کارگروه ویژه در وزارت راه‌وشهرسازی تشکیل شد؛

چراغ سبز به استارت‌آپ‌های حمل‌ونقل

عصر خودرو- وزارت راه‌وشهرسازی در تازه‌ترین سیاست خود در حوزه حمل‌ونقل، به شکل‌گیری و توسعه استارت‌آپ‌های حمل‌ونقلی چراغ سبز نشان داد.

دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۵:۰۰

چراغ سبز به استارت‌آپ‌های حمل‌ونقل

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، شکل‌گیری و توسعه استارت‌آپ‌های حمل‌ونقلی هم‌اکنون درحالی به یکی از سیاست‌های موردتاکید در وزارت راه‌وشهرسازی تبدیل شده که متولی حوزه حمل‌ونقل کشور در دولت معتقد است شکل‌گیری و توسعه استارت‌آپ‌های حمل‌ونقلی در نهایت می‌تواند به حل‌وفصل بخش قابل‌توجهی از مشکلات موجود در این حوزه در تمام بخش‌ها اعم از حمل‌ونقل دریایی، جاده‌ای، ریلی و هوایی بینجامد.

براساس اعلام مسوولان حوزه حمل‌ونقل در وزارت راه‌وشهرسازی به‌دنبال دستور مستقیم و تاکید وزیر راه‌وشهرسازی هم‌اکنون سامانه‌های رسیدگی به درخواست‌های استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان‌ حمل‌و‌نقلی در شرف راه‌اندازی هستند که تاکنون نیز با حدود 511 استارت‌آپ و شرکت دانش‌بنیان‌ حوزه حمل‌و‌نقل مصاحبه شده و از ‌بین آنها نیازها و احتیاجات نزدیک به 111 استارت‌آپ و شرکت دانش‌بنیان حمل‌و‌نقلی شناسایی شده است. هدف از این اقدام حل‌وفصل مشکلات حمل‌ونقلی و ایجاد بهبود و اصلاح در رویه‌های اقتصاد حمل‌ونقل از جمله شفاف‌سازی قیمت‌ها در حوزه حمل‌ونقل و کوتاه‌شدن دست دلالان از حوزه قیمت‌گذاری در این بخش اعلام شده است؛ با این حال، استفاده از توان و ظرفیت موجود در کشور برای هوشمندسازی حمل‌ونقل به منظور دستیابی به اهداف دیگری همچون جذب سرمایه‌گذار در حوزه‌های حمل‌ونقلی، خروج فعالیت‌های حمل‌ونقلی از حالت سنتی و همراستا شدن با تحولات جهانی در این زمینه، رواج بازاریابی نوین در حوزه حمل‌ونقل و سهولت حمل‌ونقل منجر خواهد شد.

آمارهای جهانی نشان می‌دهد، درحال‌حاضر 420 استارت‌آپ ترابری در سراسر جهان وجود دارد؛ هر چند تمام این استارت‌آپ‌ها فعالیت بین‌المللی ندارند و صدها شرکت دیگر هم در زمینه‌های لجستیک (مدیریت جریان کالا، اطلاعات یا هر منابع دیگری) و مدیریت زنجیره تامین فعالیت دارند. استارت‌آپ‌ها به‌عنوان یکی از پدیده‌های نوین جهانی در سال‌های اخیر منجر به ایجاد تحولات گسترده در مدل‌های اقتصادی و فعالیت‌های بازار شده‌اند؛ سرعت بخشی به دوره گذار از فعالیت‌های سنتی به سمت رویکردهای نوین و هوشمندسازی کسب‌وکارها با ظهور و گسترش استارت‌آپ‌ها مسیر آینده تجارت جهانی را تحت‌تاثیر قرار داده است؛ استارت‌آپ‌ها امروز در بسیاری از حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و... ورود کرده‌اند و حوزه‌های اقتصادی یکی از حیطه‌هایی است که می‌تواند تحت‌تاثیر ایجاد و گسترش این شرکت‌های نوین، با تحولات چشمگیر مواجه شوند.

در این میان حوزه حمل‌ونقل، یکی از حوزه‌های اصلی نیازمند به توسعه استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ هم‌اکنون چالش‌های بسیار زیادی در این زمینه وجود دارد که هم کارشناسان و فعالان صنعت حمل‌ونقل و هم متولی این حوزه در دولت معتقدند ایجاد و توسعه استارت‌آپ‌هایی که بتوانند در مسیر درست، تجاری‌سازی شده و فعالیت کنند می‌تواند بخش قابل‌توجهی از این مشکلات را برطرف کند؛ حمل‌ونقل اینترنتی و سامانه‌های هوشمند جزو ملموس‌ترین اشکال استارت‌آپ‌ها هستند که بنا بر اعلام کارشناسان، نسبت به سایر اشکال استارت‌آپ‌ها در این حوزه عملکرد موفق‌تری از خود نشان داده‌اند. با این حال، حمل‌ونقل بار(لجستیک)، که در اقتصاد ملی و بین‌المللی کشورها از اهمیت خاصی برخوردار است یکی از حوزه‌هایی است که نیازمند ایجاد و توسعه استارت‌آپ‌های موثر و قوی است؛ ورود استارت‌آپ‌ها به این حوزه می‌تواند بسیاری از چالش‌های فعلی پیش‌روی فعالان صنعت حمل‌ونقل از جمله عدم یکپارچگی، شفافیت، نظارت و ناکارآمدی بر کالاها را برطرف کند. این درحالی است که مطالعات انجام شده نشان می‌دهد شرکت‌های بزرگ سال‌هاست از این مشکلات رنج می‌برند. سیستم نه‌چندان کارآمد حمل‌ونقل شرکت‌های سنتی نظام کاری آنها را با اختلالات بسیاری مواجه کرده است.

