شود؟ دومینوی صادرات صوری‌، این بار در خودرو ایران ۱۴۰۰ دستگاه خودرو به آذربایجان صادر می‌کند صادرات ۵۸.۴ میلیون دلار خودرو و لوازم یدکی در هفت ماه فرجام واردات خودرو با «شروط صادراتی» مشکلات ارزی سوریه دلیل ممنوعیت واردات خودرو به این کشور است مجلس مجوز واردات خودرو به ازای صادرات آن را صادر کرد تشویق سوریه به واردات مجدد خودرو ایرانی از طریق تهاتر محدودیت واردات خودرو به سوریه برای همه کشورهاست صادرات ضعیف خودرو و رویای صمت صعود قیمت به بازار خودرو بازگشت؟ آمادگی ایران خودرو برای صادرات محصولات سواری و تجاری به ترکمنستان صحبت از صادرات، طرح واردات را به حاشیه می‌برد صحبت از صادرات و واردات خودرو بازار را ملتهب می کند تدوین برنامه صادرات خودرو تا دو هفته دیگر به پایان می‌رسد سیگنال وارداتی به خودروسازان؟ قرار نیست با مصوبه واردات خودروی خارجی مجلس اتفاقی بیفتد خودروهای سنگین داخلی در صورت تامین منابع مالی توان رقابت با تولیدات روز دنیا را دارند جزییات واردات خودرو اعلام شد رشد دو هزار برابری صادرات تا ۱۴۰۴؟ حلقه مفقوده برنامه صادرات یک میلیون خودرو واردات خودرو انحصاری می‌شود؟ طرح تولید و صادرات محصولات ایران خودرو به سوریه ابلاغ شد تارا؛ کلید توسعه صادرات ایران خودرو تکرار موفقیت چری در صادرات به عنوان برترین صادر کننده خودرو سفیر ایران در روسیه: محصولات ایران خودرو قابلیت عرضه به بازارهای جهانی را دارد واردات خودرو در ازای صادرات افت ۶۰ درصدی صادرات خودروسازان صادرات خودرو با وجود کمبود در بازار؛ الزام استانداردهای ۸۵ گانه برداشته شد! خودروسازان خصوصی باید نگاه صادراتی داشته باشند به فکر صادرات خودروی "تارا" باشید سبد محصولات سایپا متنوع شده است سایپا هنوز خودرویی به آفریقا صادر نکرده است سال گذشته ایران چه خودروهایی را به کدام کشورها صادر کرد؟ افزایش کیفیت خودرو راه صادرات را باز می‌کند افت ۲۲ درصدی صادرات خودرو سقوط ۲.۹ درصدی صادرات خودروی چین در ۲۰۲۰ دیپلماسی ایرانی برای توسعه صادرات خودرو ضرورت افزایش حضور خودروسازان در بازار عراق و سوریه صادرات ۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو در سال آینده دنا پلاس قابلیت صادرات به کشورهای CIS را دارد معمای صادرات خودرو به اسپانیا چرا خودروهای ایرانی در خارج مشتری دارند؟ فروش۵.۷ میلیون دلار خودروی ایرانی به ۹ کشور خودروسازان چینی در تکاپوی حضوری قدرتمند در بازار اروپا و آمریکا تسلا خودروهای ساخت چین را به اروپا صادر می‌کند بزرگترین صادرکنندگان خودروهای الکتریکی در جهان ۱۴.۵ میلیارد دلار صادرات خودرو در شش ماهه نخست اولین خودرو الکتریکی چینی که به آلمان صادر شد را بشناسید بزرگترین صادرکنندگان خودرو کدام کشورها هستند؟ راز پیشرفت چین در صنعت خودروسازی مشکلی در صاردات خودرو وجود ندارد تعرفه بر صادرات خودرو اروپا روی میز ترامپ تحریم‌ها جلودار مدیران جدید سایپا نیست استارت و دینام ایرانی در راه روسیه افت‌و‌خیز قیمت خودروهای صادراتی ۹۷ افت صادرات خودرو و قطعه در سال ۹۷ قیمت‌گذاری و ایجاد فضای کسب‌و‌کار از اصلی‌ترین چالش‌های صنعت خودرو چین صادرات خودروی دست دوم را آزاد کرد ایران پراید را با چه قیمتی صادر می‌کند؟ کاهش صادرات خودروی ترکیه شبکه حمل و نقل فرودگاه داکار با محصولات ایران خودرو نو نوارشد کدام شرکت بزرگترین صادرکننده خودرو به آمریکاست؟ کاهش ۲۰ درصدی صادرات خودرو تاثیر تعرفه‌ها بر صادرات خودروی چین زنجیر تحریم به پای صادرات خودرو صادرات محصولات مشترک ایران و آذربایجان به منطقه اوراسیا سرباز جدید ام‌وی‌ام چیست؟ برنامه های صادراتی گروه خودرو سازی سایپا خودروهای ساخت مشترک ایران و آذربایجان به روسیه صادر می شود صادرات صنایع خودرو سازی ترکیه در نه ماه گذشته به ۲۳.۴ میلیارد دلار رسید رشد ۵۰۰ درصدی صادرات خودرو در ۴ ماه نخست امسال به‌دلیل تحریم‌های آمریکا، واردات خودرو از ایران را متوقف کردیم ۲۲ هزار دستگاه خودرو سواری به خارج صادر شد صادرات خودرو ایران از واردات پیشی گرفت صادرات دو خودروی بنز قاچاق دست‌انداز تحریمی صادرات صادرات ۱۰ خودرو سواری بنز قاچاق تحریم شرکای خارجی با تبدیل ایران به پایگاه تولید و صادرات خودرو محقق می شود رشد ۱۴۰ درصدی صادرات خودرو با وجود کاهش تولید صادرات خودروسازی ترکیه به ۱۶.۵ میلیارد دلار رسید صادرات قطعات خودرو ۶۶ درصد کاهش یافت خودرو رانا به ۲۴ کشور صادر می شود صادرات ۶ هزار دستگاه محصولات ایران خودرو به عراق صادرات خودرو کره جنوبی هشت درصد کاهش یافت ایران هاب صادرات هاوال به کشورهای منطقه می شود هدفگذاری صادرات ۱۰ هزار دستگاه خودرو پسابرجامی در سال ۹۷ ورود خودروهای صادراتی بلامانع شد مدنی:صنعت خودرو بی‌حساب و کتاب اداره می شود اولین محموله صادراتی شرکت سایپا به افغانستان ارسال شد میانگین قیمت هر خودرو سواری صادراتی ایران اعلام شد دو محرک صادراتی خودرو هزینه کرد مشوق های صادراتی صنعت خودرو در تحقیق و توسعه صادرات ۳۰۰ دستگاه پژو پارس اتوماتیک به عراق دنا پلاس به ناوگان پلیس سنگال پیوست عرضه محصولات جدید ایران خودرو در بازار عراق صادرات ایران خودرو از مرز ۲۰۰ هزار دستگاه گذشت تغییر راهبرد ایران خودرو به سمت صادرات سودآور صادرات سایپا به آذربایجان آغاز شد امضای ۸سند همکاری با بلاروس برای تولید خودرو و صادرات دارو صادرات ۱۰۰۰ دستگاه دنا و دناپلاس به بلاروس افزایش صادرات خودروسازان در دستور کار آمادگی ایران برای تولید و صادرات خودرو و تراکتور در سنگال قیمت صادراتی تندر، ۱۰ میلیون تومان اعلام شد صادرات خودرو از ترکیه ۱۹.۵ درصد افزایش یافت ایران ۳ دستگاه پژو ۲۰۰۸ به فرانسه صادر کرد کاهش ۱۹.