سیتروئن C1؛ هاچ بک شهری با سقف بازشونده و چراغ های چالشی! +عکس
عصر خودرو- وقتی درباره طراحی متفاوت و یا شاید نامتعارف چراغ های اصلی جلو در صنعت خودرو صحبت می کنیم محصولات مختلفی را می توان مورد اشاره قرار داد که برخی بازنشسته و گروه دیگر همچنان تولید می شوند.
Wednesday 17 February 2021 - 10:57:00
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از عصر ایران، نسل دوم سیتروئن سی1 نیز یکی از همین متفاوت ها از منظر طراحی چراغ های اصلی است که در زمان معرفی مخاطبان خود را کاملا در گروه مخالف و موافق دسته بندی کرد! یک چراغ تقریبا دایره ای بزرگ و یک چراغ ابرو مانند که بالای آن قرار گرفته بود. منتقدان سی1 نسل دوم اعتقاد داشتند این یک طراحی کاملا بی معنی است که چراغ ها کمترین ارتباطی با هم ندارند.
اما در مقابل طرفداران این خودرو اعتقاد داشتند سی1 نسل دوم در مجموع خودرویی زیبا و بسیار مناسب برای استفاده شهری است.
در ادامه نگاهی به این محصول چالشی سیتروئن خواهیم داشت.
طراحی
C1 نسل دوم از سال 2014 روی خط تولید قرار گرفت و در کلاس 3 درب و 5 درب هاچ بک ارائه شد. از منظر ابعاد برابر با 3466 میلیمتر در طول، 1615 میلیمتر در عرض و 1460 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است.
صرف نظر از طراحی دماغه، در سایر بخش ها به عنوان یک هاچ بک شهری جمع و جور طراحی بسیار مناسبی را ارائه داده از شیب سقف و بدنه حجیم گرفته تا نمای عقب که تم دو رنگ و چراغ های اصلی به خوبی در این قسمت هماهنگ شده اند.
رینگ ها در حالت استاندارد 14 اینچی هستند. نمونه 15 اینچی در حالت اپشن ارائه می شود.
کابین و ایمنی
در فضای داخلی کابین با یک محیط بسیار ساده و ابتدایی روبرو می شویم که شاید مهمترین رویداد آن مربوط به نمایشگر لمسی 7 اینچی سیستم سرگرمی شود. برای استفاده از امکانات بیشتر لازم است تا پس از دانلود اپ اختصاصی تلفن هوشمند اندرویدی یا آی او اس خود را بدان متصل کنید تا نمایشگر صفحه نمایش تلفن هوشمند را به نمایش بگذارد. از امکانات کابین می توان به شیشه های الکتریکی جلو، یو اس بی، سیستم صوتی با 2 اسپیکر و ... اشاره کرد.
یکی از ویژگی های جالب سی1 نسل دوم طراحی سقف ایراسکیپ برای آن است که با مکانیسم الکتریکی بخش کرباسی آن تغییر حالت می دهد. سقف در 3 رنگ مختلف و متفاوت با رنگ اصلی خودرو ارائه شد که شامل قرمز آفتابی، مشکی و خاکستری می شود.
در بخش ایمنی سی1 نسل دوم در زمان معرفی موفق به دریافت 5 ستاره ایمنی از NCAP اروپا شد که تست تصادف آن به سال 2014 مربوط می شود. مواردی مانند ای بی اس، دستیار ترمز الکترونیکی، پایداری الکترونیکی، دستیار حرکت در سربالایی، 6 ایربگ، ایزوفیکس، هدلایت اتوماتیک، ورود بدون کلید، سنسور پارک جلو و عقب، هشدار خروج از خط و... از جمله امکانات فعال در تریم های مختلف این خودرو هستند.
پبشرانه
در بخش پیشرانه از نمونه 3 سیلندر 1 و 1.2 لیتری استفاده شده است. نمونه 1.2 لیتری برابر با 82 اسب بخار خروجی و 117 نیوتن متر گشتاور دارد. خروجی نمونه 1 لیتری نیز برابر با 68 اسب بخار است.
با موتور قویتر خودرو طی 10.9 ثانیه از حالت توقف به سرعت 100 کیلومتر برساعت می رسد و با نمونه 1 لیتری طی 13 ثانیه این رکورد ثبت می شود. شاخص مصرف سوخت در حالت ترکیبی برای پیشرانه 1.2 لیتری برابر با 3.6 لیتر گزارش شده و برای موتور 1 لیتری 3.1 لیتر.
برچسب ها
سیتروئنصنعت خودرو فرانسهسیتروئن C1