به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سید حسین میرشفیع اظهار داشت:با روکش آسفالت 15 هزار کیلومتر دیگر، 120 هزار کیلومتر راه روستایی آسفالته میشود که تحقق این رقم به معنی دستیابی به اهداف وزارت راه و شهرسازی درزمینه راه روستایی است.
وی با اشاره به میزان باقیمانده از انجام رویه آسفالت در شبکه راه روستایی کشور، گفت: از مجموع 200هزار کیلومتر راه روستایی موجود در کشور حدود 105 هزار کیلومتر آن از روکش اسفالت برخوردار است.
میرشفیع افزود: سال گذشته با بودجه دولتی و همراهی خیرین راه و ترابری 7 هزار کیلومتر راههای روستایی آسفالت شد اما همچنان شاخص برخورداری جمعیت روستایی در برخی مناطق استانهایی مانند آذربایجان غربی، کردستان، خراسان شمالی، هرمزگان و سیستان و بلوچستان حتی کمتر از 10 درصد است.
عضو هیئت مدیره شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با اشاره به تحول پدید آمده در صنعت قیر و آسفالت بیان کرد: با نگاه مدیریت جدید در وزارتخانه، تولید قیر تحت نظارت مرکز تخقیقات راه، مسکن و شهرسازی انجام میشود و کارخانههای تولید آسفالت نیز باید گواهینامه فنی اخذ کنند.
معاون ساخت و توسعه آزادراه ها با توجه به اجباری شدن استاندارد IRI در سال جاری تصریح کرد: با اجباری شدن این استاندارد باید علاوه بر رعایت میزان ناهمواریها، ضخامت آسفالت نیز کاهش یابد و برای حفظ رویه آسفالت کیفیت قیر و سنگدانه باید افزایش یابد.
میرشفیع یادآورشد: علی رغم تنگناهای بسیار جدی برای حفاظت جادههای موجود حجم کار قابل توجه بود و ضمن تشکر از مجلس شورای اسلامی بابت تصویب جذب 2 میلیون تن قیر در سال گذشته، در صورت تصویب لایحه مد نظر وزارت راه و شهرسازی امسال هم 3 میلیون تن قیر قابل جذب خواهد بود.