به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از سایپانیوز، زمانی که سازمان آتش نشانی در جروجیا به مکان آتش گرفتن این خودرو رسید، موفق شد پیش از آن که آتش به دوج رام پارک شده در کنار آن سرایت کند، خودرو را بیرون بکشند و به زحمت خاموش کند.
جنرال موتورز تمام خودروهای بولت و بولت EUV را که در سرتاسر دنیا فروخته فراخوانده است تا مشکل باتری های آن را رفع کند. همچنین به دارندگان بولت چند توصیه کرده است تا احتمال آتش گرفتن خودرو را به حداقل برسانند. یکی آن که در تنظیمات خود حداکثر شارژ باتری را برای 90 درصد تنظیم کنند، بعد از خالی شدن شارژ باتری بلافاصله آن را شارژ کنند تا با خالی شدن باتری مواجه نشوند، و از همه مهمتر از مردم خواسته اند که خودروی بولت خود را در فضای باز نگهداری کنند. اما تجربه ی کیسه های هوای تاکاتا این را ثابت کرد که با توصیه و سفارش و درخواست و التماس نمی توان جلوی حوادث را گرفت. دستورالعمل های نوشته شده هم با توصیه و سفارش اجرا نمی شوند.
حتی نگهداری در فضای باز هم هیچ تضمینی ایجاد نمی کند که مواد شیمیایی به کار رفته در باتری خرابی به بار نیاورد. برای مثال خودرویی که در ساکرومنتو در فضای باز پارک شده بود هم خودش طعمه حریق شد هم دو خودروی همجوار آن که یکی از قضا مازراتی بود.
جنرال موتورز تیم حل مسئله ای را به این موضوع اختصاص داده است که با سامانه های کنترل کیفی OEM از شرکت ال جی کِم، سازنده باتری های خودرو و با کمک ابزارهای تشخیصی به دنبال دلایل اصلی این معضلی است که به اعتبار این شرکت لطمه وارد کرده است. در برخی موارد جنرال موتورز مجبور شده است که شورولت های بولتی که به مشتریان فروخته دوباره از آنان خریداری کند.
تا به حال آتشی که به جان شورولت های بولت جنرال موتورز افتاده، آتش به 2 میلیارد دلار سرمایه این شرکت زده است. یافتن عیب اصلی این آتش سوزی مثل یافتن سوزن در انبار کاه و هنوز به طور کامل شناخته و ریشه کن نشده است. این ماجرا به شرکت باتری سازی ال جی کِم LG Chem هم لطمه وارد کرده و از اعتبار آن نزد خودروسازان کاسته است.
خوشبختانه تا به حال کسی در آتش سوزی شورولت های بولت جان خود را از دست نداده است. به دارندگان این مدل خودرو توصیه شده که اگر جان خود و عزیزانشان را دوست دارند و نمی خواهند به خود و دیگران خسارت بزنند، این خودرو را در فضای بسته تنها رها نکنند.