به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، سیدمجتبی شفیعی تعداد خودرو های سبک اسقاط شده را طی سال های اخیر بیش از یک میلیون و 700 هزار دستگاه اعلام کرد و افزود: از رده خارج شدن ناوگان فرسوده مینی بوس یکی از دغدغه های اصلی مدیران حمل و نقل شهری و برون شهری است و برای اولین بار در سال جاری بیش از 3 هزار و 500 دستگاه مینی بوس از رده خارج شده اند که تعداد 2 هزار و 127 دستگاه آن مربوط به استان تهران بوده که اسقاط شده است.
وی یادآور شد: طبق هدفگذاری صورت گرفته سالانه بایستی 350 تا 400 هزار خودرو از رده خارج شوند.
وی تصریح کرد: سال گذشته 330 هزار دستگاه آمار اسقاطی بوده که از آمار سالهای گذشته عبور کرده به طوریکه اسقاط خودروهای اسقاطی در سالجاری رشد چشمگیری به خود گرفته تا جاییکه در 5ماهه اول سالجاری رشد 6.5 برابری داشته که متوسط عملکرد 7 سال گذشته است.
شفیعی گفت: طی 7 سال گذشته تنها یک هزار و 200 دستگاه خودرو سنگین فرسوده از رده خارج شدند، اما طی پنج ماه نخست سال جاری 8 هزار دستگاه خودرو سنگین از رده خارج شده که تلاش می کنیم روند رو به افزایشی آن همچنان ادامه یابد.
شفیعی اظهار داشت: در سال جاری 3 هزار و 500 دستگاه مینی بوس، هزار و یک دستگاه اتوبوس و 3 هزار و 483 دستگاه کامیون و کامیونت فرسوده از چرخه حمل و نقل کشور حذف شده اند که این خودروها با مصرف زیاد گازوییل، آلایندگی محیط زیست و به خطر انداختن ایمنی در ترددهای جاده ای همه ساله هزینه هنگفتی را بر اقتصاد کشور تحمیل می کردند.
قائم مقام ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته ستاد سوخت در نظر دارد تا پایان سال جاری 19 هزار دستگاه خودرو فرسوده را از رده خارج کند.
وی اضافه کرد: جلوگیری از هدررفت مصرف سوخت به خصوص گازوییل، کاهش میزان آلایندگی های هوا و همچنین کاهش ریسک تصادفات جاده ای از مزیت های از رده خارج شدن خودروهای فرسوده توسط ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت است که اخیرا طبق مصوبه هیات دولت این ستاد جزو مجموعه وزارت راه و شهرسازی در آمده است.