ورود استارت‌آپ‌ها به حوزه حمل‌ونقل با حذف واسطه‌ها، تسهیل فرآیند سفارش و ایجاد ارتباط مستقیم بین مشتری و موسسه‌های ترابری می‌تواند بخش قابل‌توجهی از این مشکلات را برطرف کند. همراستا با تحولات جهانی و درحالی‌که هم‌اکنون ورود استارت‌آپ‌ها به حوزه حمل‌ونقل می‌تواند گره‌گشای بخشی از مشکلات صنعت حمل‌ونقل باشد، با دستور وزیر راه‌وشهرسازی، کارگروهی به منظور شتاب‌دهی استارت‌آپ‌های این حوزه تشکیل شده است که علاوه بر رفع نیازهای خدمات و اطلاعات آنها، به این شرکت‌ها سمت و سوی درست را به منظور تجاری شدن و رسیدن به سطح خدمات‌دهی در مقیاس کلان نشان می‌دهد. یافته‌های «دنیای‌اقتصاد» در این باره نشان می‌دهد، دولت در گام اول درصدد شناسایی استارت‌آ‌پ‌های حمل‌ونقلی و حمایت از آنها به منظور دستیابی به اهداف موردنظر برآمده است؛ بر این اساس وزارت راه‌وشهرسازی درحال‌حاضر احصای احتیاجات شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های حمل‌ونقلی را در دستور کار قرار داده است.

براساس اعلام وزارت راه‌وشهرسازی هم‌اکنون مهم‌ترین نیازها و احتیاجات استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان حمل‌ونقلی در 5 عامل عمده قابل طبقه‌بندی است؛ در واقع، تحقیقات کارشناسی نشان می‌دهد تاکنون موارد پنج‌گانه‌ای از مهم‌ترین دغدغه‌های فعالان حوزه حمل‌ونقل برای ایجاد و توسعه استارت‌آپ‌های حمل‌ونقلی شناسایی شده است. یکی از دغدغه‌های فعالان این صنعت درخصوص ‌«ریسک‌های سرمایه‌گذاری» در این حوزه است؛ مسوولان حوزه حمل‌ونقل در دولت معتقدند هم‌اکنون یکی از موانع شکل‌گیری و توسعه استارت‌آپ‌های حمل‌ونقلی ریسک‌های فعالان این حوزه برای سرمایه‌گذاری در این زمینه است؛ این درحالی است که لازم است به منظور تشویق فعالان این حوزه به ایجاد و توسعه استارت‌آپ‌های حمل‌ونقلی دغدغه‌های موجود در این زمینه به حداقل برسد؛ ریسک‌های مربوط به جذب نیروی انسانی برای فعالیت در این زمینه، نیازمندی‌های این شرکت‌ها در حوزه اعطای تسهیلات و مشوق‌ها، مقاومت کسب‌وکارهای سنتی در برابر کسب‌وکارهای نوین و جذب مشتری و بازاریابی از دیگر دغدغه‌های این حوزه است که در تحقیقات متولی حوزه حمل‌ونقل درخصوص ریسک‌های ورود به عرصه ایجاد و توسعه استارت‌آپ‌های حمل‌ونقلی رصد شده و مورد شناسایی قرار گرفته است.

بنا بر اعلام مسوولان وزارت راه‌وشهرسازی، هم‌اکنون سامانه‌های رسیدگی به درخواست‌های استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان‌ حمل‌ونقلی در شرف راه‌اندازی هستند تا این شرکت‌ها بتوانند  بدون واسطه مسائل و مشکلات خود را با مسوول مربوطه مطرح کنند و مشکلات‌ آنها در اسرع وقت مرتفع شود. این درحالی است که آخرین خبرها نشان می‌دهد کارگروه تشکیل شده برای بررسی چالش‌ها و مشکلات استارت‌آپ‌های حمل‌ونقلی هم‌اکنون با برگزاری مجموعه‌ای از جلسات در تلاش است برای شتاب‌دهی این استارت‌آپ‌ها و هدایت آنها در مسیر درست، هرچه سریع‌تر آنها را در مرحله تجاری شدن قرار دهد تا از این طریق ریسک‌های شناسایی‌شده برای این شرکت‌ها نیز به حداقل برسد. بنا بر اعلام وزارت راه‌وشهرسازی هم‌اکنون ارتباط مناسب و نزدیکی بین این وزارتخانه و شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در حوزه حمل‌و‌نقل ایجاد شده است که تاکنون نیز این وزارتخانه ‌با حدود 511 استارت‌آپ و شرکت دانش‌بنیان‌ در حوزه حمل‌و‌نقل وارد مذاکره، مصاحبه و تبادل‌نظر شده است و از ‌بین آنها نیازها و احتیاجات نزدیک به 111 استارت‌آپ و شرکت دانش‌بنیان حمل‌ونقلی نیز شناسایی و طبقه‌بندی شده است تا در اسرع وقت راهکارهای کارشناسی برای این موضوع اندیشیده شود.

