مشتریان از روند کیفی خودروها بی‌خبرند

عصر خودرو- آخرین آمار کیفی خودروهای تولیدی در شرایطی مردادماه امسال منتشر شد که طبق وعده برخی از مسوولان صنعتی کشور، قرار بر آن بود، هر سه ماه یکبار این آمار از طریق رسانه‌ها به اطلاع عموم مردم برسد.

شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲:۰۰

مشتریان از روند کیفی خودروها بی‌خبرند

به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، این آمار که توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران منتشر می‌شود تنها منبع کشف کیفیت در خودروهای داخلی  است. حال آنکه وزارت صنعت، معدن و تجارت همچون آمار تولید، چندان علاقه‌ای به انتشار آن ندارد. این روزها آنچه مسوولان صنعتی کشور و وزیر صنعت، معدن و تجارت بر آن مانور می‌دهند تنها افزایش آمار ماهانه تولید است این در حالی است که از گزارش روند کیفی محصولات  که این روزها ظاهرا با رشد تولید همراه شده، خبری نیست. در این زمینه چهارشنبه گذشته رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه جلسه هیات دولت بر ساخت قطعات در داخل تاکید و عنوان کرده بود که نهضت داخلی‌سازی رشد تولید و به دنبال آن کاهش قیمت خودرو را به دنبال خواهد داشت. پیرو اظهارات رحمانی بسیاری از کارشناسان و دست‌اندرکاران صنعت خودرو با اظهار نگرانی از روند ساخت قطعات داخل این سوال را مطرح می‌کنند که ساخت قطعات داخلی بدون دانش فنی چگونه می‌تواند منجر به حفظ کیفیت قطعات شود؟

این کارشناسان تاکید دارند که هر قطعه خارجی با توجه به دانش فنی شرکت مادر تولید می‌شود این در شرایطی است که با توجه به اعمال تحریم‌ها و قطع ارتباط ایران با شرکت‌های خارجی، سازندگان داخلی چگونه توانسته‌اند نسبت به تولید این قطعات اقدام کنند؟ آنچه مشخص است در صنعت خودروی کشور که صنعتی مونتاژی است بسیاری از قطعات دارای تامین‌کننده خارجی است و همین مساله در زمان اعمال تحریم‌ها تولید خودرو را با چالش و مشکلاتی همراه می‌کند. بنابراین در تحریم‌های ثانویه مسوولان صنعتی کشور با استفاده از مهندسی معکوس به نوعی سعی در جبران کمبود قطعات از این ناحیه دارند. به این ترتیب با نهضت داخلی‌سازی برخی از قطعه‌سازان کشور که لزوما از سازندگان بزرگ و مطرح کشور نیز نیستند در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند. آنچه مشخص است قرار است با استفاده از مهندسی معکوس قطعات خارجی شبیه‌سازی شود. در این زمینه باید گفت که تکنیک مهندسی معکوس از تکنیک‌هایی است که بیشتر در کشورهای در حال توسعه که عقب‌ماندگی تکنولوژیکی نسبت به جهان پیشرفته دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. مهندسی معکوس در واقع یک کپی برداری است از اصل قطعاتی که در شرکت مادر با دانش فنی ساخته می‌شود. حال به نظر می‌رسد مسوولان صنعتی کشور نیز با استفاده از این تکنیک خواهان تداوم تولید در شرکت‌های خودروساز هستند. اما استفاده از این تکنیک به چه میزان تضمین‌کننده کیفیت در خودروها است؟

در این زمینه نمی‌توان پاسخ شفافی داد، چرا که وزارت صنعت با عدم انتشار گزارش کیفی خودروها به نوعی مسیرهای ارزیابی کیفیت در محصولات داخلی را مسدود کرده است. آنچه مشخص است در تحریم‌های اولیه بین‌المللی که در سال‌های 92-91 به وقوع پیوست، همراه با افت تولید محصولات خودرویی، کیفیت نیز با شیب تندی روند نزولی به خود گرفت. در آن سال‌ها خودروسازان خود اذعان می‌کردند آنچه در این صنعت اهمیت دارد تنها رشد تولید خودرو است، حتی اگر به بهای جابه‌جایی قطعات در خودروهای مختلف تمام شود. به این ترتیب کیفیت در تحریم‌های اولیه به اذعان گزارش‌های کیفی پله پله افت کرد حال آنکه در شرایط کنونی مشخص نیست روند کیفی خودروهای تولیدی در چه مرحله‌ای قرار دارند. طبق آخرین گزارشی که شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در مرداد سال جاری منتشر کرد، محصولات داخلی نوسان کیفی نداشتند و در مسیر ثبات قرار گرفته بودند. با این حال از مردادماه تاکنون هیچ گزارشی از چگونگی روند کیفی در خودروهای داخلی منتشر نشده حال آنکه به نظر می‌رسد اطلاع از روند کیفی خودروها از حداقل‌های حقوق مصرف‌کنندگان محصولات داخلی است. آنچه مشخص است در الگوهای بین‌المللی مشتری همیشه محور بوده و با رقابتی که در زنجیره خودروسازی دنیا شکل گرفته تلاش زیادی برای جلب رضایتمندی مشتریان صورت می‌گیرد این در شرایطی است که در ایران  کمترین حقوق مشتری یعنی آگاهی از کیفیت محصول خریداری شده نیز نادیده گرفته می‌شود.
بی‌انگیزگی در ارتقای کیفی

