به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از خانه ملت ، شادمهر کاظم زاده رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس با اشاره به آغاز طرح توزیع سیستمی تایر سنگین در 10 استان کشور، گفت: طبق گزارش های ارائه شده، در سال گذشته حدود یک میلیون حلقه لاستیک میان رانندگان توزیع شده، اما بر اساس اطلاعات واصله، این رانندگان تا پایان سال باز به حدود یک میلیون حلقه لاستیک جدید نیاز دارند.
شادمهر کاظم زاده در مناظره خانه ملت با عنوان حمل و نقل ریلی و مزیت های آن
حمل و نقل جاده ای در سال به حدود 5 میلیون حلقه لاستیک جدید نیاز دارد
حمل و نقل جاده ای در سال به حدود 5 میلیون حلقه لاستیک جدید نیاز دارد، حال وزارت صمت و وزارت راه و شهرسازی باید راه کار درستی را برای توزیع این محصول اجرایی کنند
نماینده مردم دهلران، آبدانان و دره شهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حمل و نقل جاده ای در سال به حدود 5 میلیون حلقه لاستیک جدید نیاز دارد، حال وزارتخانه های صمت و راه و شهرسازی باید راهکار درستی را برای توزیع این محصول اجرایی کنند.
حداکثر ظرفیت کارخانجات داخلی برای تولید لاستیک 1/5 میلیون حلقه لاستیک است
وی تصریح کرد: در شرایط کنونی حداکثر ظرفیت کارخانجات داخلی برای تولید لاستیک 1/5 میلیون حلقه است، از این رو مابقی این محصول باید از خارج وارد کشور شود.
کارخانجات داخلی باید در جهت افزایش میزان تولید لاستیک در کشور اقدام کنند
کاظم زاده ادامه داد: به نظر من با توجه به مشکلات تحریمی، کارخانجات داخلی باید در جهت افزایش میزان تولید لاستیک در کشور اقدام کنند، در این صورت می توان با مدیریت بازار و تزریق تولیدات داخلی، مشکلات حمل و نقل جادهای و رانندگان را حل کرد.
نقص در نظام توزیع لاستیک در کشور؛ باید مکانیزم منسجمی در نظر گرفته شود
این نماینده مردم در مجلس دهم گفت: در شرایط کنونی یکی از مهم ترین مشکلات و دغدغه های رانندگان، نقص در نظام توزیع لاستیک در کشور است، بنابراین باید مکانیزم دقیق و منسجمی برای ارائه این محصول در نظر گرفته شود.
وی گفت: یکی از مسائل مهم در حوزه صنعت تولید لاستیک، موضوع تخصیص ارز است، در شرایط کنونی وزارت صمت برای واردات لاستیک از خارج، ارز دولتی 4200 تومانی اختصاص می دهد، اما برای واردات مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات داخلی اقدام به ارائه ارز نیمایی می کند.
رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: این مسئله موجب شده که عملا کارخانجات تولید لاستیک نتوانند با نمونه های خارجی در بازار رقابت کنند؛ از این رو دولت باید چاره ای برای حل این مسئله بیاندیشد.