به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از خانه ملت ، علی بختیار با اشاره به افزایش قیمت برخی فرآورده های نفتی، گفت: برخی از تصمیمات و گران کردن قیمت برخی محصولات استحصال شده از نفت کاملا جنبه غیرقانونی داشته و مجلس در برخی موارد مجبور شده برای جلوگیری از گرانی ها طرح تهیه کند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دامنه گرانی ها به قیر نیز رسیده است، افزود: در بودجه سال 97 حدود 3 هزار میلیارد تومان قیر رایگان به برخی دستگاه ها اختصاص یافت تا 4 میلیون تن قیر به صورت رایگان در اختیار بخش های مختلف قرار گیرد اما به دلیل اینکه قیر توسط برخی شرکت ها گران شده است میزان تناژ پایین آمده است.
قیمت قیر یا قیمت سایر فرآورده های نفتی همانند روغن موتور نیز نباید افزایش یابد
وی ادامه داد: گرانی قیر در آسفالت جاده ها، معابر روستایی، بزرگراه ها و شهرداری ها تاثیر گذاشته است که بر این اساس طرح استفساریه ای توسط نمایندگان تدوین و در کمیسیون انرژی مصوب شد مبنی بر اینکه آیا این 3 هزار میلیارد تومان با همان قیمت گذشته باشد یا خیر که در پاسخ آن "بله" عنوان شده است، به دلیل اینکه قیمت محصولات تولیدی داخلی تابع قیمت های صادراتی نیست که عنوان شود به قیمت دلار وابسته است.
نماینده مردم گلپایگان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه قیمت قیر یا قیمت سایر فرآورده های نفتی همانند روغن موتور نیز نباید افزایش یابد، اظهار داشت: مواد اولیه روغن موتور به صورت ارزی وارد کشور نمی شود که قیمت این محصول افزایش یابد، بنابراین افزایش خودسرانه 2 تا 3 برابری روغن موتور ناشی از ضعف نظارتی است.
سازمان تعزیرات حکومتی باید با متخلفان برخورد کند
وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت از مصرف کننده باید نظارت های لازم را انجام دهد تا قیمت محصولاتی همانند روغن موتور افزایش نیابد و سازمان تعزیرات حکومتی باید با متخلفان برخورد کند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: رویه ای در بخش های مختلف تولیدات نفتی ایجاد شده است که علیرغم عدم افزایش قیمت مواد اولیه محصولات نهایی همانند روغن موتور گران شده است که کمیسیون انرژی و صنایع و معادن به افزایش قیمت روغن موتور نیز ورود می کنند.