به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا، بیش از یک میلیون و 760 هزار تن محموله های صادراتی کشورمان در این ارتباط به ارزش 6 میلیون و 33 هزار و 591 دلار صادر شد که ارزش ریالی آن هم افزون بر 170 میلیارد و 309 میلیون ریال ارزیابی شده است.
برپایه جدول مربوطه قاره های آسیا، اروپا و آفریقا عمده واردکنندگان محموله های صادراتی بودند که سهم کشورهای آسیایی بیش از اروپا و آفریقا ثبت شده است.
عراق، امارات متحده عربی، قزاقستان، افغانستان در کنار ایتالیا، فرانسه، اسپانیا همراه با الجزایر، سودان و مصر از واردکنندگان خودرو و یا لوازم یدکی مربوط به آن بودند.
مطابق جدول مربوطه، تراکتور و اجزای قطعات آن، قطعات کامیون، اجزا قطعات بدنه خودرو، مینی بوس، قطعات چدنی نشکن خام، قطعات نیسان و مزدا، رادیاتور آلومینیومی، مسی و برنجی، وانت زامیاد، سواری تیبا، قطعات خودرو سواری، دیسک کلاچ تراش نخورده برخی از اقلام صادراتی در دوره این گزارش بودند.
براساس گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال 92 تعداد انواع خودرو سواری تولیدی در کشور 625 هزار دستگاه بود که با رشد 56 درصدی در سال گذشته به رقم 974 هزار دستگاه رسید.
قرار است برپایه برنامه وزارتخانه یادشده امسال میزان تولید انواع خودرو سواری به یک میلیون و 235 هزار دستگاه برسد.
همچنین امسال قرار است 750 دستگاه کمباین همراه با 25 هزار دستگاه تراکتور در کشورمان تولید شود.
ارزش صادرات غیرنفتی کشور همراه با میعانات گازی در سال 93 به رقم 49 میلیارد 827 میلیون دلار رسید که علاوه برآن 11 میلیارد و 933 میلیون دلار نیز سهم صادرات خدمات بود.
سال 92 ارزش صادرات غیرنفتی با میعانات گازی 41 میلیارد و 949 میلیون دلار به همراه 9 میلیارد و 712 میلیون دلار سهم خدمات ثبت شده بود.