به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از فارس، سردار سید تیمور حسینی در ادامه نشست خبری خود با اصحاب رسانه یکی از مصادیق بینظمی را در مورد عبور موتورسواران از پیادهروها و چراغ قرمزها عنوان کرد و گفت: پلیس وظیفه ایجاد نظم را بر عهده دارد و با کلیه مصادیق بینظمی مقابله میکند.
وی بحث جدی دیگر در حوزه راهور را توزیع بار و پخش مواد خوراکی، شوینده و غیره دانست و گفت: در آینده نزدیک برای ساماندهی این حوزه نیز طرحهایی اجرا خواهد شد.
حسینی فاز جدید خط سفید را معطوف به انضباط اجتماعی دانست و تصریح کرد: در بحث زیرساختها باید تا پایان خردادماه کسریهای موجود حل شود و تا این تاریخ کسری زیرساخت نداشته باشیم.
وی یکی از مشکلات قبلی موجود در این حوزه را تکثر خطوط دانست و گفت: در اکثر بزرگراه مطرح تهران، این تکثر خطوط برطرف شده و در حاشیه بزرگراهها خطوط اضطراری و حاشیهای ایجاد شده که تردد بر روی آن تخلف است و مشمول جریمه خواهد بود، البته در آینده نزدیک این خطوط اضطرار نیز به صورت مکانیزه کنترل خواهند شد.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پاسخ به سوالی در مورد دور دور کردن ماشینها و اینکه برخورد با این افراد وظیفه کدام پلیس است، گفت: ایجاد بینظمی برابر قانون مجازات اسلامی جرم است و برای آن مجازات تعیین شده، چرا که دور دور زدن با رفتارهای دیگری همچون سرعت، سد معبر، توقف غیر مجاز و غیره همراه میشود که مصداق بارز بینظمی است.
حسینی ادامه داد: به دنبال برخی از اتفاقاتی که در سطح جامعه با آن مواجهیم، هیچ تفکیکی بین وظیفه تخصصی پلیسها نیست، اینکه بگوییم پلیس راهور یا انتظامی یا امداد یا امنیت مطرح نیست بلکه همه اینها موظفند با این مصداق بینظمی برخورد لازم را داشته باشند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ سرعت کم رفتن در بزرگراه را همانند سرعت زیاد خلاف عنوان کرد و گفت: سرعت کم چون منجر به سد معبر میشود، خلاف است و باید سرعت خودروها به صورت متعارف باشد.
این مقام ارشد راهور در مورد نمایشگاه کتاب و ترافیک سنگینی که در محدوده آن به وقوع میپیوندد، بیان داشت: محل فعلی نمایشگاه بینالمللی و مصلی محل مناسبی برای برپایی نمایشگاههای پر مخاطب نیست، حوزه پلیس مشخص است و ما سالهاست که با این مسئله مشکل داریم، صحبت در مورد این موضوع تکراری خوشایند نیست.
وی با اشاره به اینکه 200 تقاطع تهران دارای دوربین ثبت تخلف است، گفت: در 700 تقاطع نیز هوشمندسازی انجام شده که امیدواریم به 600 تا 700 مورد دوربین ثبت تخلف برسیم.
وی در مورد تصادفات عابران پیاده گفت: اگر عابر پیاده مقصر باشد کارشناس راهور سهم تقصیر عابر را در کروکی لحاظ میکند.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در مورد ساماندهی تابلوهای راهنمایی و رانندگی در سطح شهر تهران اظهار داشت: تا به امروز 80 درصد از تابلوهایی که در سطح شهر ساماندهی شدهاند، این ساماندهی شامل حذف کامل تابلو، حذف مکمل و حتی در جاهایی زماندار کردن و نصب تابلوی جدید بوده است.
وی در پایان در خصوص طرح ترافیک و عدم رسیدن کارت طرح ترافیک به افراد ثبت نام شده در این طرح، خاطرنشان کرد: همین که فرد در سیستم ثبت نام کرده باشد و پذیرش اولیه را گرفته باشد و در سیستم پلاکش تعریف شده باشد کافیست و اگر کارتی به کسی نرسیده باشد نباید نگران باشد.