براساس اعلام متولی حمل‌ونقل در دولت، این امیدواری وجود دارد که ورود استارت‌آپ‌ها و حرکت آنها در مسیر درست در حوزه حمل‌ونقل کشور می‌تواند به حل مشکلات صنعت حمل‌و‌نقل کمک بسیاری کند؛ دیدگاه‌های کارشناسی در این زمینه نشان می‌دهد همزمان با مدرنیزه شدن و هوشمندسازی حوزه حمل‌ونقل، باید تجاری شدن نیز موردتوجه قرار بگیرد تا با ادغام این دو مقوله نه‌تنها مشکلات موجود در حوزه حمل‌ونقل به‌خصوص رویه‌های سنتی در حمل بار و... متحول و به‌روزرسانی شود، بلکه با قطع دست واسطه‌ها از حوزه‌های نرخ‌گذاری، شفاف‌سازی و یکپارچه‌‌سازی هزینه‌های حمل‌ونقل نیز محقق شود. مطالعات انجام‌شده از سوی وزارت راه‌وشهرسازی نشان می‌دهد تقریبا نیمی از تلاش‌های صنعت حمل‌ونقل کالا برای مدرنیزه شدن از سال 1998، با شکست همراه بوده و مشکل اینجا بود که شرکت‌ها نمی‌دانستند علاوه بر تغییر تکنولوژی، باید رویه تجاری خود را نیز تغییر دهند؛ اما اکنون فعالان‌ این حوزه، راهکارهای دیجیتالی تازه‌ای برای بقا در این بازار به‌شدت رقابتی یافته‌اند. تغییرات به حدی جامع و کامل بوده که بزرگان سرمایه‌گذار‌ی سیلیکون ولی، روی موفقیت روزافزو‌ن این موضوع اتفاق نظر دارند و معتقدند که استارت‌آپ‌ها قادر به حل مشکل صنعت حمل‌ونقل خواهند بود.

بنابر اعلام مسوولان حوزه حمل‌ونقل در دولت، استارت‌آپ‌های حمل‌ونقلی، با وجود اینکه تحت مالکیت خصوصی اداره می‌شوند، چنانچه در مسیر درست و مناسب هدایت شوند، می‌توانند دستاوردهای مثبت بسیاری زیادی را برای دیگر ذی نفعان حمل‌ونقل نظیر جامعه، دولت و سازمان‌ها به ارمغان بیاورند. متولی حوزه حمل‌ونقل در دولت همچنین معتقد است می‌توان از طریق گردهم‌آوری این شرکت‌ها و استارت‌آپ‌ها در قالب نمایشگاه‌های تخصصی، ضمن اطلاع از ظرفیت‌های موجود در این زمینه، اطلاعات موثقی درباره دغدغه‌ها و نیازمندی‌های ایجاد و توسعه این شرکت‌ها به‌دست آورد. همچنین در قالب این گردهمایی‌ها و نمایشگاه‌ها، امکان جذب اسپانسرهای مالی و سرمایه‌گذار برای توسعه کسب‌وکار استارت‌آپ‌ها فراهم خواهد بود.

مسوولان وزارت راه‌وشهرسازی همچنین معتقدند می‌توان از طریق گردهم‌آوری فعالان حوزه حمل‌ونقل در استارت‌آپ‌ها ریسک‌های مربوط به سرمایه‌گذاری را نیز در این حوزه کاهش داد؛ به این معنا که این فرصت فراهم خواهد شد که سرمایه‌گذاران نیز اقدام به شناسایی استارت‌آپ‌های واقعی و برخوردار از بازده اقتصادی برای سرمایه‌گذاری کنند. آن‌طور که مسوولان حوزه حمل‌ونقل کشورمی‌گویند یکی از مهم‌ترین موارد در این زمینه انتخاب استارت‌آپ مناسب برای سرمایه‌گذاری است؛ زیرا انتخاب نادرست منجر به هدررفت سرمایه و اتلاف منابع می‌شود. از این‌رو ضرورت دارد تا به کمک کارشناسان و متخصصان حوزه حمل‌ونقل که اکثریت آنها در وزارت راه و شهرسازی سابقه فعالیت داشته یا دارند، سرمایه‌گذاران بتوانند شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپی مناسبی را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کند.

مسوولان حوزه حمل‌ونقل کشور در وزارت راه‌وشهرسازی نقش استارت‌آپ‌ها را در همه حوزه‌های حمل‌ونقلی زیرمجموعه این وزارتخانه نقشی اساسی و حائز اهمیت بسیار عنوان می‌کنند؛ مطالعات انجام‌شده در هر کدام از زیر مجموعه‌های حمل‌ونقلی وزارت راه‌وشهرسازی نشان می‌دهد ورود استارت‌آپ‌ها به حوزه حمل‌ونقل دریایی می‌تواند در زمینه‌های تقویت صنعت دریایی و دریانوردی، مدیریت زیرساخت و شناورهای دریایی، تامین و نگهداشت نیروی دریایی، بهبود عملکرد دریانوردان، ناوبری دریایی و تامین محصولات و فرآورده‌های دریایی منجر به ارائه ایده‌ها و دستاوردهای قابل‌توجهی شود. این ایده‌ها در نهایت با برگزاری نشست‌های مشترک با سرمایه‌گذاران می‌تواند منجر به شکل‌گیری استارت‌آپ‌ها و کانال‌های فعالیت‌های نوآورانه به منظور حل‌وفصل مشکلات حوزه حمل‌ونقل دریایی شود. این درحالی است که مسوولان حمل‌ونقل ریلی کشور نیز اخیرا به‌منظور حمایت از ایده‌های جدید و استارت‌آپ‌های موثر و صاحب ایده در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند.