اما وضعیت کیفی محصولات داخلی همواره محل چالش میان خودروسازان و مصرف‌کنندگان بوده است. مصرف‌کنندگان از کیفیت خودروهای داخلی رضایت ندارند و استناد آنها به فاصله کیفی میان محصولات وارداتی با داخلی است. مقایسه میان وضعیت کیفی محصولات عرضه شده در بازارهای بین‌المللی با محصولات داخلی به نوعی نظر مصرف‌کنندگان داخلی را تایید می‌کند. در حال حاضر شاخص intial quality study) IQS)یا همان شاخص اولیه کیفیت به‌عنوان متر و معیار در ارتباط با کیفیت محصولات تولیدی خودروسازان بین‌المللی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شاخص، وضعیت خودروها را سه ماه بعد از عرضه توسط خودروسازان بررسی می‌کند. بر اساس آخرین بررسی‌ها در ارتباط با این شاخص کیفی که در سال 2019 منتشر شده است، متوسط کیفیت محصولاتی که توسط خودروسازان بین‌المللی تولید و به بازار عرضه می‌شود عددی زیر یک به ازای هر خودرو را نشان می‌دهد. در واقع هر خودروی تولیدی توسط برندهای بین‌المللی به‌طور متوسط 9/ 0 ایراد را بر اساس معیارهای این شاخص داراست. این در شرایطی است که بر اساس همین شاخص خودروهای تولیدی در داخل کشور متوسط 1/ 4 ایراد را به ازای هر خودرو به نام خود ثبت کرده‌اند.

همان طور که اشاره شد 9/ 0 ایراد به ازای هر خودرو متوسط شاخص IQS است. بی‌کیفیت‌ترین خودروی تولیدی توسط خودروسازان بین‌المللی بر اساس این شاخص 3/ 1 ایراد را به ازای هر خودرو به نام خود ثبت کرده است و با‌کیفیت‌ترین محصولات موجود در بازار جهانی طبق این معیار 6/ 0 ایراد به ازای هر خودرو را ثبت کرده‌اند. این مساله نشان می‌دهد متوسط کیفی محصولات داخلی با بی‌کیفیت‌ترین محصولات موجود در بازار جهانی فاصله معناداری دارد. حال این سوال مطرح است که چرا چنین فاصله‌ای میان کیفیت محصولات خودروسازان داخلی با آنچه رقبای بین‌المللی تولید می‌کنند ایجاد شده است؟

در این ارتباط سعید تاجیک قائم‌مقام مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در گفت‌وگو با «اکو ایران» می‌گوید: دلایل گوناگونی در این زمینه وجود دارد. این دلایل را می‌توان به دو دسته کلی تقسیم کرد. دسته اول دلایلی که مربوط به شرایط حاکم بر خودروسازی کشور است و دسته دوم مربوط به شرایط پیرامونی شرکت‌های تولید‌کننده خودرو است. قائم‌مقام مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران با اشاره به متوسط چهار ایراد به ازای هر خودروی داخلی عنوان می‌کند که در بخش درون‌بنگاهی به دلایلی همچون چالش طراحی، خطوط مونتاژ و قطعات مصرفی می‌توان اشاره کرد. تاجیک تاکید می‌کند که براساس بررسی‌های صورت گرفته توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در میان چالش‌های یاد شده، 60 درصد مربوط به وضعیت قطعات مصرفی در خطوط تولید خودروسازان است.

