به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایدرونیوز ، در این جلسه که با حضور مشاور عالی رئیس جمهور ، معاونان وزیر صنعت ، معدن وتجارت ، فعالان صنعت خودرو ، نمایندگان سازمان ها و بانک برگزارشد ، درباره موضوعاتی همچون نیازمندی های اولیه اجرای طرح ، نحوه تامین خط اعتباری و چگونگی اسقاط خودروهای سنگین تبادل نظر شد .
اکبر ترکان مشاور عالی رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به استانداردهای در نظر گرفته شده برای طرح نوسازی خودروهای سنگین گفت : با فراهم آوردن تسهیلات و بازنگری درست قوانین و ضوابط و تعدیل نمودن برخی موارد می توانیم به اجرایی شدن طرح سرعت بیشتری ببخشیم .
رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران نیز در این جلسه گفت : اجرای طرح را باید با نگاه کلان تری بررسی کردو اشتیاق لازم برای جایگزینی خودروها را با قوانین اصولی و درست فراهم آوریم .
منصور معظمی افزود: پیشنهاد حذف مالیات بر ارزش افزوده برای اسقاط خودروها را به طور جدی پیگیری نماییم تا بتواند یکی از مشوق های رانندگان برای همکاری در این طرح باشد .
اجرای طرح نوسازی ناوگان فرسوده در راستای کاهش آلودگی هوای کلان شهرها و همچنین صرفهجویی در مصرف سوخت از جمله اقداماتی است که در روزهای اخیر رئیس جمهور و مسئولان وزارت صنعت آن را مطرح کرده اند و قرار است با تأمین منابع مالی ارزی و ریالی طی 3 تا 4 سال اجرایی شود.
پیش بینی می شود با اجرای این طرح 202 هزار دستگاه خودرو سنگین فرسوده در کشور نوسازی شود. در این طرح، نوسازی انواع کامیون، اتوبوس درون شهری و بین شهری، مینی بوس، میدل باس و کامیونت با اعتبار 10 میلیارد دلاری مدنظر قرار دارد و از ارزانترین روشهای تامین منابع ریالی و ارزی از سیستم بانکی و همچنین ذخایر ارزی استفاده خواهد شد.