مسوولان این حوزه معتقدند: حمایت‌های شرکت راه‌آهن از طرح‌های بدیع و نو، بسترهای مناسبی را برای انجام سرمایه‌گذاری استارت‌آپ‌ها در این حوزه فراهم می‌کند و می‌تواند بسیاری از چالش‌ها و مشکلات این حوزه را برطرف کند. در این زمینه نیز یکی از مهم‌ترین موارد مورد تاکید، بهبود در ارائه خدمات رسانی به‌خصوص به مسافران حوزه حمل‌ونقل ریلی عنوان شده است. با این تصور که ارتقای کیفیت و ارائه خدمات مطلوب حمل‌ونقل ریلی در حوزه بار و مسافر یک ضرورت انکارناپذیر است و فعالیت شرکت‌های استارت‌آپی در این حوزه می‌تواند مزیت‌های رقابتی مناسبی را در صنعت حمل‌ونقل ریلی کشور به‌وجود آورد. مسوولان حوزه حمل‌ونقل ریلی کشور اعلام کردند هم‌اکنون بسترهای مناسبی برای فعالیت شرکت‌های استارت‌آپی در صنعت حمل‌ونقل ریلی (بار و مسافر) فراهم شده و راه‌آهن در تلاش است در گام نخست با تدوین یک برنامه بلندمدت و جامع و ایجاد یک اکوسیستم استارت‌آپی در این مسیر حرکت خود را آغاز کند. به این ترتیب، همه ایده‌پردازان می‌توانند ایده‌های جدید خود را در زمینه‌های تسهیل حمل‌ونقل بار، مسافر، تامین ناوگان، توسعه خطوط، علائم و ارتباطات و سایر تجهیزات مورد نیاز در حوزه ریلی ارائه کنند تا همه متصدیان حمل‌ونقل و شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی از این ایده‌ها در تولید ثروت و درآمد استفاده کنند.

