تحویل ناوگان به متقاضیان تا ۳ ماه آینده
آغاز نوسازی ۱۰۰۰ دستگاه سواری کرایه بین شهری
عصر خودرو- مدیرعامل اتحادیه تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور گفت: در طرح نوسازی ناوگان فرسوده سواری کرایه بین شهری، در قالب اسقاط و تسهیلات سازمان راهداری، تعداد ۱۰۰۰ دستگاه سواری کرایه بین شهری در ۳ ماه تحویل متقاضیان خواهد شد.
دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۳:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از فارس، رحمتالله حاجمحمدعلی با اشاره به جلسه اخیر اتحادیه تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور با رئیس کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل ایران خودرو، اظهار داشت: اتحادیه تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور، پیش از این بابت نوسازی ناوگان، قرارداد سالیانه با ایران خودرو داشت.
وی ضمن تشکر از کمیسیون صنایع مجلس و ایران خودرو بابت همکاری در نوسازی ناوگان سواری کرایه، گفت: امروز هم قرارداد نوسازی ناوگان با ایران خودرو به امضا میرسد تا جریان نوسازی ناوگان و توسعه سواریهای کرایه بین شهری، انجام شود.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور درباره میزان تسهیلات نوسازی ناوگان سواری کرایه، بیان کرد: پیش از این سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای 70 درصد قیمت سواری های کرایه بین شهری را در قالب تسهیلات به متقاضیان پرداخت می کرد.
حاجمحمدعلی گفت: این تسهیلات از طریق بانک عامل با نرخ سود 4 درصد از محل وجوه اداره شده سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای پرداخت میشود.
وی ادامه داد: در قالب قرارداد فعلی، تعداد یک هزار دستگاه سواری کرایه بین شهری (خودرو سمند) در سه ماه تحویل متقاضیان خواهد شد.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور تأکید کرد: این یک هزار دستگاه خودرو، به متقاضیانی اختصاص مییابد که از دو سال پیش ثبتنام کرده اند، این متقاضیان برای دریافت تسهیلات و خودروها معرفی میشوند، اما متقاضیان جدید ابتدا باید از طریق سایت اتحادیه تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور ثبت نام کنند که ثبت نام آنها در آینده نزدیک آغاز میشود.
حاجمحمدعلی درباره نحوه نوسازی ناوگان توضیح داد: نوسازی سواری های کرایه فرسوده، در قالب اسقاط انجام می شود یعنی باید حتما یک دستگاه سواری کرایه فرسوده اسقاط و از ناوگان خارج شود و یک دستگاه سواری کرایه نو وارد ناوگان شود.
وی ادامه داد: در این مدل، آورده راننده حدود 30 درصد برآورد میشود زیرا پیش از این 70 درصد قیمت خودرو در قالب تسهیلات از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای پرداخت میشد البته این مربوط به زمانی بود که یک دستگاه خودروی سمند 40 میلیون تومان بود اما امروز که به قیمت حدود 80 تا 90 میلیون تومان رسیده است، هنوز مشخص نیست که آیا همان 70 درصدِ قیمت خودرو تسهیلات با نرخ سود چهار درصد از سوی سازمان راهداری پرداخت میشود یا خیر.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی سواری کرایه بین شهری کشور درباره رقم تسهیلات نوسازی ناوگان سواری کرایه بین شهری اظهار داشت: ابتدا باید پیش فاکتور از سوی کارخانه سازنده صادر شود سپس این پیش فاکتور به سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای میرود و پس از آن رقم تسهیلات مشخص میشود.
برچسب ها
تاکسیکرایه حمل و نقل عمومی