۱۵ درصدی صادرات خودرو سواری سومین محموله صادراتی سایپا به لبنان ارسال شد رویای صادرات یک میلیون خودرو ورود اولین محموله خودرو ایرانی به ارمنستان قطب‌نمای کره‌ای صادرات خودرو تداوم افت صادرات خودروسازان پراید صادراتی ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است صادرات ایران خودرو با قطعات آپشن رونق می گیرد ایران بارانداز صادرات خودرو می‌شود سایپا در صادرات خودرو موفق عمل کرده است دست خالی خودروسازان ایرانی از بازار افغانستان ایران خودروساز نیست افزایش ۳۰ درصدی صادرات خودروی روسیه رویکرد هوشمندانه ایران خودرو در حوزه صادرات یک بام و دو هوای صادرات خودرو افت صادرات در پنج ماه نخست سال نگرش جدید در توسعه بازارهای صادراتی ایران خودرو توسعه محصولات ایران خودرو در بازار قزاقستان سهم محصولات سایپا در عراق بیشتر می شود سایپا با سهم ۶۲درصدی، پیشتاز در عرصه صادرات خودرو سواری افزایش صادرات قطعات گروه سایپا به بازارهای اروپایی و آسیایی پتانسیل خارجی جذب خودروهای پسابرجامی پیش‌بینی رونق صادرات خودرو با تولید محصولات مشارکتی تیشه به ریشه صادرات خودرو صادرات خودرو باید به ۱۵ میلیارد دلار برسد مقصد بهینه خودروهای پسابرجامی برنامه صادرات محصول ایران خودرو به کشورهای همسود تلاش برای صادرات خودروهای لوکس قاچاق ادامه دارد ۵۰۰ دستگاه خودروی نیمه سنگین از قم به عراق صادر می‌شود الزامات حضور در بازار جهانی گزارش ویدئویی از صادرات اولین محموله تولیدخودروهای نیمه سنگین به کشور عراق صادرات اولین محموله تولید خودروهای نیمه سنگین به کشور عراق استقبال ازخودرو ایرانی وزیر جدید و چالش صادرات خودرو صادرات خودرو برای بازار سنجی هدف‌گذاری برای رشد صادرات خودرو صادرات خودرو مکزیک به آمریکا به سطحی بی‌سابقه رسید برنامه ریزی برای کسب ۳۰درصد بازار خودرو عراق ارمنستانی ها ۴۰۰۰ خودرو ایرانی خریدند تمرکز خودروسازی ژاپن بر صادرات راه پر پیچ و خم تحقق رشد صادرات حذف بند «صادرات» از ضوابط واردات خودرو صادرات مجدد خودرو‌های قاچاق در دستور کار است هدف‌گذاری صادرات ۲.۲ میلیارد دلاری خودرو صادرات، حلقه مفقوده کاهش قیمت خودرو جذابیت راه حل تحقق اهداف صادراتی افزایش صادرات ایران‌خودرو به بازارهای منطقه نخستین محموله از محصولات گروه سایپا به گینه بارگیری و ارسال شد هفت‌خوان صادرات خودرویی هیوندای و کیا در صدر صادرکنندگان خودرو به ایران چرا خودروهای صادراتی ارزان‌ترند؟ فاصله بین اهداف و واقعیت‌های صنعت خودرو! سهم سایپا از صادرات خودرو کشور افزایش یافت علت کم‌توانی صنعت خودرو در صادرات محصولات ایران خودرو وارد کردستان عراق می شود سمند به سبد تولیدات ایران خودرو در اسکندریه اضافه شد خروج از کمای صادراتی با مشارکت‌های خارجی؟ مونتاژ خودرو با هدف صادرات صورت گیرد صادرات خودرو خارجی با برند اصلی از ایران مزیت در واردات؛ مشکل در صادرات خودروهای لوکس قاچاق یا صادر می‌شوند یا منهدم صادرات پساتحریمی صنعت خودرو امید به صادرات با خودروهای جدید شرط صادراتی شدن خودروهای پسابرجامی شرایط جدید صادرات خودرو دنا به بازار عراق رضایت مردم منطقه از خودرو‌های ایرانی ۱۰۰ میلیون دلار خودرو و قطعات از کشور صادر شد صادرات یک چهارم خودروهای تجاری تولیدی تراز تجاری مثبت ۲۸۸ میلیون دلار شد صادرات ۲۵ میلیون دلاری خودرو در سال ۹۵ اما و اگرهای صادرات یک میلیون دستگاه خودرو تا سال ۱۴۰۴ صادرات یک میلیون خودرو تا سال ۱۴۰۴ محقق می شود؟ صادرات ایران خودرو رونق گرفت صادرات خودرو مکزیک به آمریکا ۱۱ درصد افزایش یافت حضور در بازارهای صادراتی با خدمات پس از فروش استاندارد قیمت برخی خودروهای سواری در عراق صادرات نخستین محموله تجهیزات خط تولید ایران خودرو به الجزایر نیجریه گزینه ایران خودرو برای توسعه بازار آفریقا نفوذ ایران به بازارهای صادراتی با حربه چین ایران خودروهای لوکس مصادره ای را صادر می‌کند تلاش بیشتر برای افزایش صادرات ایران پایگاهی برای صادرات خودرو به کشورهای عربی آغاز صادرات اولین محصول مشترک سایپا با شرکای خارجی به کشور عراق صادرات خودروهای ایرانی با تعرفه ترجیحی به لبنان رفع محدودیت‌های واردات با هدف صادرات هدف‌گذاری سایپا برای صادرات ۳۴ هزار خودرو در امسال صادرات ۱۵۰۰ دستگاه از محصولات سایپا به عراق خودروهای لوکس قاچاق همچنان در دو راهی صادر شدن و امحاء ایران خودرو صادرکننده نمونه کشور شد سایپا با سهم ۶۰ درصدی ، پیشتاز صادرات خودرو کشور هدف‌گذاری صادرات خودرو در سال ۹۵ محقق می‌شود؟ تامین بازار داخل یا صادرات؟ صادرات بیش از ۳۰۰ دستگاه دنا به الجزایر نشست ویژه گمرک با خودروسازان برای افزایش صادرات خودرو نشست ویژه گمرک با خودروسازان برای افزایش صادرات خودرو تولید و صادرات محور اولویت ماست راه اندازی اولین مرکز عرضه محصولات سایپا در لبنان تمرکز بر تولید خودروهای اتوماتیک مقصد اصلی صادرات پراید کدام کشور است؟ سایپا نیازهای خودرویی عراق را تامین می‌کند ایجاد پایگاه صادراتی خودرو در شمال غرب ایران «پنالتی» صادرات خودروسازان به نفع توازن ارزی مهلت صادرات خودروهای لوکس قاچاق تا آذرماه درخواست سوریه برای خرید ۳۰ هزار خودرو ایرانی صادرات خودرو در اغما رشد ترانزیت خارجی خودرو از بندر آبادان واکنش رییس انجمن واردکنندگان خودرو به معدوم کردن ۱۳ بنز و پورشه قاچاق هزینه صادرات مجدد ۱۳ خودروی لوکس قاچاق از قیمت آنها بیشتر می‌شود تیبا و دنا به آلمان صادر شد جزئیات درخواست بیمه ۱۰۰ میلیون دلاری یکی از خودروسازان ریسک صادرات خودروسازان بیمه می‌شود؟ کاهش صادرات خودروهای کره‌ای درخواست ۱۰۰ میلیون دلاری خودروسازان برای بیمه صادرات خودرو آغاز صادرات خودروهای ایرانی به غرب آفریقا ۵۰۰ میلیون دلار صادرات خودرو محقق می شود؟ اما و اگرهای صادرات خودرو ایران الزامات رشد ۸ درصدی در حوزه صادرات پرش اسب جاده مخصوص از موانع تولید سایپا در آفریقا کشورگشایی می کند صادرات خودرو به عراق متوقف شد چرخ ایران‌خودرو بر محور توسعه صادرات می‌چرخد چرا برنامه صادراتی خودروسازان محقق نمی‌شود؟ بازار داغ فروش پراید کارکرده در عراق چالش سیاسی صادرات خودرو حضور محصولات سایپا در خیابان های بیروت صادرات به اروپا باورپذیر است تولید خودروهای کاربردی با تغییر ماهیت پیش‌بینی صادرات خودرو در سال ۹۵ کشورهای عرب مقصد نهایی نیستند صادرات پراید راست فرمان به پاکستان سایت های خارجی از خواب بیدار می‌شوند آریو سایپا رکوردار متقاضی در نمایشگاه بصره بلاروس مسیر ورود خودروهای ایرانی به بازار روسیه صادرات خودرو ۲ برابر می‌شود صدور گواهینامه بین‌المللی برای خودروهای صادراتی ۱۷۷میلیون دلار خودرو و قطعات در سال ۹۴ صادر شد تازه ترین اخبار از حوزه صادرات ایران خودرو دست‌انداز جدید عراق برای خودروسازان ایرانی تیبا پرفروش‌ترین خودرو عراق شد صادرات پژوهای ایرانی به ترکیه؟ دیدگاه صادراتی ایران در صنعت خودرو وعده صادرات خودروهای ایرانی به کشورهای منطقه در قرارداد جدید با پژو استقرار خودروهای تجاری در پایگاه صادراتی صادرات ۳۰ درصدی خودرو، واقعیت یا رویا؟ ایران‌خودرو در آینده به نیجریه و تونس می‌رود ترسیم سند توسعه صادرات در صنعت خودرو پرش خودرو از موانع ارزی با صادرات محوری اقتصاد مقاومتی یعنی پویا بودن در عرصه های صادراتی و نفوذ به بازارهای بین المللی بخت خودروسازان ایرانی با بازارهای تازه باز می‌شود دیپلماسی صادرات خودرویی با گفتمان سیاسی گذر از دروازه WTO با سیاست‌های غیرتعرفه‌ای سهم صادراتی خودروسازان در بازارهای هدف توسعه صادرات با تبدیل صنعت خودرو به « صنعتی نوین» لزوم ورود مدیر خارجی برای صادرات خودرو افزایش دو برابری صادرات خودرو در ۸ماه با وجود کاهش توان خرید داخلی نخستین محموله وانت آریسان به عراق صادر شد به زودی ایران خودرو در تونس نمایندگی فروش محصولات خود را دایر خواهد کرد تحویل سری جدید محصولات ایران خودرو دیزل به کشور عراق و انعقاد قرارداد جدید صادراتی رشد ۱۰ ‌برابری تولید تیبا در عراق صادرات تنها راه نجات خودرو سازی است صادرات خودرو و نقش آن بر اقتصاد کلان کشور بازار مثبت خودرو ایران در افغانستان صادرات حدود ۱۶ هزار دستگاه خودرو در نیمه نخست سال نیمی از برنامه صادرات خودرو در سال جاری محقق شد کدام کشورها مقصد خودروهای صادراتی ایران هستند عرب‌ها، مالک بیشترین خودروهای لوکس خاورمیانه صادرات خودرو امسال به دوبرابر افزایش می یابد مبادله بانکی، گره ورود خودروسازان ایرانی به شمال افریقا شرط صادرات ۳۰درصدی در امضای قراردادهای خارجی را شنیده‌ایم دلارهای گران، مزیت صادرات خودرو به بازارهای خارجی رکورد صادرات تیبا به عراق شکسته شد افزایش صادرات خودروسازان خارجی از هند عراقی‌ها بزرگترین مشتری خارجی پژو پارس خودرو در تعقیب نفت راه‌اندازی نشان مستقل برای توفیق در صادرات خودرو صادرات پراید با قیمت ۱۷ میلیون تومان عبور خودروهای ایرانی از پیچ رضایت خارجی‌ها افت صادرات خودرو به عراق آینده مبهم صادرات خودرو صادرات بیش از ۶ میلیون دلاری خودرو و لوازم یدکی
برگشت به بالا