برچسب ها

بنگاه تجارتاقتصاد ایراناستارتاپ حمل و نقلیدولت
مطالب مرتبط بیشتر
جراحی خودرو در دولت پزشکیان مخبر آیین‌نامه اجرایی واردات خودروهای کارکرده را ابلاغ کرد + متن آیین‌نامه رانندگی تحت تاثیر مصرف گل و دیگر موادمخدر چقدر جریمه دارد؟ جزئیات آیین‌نامه واردات خودروهای کارکرده امکان واردات خودروی مدل ۲۰۱۹ به بالا برای همه ایرانیان حذف فناوری دستوری خودرو دولت برای رفع محدودیت واردات خودرو به مجلس لایحه داد نمایندگان مجلس تاکید کردند: دولت پای خود را از خودروسازی بیرون بکشد فرجام فرمان دولتی خودرو سرنوشت خودروهای برقی در دولت چهاردهم چه خواهد بود؟ پیش‌بینی درآمد ۳۴ هزار میلیارد تومانی از واردات خودرو فرمان سیاستگذار خودرویی به جاده اصلی برمی‌گردد؟ پایان ماموریت ناتمام خصوصی‌سازی صنعت خودرو در دولت رئیسی دست دولت برای ساماندهی بازار خودرو باز است درآمد دولت از حقوق ورودی خودروها کاهش پیدا می‌کند رئیس جمهور حداکثر ده روزه ساز و کار مشارکت مردم در تولید را تعیین می‌کند تعلل دولت در واردات خودرو قابل قبول نیست دولت کجای برقی‌سازی ایستاده است؟ تخصیص ۹۵۰ میلیون یورو برای واردات خودروی بنزینی و برقی دولت در اجرای قانون واردات خودرو تعلل می‌کند تأمین منابع ارزی مورد نیاز برای واردات ۲۰۰۰ اتوبوس برقی از سوی دولت دولت نمی تواند بنزین را گران کند دولت با واگذاری خودروسازان، قدرت خود را از دست می‌دهد تعرفه گمرکی خودرو بر اساس میزان داخلی سازی تغییر کرد دهقان: متن جدیدی برای واردات خودرو توسط ملی‌پوشان آماده می‌کنیم سهمیه‌های خاص خودروی خارجی؟ پیش‌بینی درآمد ۱۰ همتی از واردات خودرو دست دولت برای واردات خودرو باز است صدور مجوز واردات خودرو برای جانبازان در ماه های آینده وعده واردات خودرو به دست دولت اشتباه بود دولت برای حل ناترازی بنزین برنامه جامع ارائه می‌دهد چالش مجلس و دولت برای قیمت‌گذاری خودرو همه اقدامات نمادین برای وارداتی‌ها تصمیم دولت برای واردات خودرو با ارز صادرات کشاورزی دولت آئین نامه واردات خودرهای کارکرده را بدون دخل و تصرف تصویب کند لزوم حمایت دولت برای خروج خودروهای فرسوده آیین‌نامه واردات کارکرده‌ها کجاست؟ پایان شراکت دولت و خودرویی‌ها تغییر سوم قیمت مونتاژی‌ها؟ آیین نامه واردات خودرو برای تصویب به دولت رفت یک میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو باید در سال تولید شود عبور از خودرو با وعده کاهش تصدی‌گری خروج دولت از تصدی‌گری و سهامداری احتمال ابلاغ لایحه واردات خودروهای کارکرده تا پایان تیر به دولت دولت در تعیین تعرفه خودروهای وارداتی تجدیدنظر کند «علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت شد افزایش سود بازرگانی خودروهای سواری تا ۱۷۱ درصد + سند تب بازار خودرو با ازسرگیری واردات فروکش خواهد کرد ارسال نامه معرفی وزیر صمت به مجلس ضرب‌الاجل خودرویی مجلس به دولت آیا دولت رئیسی، یک فقره خودرو را هم مشمول مالیات می‌کند؟! مجوز دولت برای واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری تا سقف ۵ سال کارکرد واگذاری خودرو ارتباطی با دولت، وزارت صمت و مجلس ندارد سیگنال‌های شتاب از واردات کارکرده‌ها مهدی غضنفری سرپرستی وزارت صمت را نپذیرفت وزیر صمت: لایحه دو فوریتی واردات خودروی کارکرده در دولت تصویب شد دولت برای واردات خودروی کارکرده نیاز به مجوز هیچ مرجعی ندارد برنامه دولت برای تولید۱.۷ میلیون خودرو در ۱۴۰۲ توافق خودرویی ایران با چین ابلاغ مصوبه پلاک‌گذاری ملی خودروهای مجاز به تردد در مناطق آزاد سه سناریوی واردات خودرو اعتبارات پیش‌بینی شده برای واردات خودرو در سال آینده بیشتر از امسال است دولت دخالتی در کار کارشناسی بورس کالا و شورای رقابت نمی‌کند کمبودهای خودرو با واردات جبران می‌شود شرکت‌های حمل و نقلی موظف به واریز سود به حساب صندوق توسعه حمل‌ و نقل شدند پیش بینی درآمد ۳۱ هزار میلیارد تومانی دولت از واردات خودرو در سال آینده وزارت راه و شهرسازی مکلف به الکترونیکی کردن تمام آزادراه‌های کشور شد واردات «سخاوتمندانه» خودرو توضیحات زنگنه درباره قیمت بنزین در سال آینده ‌جزئیات ۳ مرحله نقشه راه تحول صنعت خودروی کشور تا پایان ۱۴۰۴ جهش چشم‌گیر درآمد دولت از نقل‌وانتقال خودرو واردات خودروی چینی ممنوع می‌شود؟ برنده اول واردات خودرو دولت سهم و نقش خود را در واردات خودرو انجام داد دو تفسیر از جبران قیمت‌گذاری دستوری معمای بنزین در دولت مجلس مخالف انحصار واردات خودرو است فاطمی‌امین: دولت موانع واردات خودرو را بر طرف می‌کند ابربحران خودروی فرسوده رئیس مجلس به مصوبه واردات خودرو ۳ ایراد گرفت کارنامه نیمساله سیاستگذار خودرو سیاست تکلیفی این بار در مورد دوگانه‌سوزها لاتاری ۶‌هزار‌میلیارد‌تومانی دولت از جیب صنعت خودرو افزایش قیمت بنزین در دستورکار دولت و مجلس نیست خداحافظی طولانی با قیمت دستوری خودرو آیین نامه واردات خودرو ایرادهای اساسی دارد چکش‌کاری واردات خودرو بهبود مشکلات خودرویی تنها روی کاغذ؟ دستورالعمل واردات خودرو بزودی توسط وزارت صنعت و معدن تدوین می شود واردات خودرو با تعرفه سرگردان تولید از جیب واردات؟ واردات خودرو وارد فاز اجرایی شد خودروهای شاسی بلند وارد نمی‌شود نقشه راه واردات خودرو عدم دخالت دولت در خودروسازی، کیفیت را افزایش خواهد داد واردات خودرو نهایی شد کارنامه خاکستری سیاستگذار خودرو یارانه بنزین در ایران، معادل ۶۳ درصد بودجه عمومی دولت آئین نامه واردات خودرو محرمانه شد؟ واردات خودرو به کما رفت؟ تخصیص بنزین به اشخاص به جای خودرو، از اولویت خارج شد چه زمانی خودروهای وارداتی به ایران می رسند؟ تعیین سقف و نحوه تخصیص ارز واردات خودرو با رعایت اولویت‌های ارزی افزایش قیمت بنزین در دستور کار مجلس و دولت نیست همراهی مجلس و وزارت صمت برای لغو ممنوعیت واردات خودرو بزودی دولت شرایط واردات را تعیین می‌کند برجام جاده مخصوص ! اولین سناریوی واردات خودرو دولت بستر واردات خودروهای موردنیاز را فراهم کند بی نیازی دولت به مصوبه مجمع تشخیص برای واردات خودرو نگرانی دولت بابت واردات خودرو بی‌مورد است در شرایط بدون تحریم، می‌توان خودرو با کیفیت تولید کرد مصوبه سران قوا درباره ممنوعیت واردات خودرو پایان اردیبهشت منقضی می‌شود دولت مجوزی برای افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو صادر نکرده است واردات ۷۰ هزار خودرو در آستانه صدور مجوز کاهش دخالت دولت با واگذاری سهام خودروسازان توپ واردات خودرو در زمین دولت توپ آزادسازی واردات خودرو در زمین دولت دست دولت برای واردات خودرو باز است برنامه دولت برای افزایش تولید خودرو در کنترل قیمت‌ها موثر است واردات خودرو از دوربرگردان دولت دولت برای واردات خودروی سواری هیچ منع قانونی ندارد طرحی که دولت برای سامان خودروسازی درانداخت شروط واردات خودرو در سال ۱۴۰۱ چالش‌های صنعت خودروسازی با رقابتی‌شدن حل می‌شود بزرگترین ابزار دولت برای ساماندهی صنعت خودرو واردات است واردات خودرو مطالبه مردم بود وزارت کشور به تأمین ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین شهرداری‌ها مکلف شد دولت باید از صنعت خودرو کنار بکشد دولت با سهم ۱۵ درصدی، در ترکیب خودروسازی‌ها نفوذ دارد دولتی بودن خودروسازان منفعتی برای صنعت خودرو ندارد مادامی که دولت در خودروسازی دست داشته باشد وضعیت این صنعت تغییری نمی کند دولت ادعا می‌کند ۶ درصد از سهام خودروسازان را در اختیار دارد، اما این‌ عدد خیلی بیشتر است دولت با نقش تنظیم‌گری وارد بازار خودرو شود صنعت خودروسازی نباید دست دولت باشد دولت باید تصدی‌گری در خودروسازی را رها کند دخالت دولت‌ها در بازار خودرو باید کمتر شود دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد خودروی مالکان بدحساب در پرداخت عوارض سالانه توقیف شود مجلس و دولت قصد افزایش قیمت بنزین را ندارند آیین‌نامه اجرایی پرداخت مالیات خودروهای بالای یک میلیاردتومان ابلاغ شد اولین تصویر واردات خودرو در ۱۴۰۱ مالیات‌ستانی از خودروهای محبوس قانون واردات خودرو به زودی به دولت ابلاغ خواهد شد قیمت خودرو در ۱۰۰ روز اول دولت اعطای سهمیه جبرانی بنزین به دارندگان کارت سوخت در آذر ماه افزایش تولید خودرو و احیای واحدهای راکد صنعتی در ۱۰۰ روز ابتدایی دولت حمایت دولت از خریداران خودرو منبع زیان خودروسازی بحران رئیسی در جاده مخصوص تصمیم گیری برای تخصیص سهمیه مازاد بنزین به مردم با دولت است قیمت خودرو در دوراهی توافق بر سر خروج دولت از خودروسازی واردات خودرو؛ آزاد یا مشروط؟ تغییرات مدیریتی به «جاده مخصوص» می رسد؟ خودروسازی باید از چارچوب دخالت مستقیم دولت خارج شود پالس مثبت دولت به واردات خودرو سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت شد شروط وزیر پیشنهادی صمت برای واردات خودرو بازگشت آرامش به بازار لاستیک دولت ایران خودرو و سایپا را به صاحبان اصلی آن باز گرداند دولت جدید چه برنامه‌ای برای مدیریت بازار خودرو دارد؟ پنج گردنه خودرویی دولت سیزدهم آیا دولت سیزدهم هم درباره صنعت خودرو دروغ خواهد گفت؟ چرا دولت قانون اخذ مالیات از خودروهای گران قیمت را اجرا نکرد؟ انتقال پرونده خودروهای دپویی به دولت بعد؟ خودرو در محاصره دو تحریم درد صنعت خودرو دخالت دولت در این صنعت است «گام به گام» برای نجات خودرو فعالیت‌ها و پروژه‌های داخلی سازی شرکت دانش بنیان ایسکرا تشریح شد واردات خودرو آزاد می‌شود راهکارهای پیشنهادی برای حل مشکلات صنعت قطعه سازی قیمت خودرو در دولت سیزدهم به کدام سمت رانده می شود؟ نقش پررنگ خصوصی ها در آینده صنعت خودرو تکالیف خودرو برای دولت بعد لباس دولت بر تن خودروسازان ماند رئیس‌جمهور از پیشرفت‌های صنعت خودرو تمجید کرد دلیل زیان خودروسازان ضرورت خروج دولت از صنعت خودرو سرمایه جا مانده پژو در ایران چقدر است؟ خودرو در ۱۴۰۰ آزاد می‌شود اصلاح آیین‌نامه مدیریت ایمنی حمل و نقل و سوانح رانندگی روی میز دولت عرضه خودرو در بورس به کجا رسید؟ اجازه واردات قطعات داخلی‌سازی شده را نخواهیم داد وعده‌های خودرویی در اجلاس داووس شرکای خودرویی در راه ایران روش فروش خودرو بجای قرعه‌کشی باید منطقی شود تسریع در عرضه با لغو مصوبات خودرویی؟ رمزگشایی از عقب‌نشینی شورای رقابت بازی با کارت خودرو در بودجه ۱۴۰۰ حبس خودرو با فرمول جدید ارائه آیین نامه اجرایی تعیین سن فرسودگی خودروها به دولت بازی با برگ خودرو در بودجه ۱۴۰۰ هیچ خبر جدیدی از آزادسازی واردات خودرو به کشور نیست پیش‌بینی آزادسازی واردات خودرو در لایحه بودجه درآمد بیش از ۲۴۰۰ میلیاردی دولت از نقل‌وانتقالات خودرو جرایم رانندگی ۲ درصد افزایش می یابد درآمد حاصل اسقاط خودروهای فرسوده بیش از ۲ برابر شد طرح ارزان‌سازی خودروی خارجی جبران کسری نقدینگی دولت از جیب قطعه ساز و خودروساز ۳طرح دولت برای رفع گره ترافیکی تهران- کرج دستورات جهانگیری برای حل فوری مشکلات کامیون‌داران درخواست وزارت کشور از دولت برای معافیت تاکسی‌های دپو شده از استاندارد یورو ۵ واریز ۱۰۰ درصدی درآمد پارک هوشمند حاشیه‌ای به حساب دولت تردد ۳ میلیون خودروی فرسوده در سطح کشور خودرو؛ مسأله روز! جزئیات تغییر قیمت خودرو از زبان سخنگوی دولت راهکارهایی برای نجات صنعت خودرو از چاله اقتصاد طرح فروش تایر خودروهای تجاری با قیمت دولتی رشد ۱۰۰ درصدی درآمد هدفمندی از فروش صادراتی بنزین و گازوئیل در لایحه بودجه ۹۹ + جدول چانه‌زنی خودروسازان برای تغییر استاندارد آلایندگی پیش‌بینی درآمد سالانه ۴۰ هزار میلیارد تومانی با افزایش قیمت بنزین افزایش قیمت بنزین، تورم و چند واقعیت اقتصادی دستور وزیر راه برای تشکیل کارگروه شتاب‌دهی استارتاپ‌های حمل و نقل آیین‌نامه‌های مورد نیاز FATF در دولت تصویب شده است دادگاه مفسد فی‌الارض بودن متهمان پرونده پرهام را رد کرد دولت حتی یک اتوبوس به شهرداری تهران نداده دولت به ورود شورای رقابت برای قیمت گذاری خودرو تمایلی ندارد حد و حدود دولت در خودروسازی همگان باید برای بقای اشتغال صنعت خودرو به کمک بیاییم یکه تازی دولت در خودروسازی افزایش قیمت بنزین گریبان کالاهای اساسی را می‌گیرد دولت به متقاضیان جا مانده از دریافت کارت سوخت فرصت دهد تمسخر بنز و بی‌ام‌و توسط ترامپ تلنگری به تحلیل‌گران کلان بورس تهران پیش شرط واگذاری سهام دولت در خودروسازی‌ها چیست؟ تصمیمی برای تغییر قیمت بنزین اتخاذ نشده است فرمان خودروسازی در دست دولت تبانی ۴ شرکت‌ تولیدکننده برای گرانی ۷۰ درصدی روغن موتور بازار مشهد با کمبود لاستیک مواجه است سنگینی ۱۵۰هزار میلیارد تومان بر دوش اقتصاد ایران دولت نقدینگی خودروسازان را تامین کند آخرین خبر از دو چالش روز تاکسی‌های اینترنتی تمدید ۲ ماهه مهلت ترخیص خودروهای سواری وارداتی طرح سوال از وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو در کمیسیون برنامه تولید انواع خودرو در فروردین از مرز ۴۲هزار دستگاه گذشت برای رشد صنعت باید با فساد مبارزه کرد شمارش معکوس برای اعلام نرخ جدید سوخت گذر از پیچ بحران با دوپینگ دولتی امیدی برای آزادسازی واردات خودرو نیست افزایش قیمت در بازار بی‌مشتری بنزین تا یک ماه آینده دو نرخی می‌شود نقشه راه تولید ۲/ ۱ میلیون خودرو نرخ ارز؛ منشأ تحولات بازار خودرو دوپینگ خودروسازان با فروش نقدی دو فرمان اقتصادی به زنجیره خودروسازی سهم دولت از خودرو حرکت خودرو در جاده سنگلاخ تولید ابرچالش‌های خودرو در سال ۹۸ خودرو در سال ۹۸ گران می‌شود یا ارزان؟ تکرار تجربه موسسات مالی در خودروسازی خروج دولت از بنگاه داری بازار را رقابتی می کند سال ۹۷، سال بی برنامگی دولت در صنعت خودرو مسیر خودروهای وارداتی در ۹۸ چرا قیمت خودرو کاهشی شد؟ اختلاف ارزی بانک مرکزی و قطعه‌سازان سرنوشت بازار خودروی ۹۸ نقشه راه برای گذر از چالش‌های صنعت خودرو صنعت خودرو؛ بیگانه با بهره وری، زنده به مدد حمایت دولت وعده‌ای که محقق شد خودروی روس‌ها در راه ایران صادرات لاستیک داخلی به اروپا ممنوع شد بن‌بست تجاری‌سازان کور سوی امید در خطوط تولید خودروسازان هجوم متقاضیان در سایه رشد قیمت‌ها پرواز خودرو از باند تورم انتظاری عبور تولید روزانه ایران خودرو از مرز ۲۱۰۰ دستگاه خودرو پادزهر دلالی در بازار صعود قیمت‌ها با تورم انتظاری پیشداوری آزادسازی قیمت خودرو وعده‌های تو خالی؟ چراغ سبز به واردات خودرو؟ خودروهای وارد شده با ثبت‌سفارش جعلی، تحویل اموال تملیکی شد فرمان بازار در دست دلالان تسهیلات، دوای درد خودروسازی است؟ آغاز بازپرداخت طلب قطعه‌سازان بی گناهی رئیس انجمن صنفی شرکت های امداد خودرویی کشور با رای برائت در دادگاه تجدید نظر نیمه پنهان لغو افزایش قیمت خودرو خودزنی خودروسازان ادعای خودروسازان در تولید برقی‌ها شکایت از نمایندگی‌های خودروسازان در صدر نقطه توقف افزایش قیمت چالش عکس ۱۰ سال سایپا واگذاری سهام خودروسازان، زهر یا پادزهر دولت فرمان تصدی‌گری در صنعت خودورسازی را رها می‌کند؟ تزریق نجومی به صنعتی ورشکسته رایزنی مجلس با دولت برای تعیین تکلیف قیمت خودرو تلاش مجلس برای اصلاح امور خودروسازان اصلاح قیمت قطعات کلید خورد پل عبور قطعه‌سازی از بحران عارضه هفت‌گانه در فرآیند تولید قطعه غول‌های خودروسازی خواستار پایان آشفتگی تجاری دولت ترامپ شدند استقبال گرم از قیمت‌های داغ پاسخگویی به توقعات کمی و کیفی با افزایش قیمت؟ موافقت دولت با واردات مواد اولیه و ملزومات ضروری خطوط تولید تا سقف ۳۰۰ میلیون دلار وعده ۱۲هزار میلیارد تومانی دولت به خودروسازان صنعت خودرو بین دو تحریم دولت ۵۰ درصد حق بیمه رانندگان را در بودجه ۹۸ حذف کرده است قیمت گذاری خودرو ، دولتی باقی می ماند تهران و اسلام آباد تفاهمنامه حمل و نقل بین المللی امضا کردند درآمد دولت از ناحیه شماره‌گذاری و نقل‌و‌انتقال خودرو بی‌تحرکی در قیمت‌گذاری محصولات کم‌تیراژ کامیون‌سازان خصوصی در سراشیبی تولید پیشنهاد عرضه «خودرو یارانه‌ای» عوامل قاچاق متصل به ساختار دولتی را معرفی می کنیم «خودرو» در معادله قیمت بنزین همکاری نیسان و رنو در پرونده گون ریشه حساسیت عمومی به قیمت خودرو تداوم تولید زیر ظرفیت تجاری سازان نتیجه اعتماد به دولت افزایش واردات قطعه به کشور قیمت‌گذاری خودرو در «حاشیه» تداوم ممنوعیت واردات در سال آینده؟ دولت هزینه سرکوب قیمت را بپردازد قیمت خودرو در دولت تعیین می‌شود پشت پرده التهاب بازار خودرو دور جدید افزایش قیمت خودرو مانعی در مسیر اجرای خروج فرسوده‌های سنگین سهام دولت در خودروسازی‌ها به صفر برسد مدیرعامل شرکت آپکو تاکید کرد؛ تامین نقدینگی ارزی و ریالی راه موفقیت در جنگ اقتصادی نمره مشتریان به کیفیت خودروها دلایل عدم اعلام رسمی افزایش قیمت خودرو ریز سود و زیان خودروسازان در فروش آلودگی هوای تهران چه خسارت‌های اقتصادی در بردارد؟ رویاپردازی در مجلس؟ افزایش یک درصدی تولید تجاری‌ها دولت و خصولتی‌ها سهامدار بزرگ صنعت خودرو ارزبری خودروهای مونتاژی چین در ایران «گو_جک» به ۴ کشور جدید خدمات می دهد ریشه‌یابی کاهش عرضه خودرو کاهش تولید خودرو به بهانه اعمال استاندارد شوکی جدید بر بدنه اقتصاد تحریم ایران، اقتصاد اروپا را آسیب پذیر می کند ورود نقدینگی های سرگردان به خودرو به نفع اقتصاد نیست سپرده بانکی، خاکریزی برای کنترل نقدینگی ها رد پای مرگ در صنعت خودرو واردات خودرو سخت‌تر از همیشه دست‌انداز برجامی صنعت خودرو شرایط اقتصادی کشور توان شوک قیمتی خودرو را ندارد خسارت روزانه ۹۷ میلیون دلاری حوادث‌ جاده‌ای برای اقتصاد ایران راهبردی برای تقویت اقتصاد ملی آسیب شناسی افزایش تعرفه واردات خودرو بر اقتصاد کشور «مالیات اتفاقی» برای وارد‌کنندگان افت ۵۴ درصدی درآمد دولت از واردات خودرو مجموع قیمت بنزین و گازوئیل بیشتر از ۲ هزار تومان نمی شود برای ایجاد شغل باید سوخت را گران کنیم علم اقتصاد، آلودگی و ترافیک ناهمخوانی اهداف و سیاست‌ها در عرصه واردات خودرو چشم‌پوشی از درآمد واردات خودرو؟ درآمد آتی مالیاتی دولت از واردات خودرو امضای تفاهم نامه تولید قطعات خودرو بین ایران و کره جنوبی آدرس غلط برای صنعت قطعه‌سازی افزایش تعرفه واردات، رقابت‌پذیری صنعت تایر را افزایش نمی‌دهد یونس سینکی به عضویت ستاد اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت، معدن و تجارت درآمد تداوم افت صادرات خودروسازان افت ۷۲ درصدی درآمدهای دولت از واردات خودرو سانسور جزئیات آمار واردات و صادرات سال ۹۵ توسط گمرک+ عکس کرباسیان: کارخانه مشترک خودروسازی ایران و جمهوری آذربایجان به زودی به بهره برداری می رسد افت صادرات در پنج ماه نخست سال از توافقنامه هسته‌ای با ایران حمایت می‌کنیم فردی ۵۰۰ میلیون تومان گرفت که راهبرد صنعت ایران را بنویسد اما ننوشت برنامه‌‌هایی مغایر با اهداف کلان اقتصادی ژاپن حمایت خود از برجام را اعلام کرد دو راهی فرجام قراردادهای خارجی پیش‌بینی بازار خودرو پس از اظهارات ترامپ بسته‌ اقدامات اروپا در مقابله با اعلام عدم پایبندی ایران به برجام از سوی ترامپ سهام‌فروشی؛ راه میانبر توسعه خودروسازی نقش خودرو در آمار تجارت خارجی توسعه روابط اقتصادی و صنعتی با فرانسه در گرو همکاریهای بانکی دو کشور است معایب و مزایای ادغام برای صنعت خودرو رونق صنعت خودرو عامل رشد ۵۰ صنعت پیرامونی می شود صنعت خودرو رقابتی شود تحقق صد در صدی برنامه تولید خودرو در سال ۹۵ هپکو مشکلات پیچیده ای دارد پیش‌بینی رشد ۴.۲ درصدی صنعت در سال جاری مشکلات مدیریتی واحدهای صنعتی جدی است حراج اتومبیل موفق‌ تر از حراج آثار هنری
برگشت به بالا