اما چرا وضعیت کیفی قطعات این گونه است؟ آن طور که تاجیک می‌گوید دلیل این مساله که قطعه‌سازان نیز به آن استناد می‌کنند تولید محصولات خودروسازان روی پلت‌فرم‌های قدیمی است. آمارهای منتشر شده توسط وزارت صمت در ارتباط با تولید خودرو نشان می‌دهد 60 درصد محصولات در خطوط تولید خودروسازان روی پلت‌فرم‌هایی تولید می‌شود که عمری بیش از 10 سال دارند. در واقع قدیمی بودن پلت‌فرم‌ها دست زنجیره خودروسازی را برای هرگونه ارتقای کیفی محصولات می‌بندد. در کنار این مساله، تاجیک وضعیت سرمایه‌گذاری در بخش ماشین‌آلات مورد استفاده برای تولید قطعه را نامناسب می‌داند. وی می‌گوید طی 10 سال گذشته سرمایه‌گذاری کافی در بخش نوسازی و بازسازی تجهیزات مورد استفاده در خطوط تولید قطعه‌سازان اتفاق نیفتاده است. اظهارات قائم‌مقام مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در شرایطی است که خودروسازان طی این سال‌ها نسبت به رویه تولید و کیفیت قطعات ارائه شده توسط قطعه‌سازان انتقادی نداشتند و قطعه‌سازان نیز پیرو رفتار خودروسازان، انگیزه‌ای  برای ارتقای قطعات یا بازسازی و نوسازی تجهیزات تولید نداشته‌اند.

اما صنعت قطعه کشور به گفته تاجیک از یک چالش پنهان دیگر نیز رنج می‌برد و آن تعداد   زیاد شرکت‌های فعال در این صنعت است. در این زمینه تاجیک تعداد قطعه‌سازان حاضر در زنجیره جهانی تامین برای برندهای خودروساز بین‌المللی را با وضعیت حاکم بر زنجیره تامین برای دو خودروساز بزرگ کشور مقایسه می‌کند. آن طور که تاجیک می‌گوید 80 درصد قطعات مورد استفاده در زنجیره خودروسازی جهانی توسط 20 شرکت تامین می‌شود. این در حالی است که 800 قطعه‌ساز در داخل کشور فعالیت دارند. بی‌تردید بخش قابل توجهی از این تعداد مشغول تامین قطعات مورد نیاز برای خطوط تولید ایران خودرو و سایپا هستند. این تعداد قطعه‌ساز از درد دیگر زنجیره خودروسازی کشور پرده بر‌می‌دارد و آن تعدد منابع تامین برای خطوط تولید خودروسازان است. فعالان قطعه‌ساز اعتراف می‌کنند در زمان‌هایی که امکان سرمایه‌گذاری برای آنها وجود داشت، مدیران شرکت‌های قطعه‌ساز سرمایه‌ها را به سمتی هدایت می‌کردند که پیش‌تر در آن بخش سرمایه‌گذاری صورت گرفته بود. تاجیک دلیل این مساله را علاقه خودروسازان به داشتن چند منبع تامین برای یک قطعه و همچنین چالش خودروسازان با شرکت‌های بزرگ قطعه‌ساز عنوان می‌کند.

قائم‌مقام مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران می‌گوید چالش میان قطعه‌سازان بزرگ با شرکت‌های خودروساز باعث شده است شرکت‌های قطعه‌ساز بزرگ آن طور که باید و شاید در زنجیره خودروسازی کشور پا نگیرد. البته این مساله خلاف وضعیت حاکم بر زنجیره تامین خودروسازان در فضای بین‌الملل است. تاجیک تاکید می‌کند چنانچه فعالیت قطعه‌سازان بزرگ در زنجیره تامین خودروسازان پررنگ‌تر بود امروز شاهد افت کیفی کمتری از این ناحیه بودیم. حال سراغ عوامل پیرامونی و تاثیر آن روی وضعیت کیفی خودروهای داخلی برویم. تاجیک با ذکر مثالی ابعاد تاثیرپذیری کیفیت محصولات داخلی از ناحیه عوامل پیرامونی را تبیین می‌کند. وی می‌گوید: یکی از سوال‌‌هایی که از مصرف‌کنندگان در ارتباط با کیفیت خودروهای داخلی می‌شود مربوط به میزان مصرف سوخت آنها است. چنانچه پاسخ‌های داده شده به این سوال را در دو ماه پیش از افزایش نرخ بنزین و سهمیه‌بندی آن با دو ماه بعد از این اتفاق مقایسه کنیم مشاهده می‌کنیم میزان رضایت مصرف‌کنندگان از این ناحیه 5 تا 10 درصد افت کرده است. این مساله دیگر نه به خودروساز مربوط است، نه به قطعه‌ساز؛ در واقع تاثیر عوامل محیطی روی میزان رضایت مشتریان از کیفیت محصولات داخلی است.
 

برچسب ها

کیفیت خودرو
مطالب مرتبط بیشتر
هیچ اقدامی برای ارتقای ایمنی خودروهای داخلی انجام نشده است ارتقای کیفیت خودروها با همکاری دانش بنیان ها محقق می شود واردات خودرو رقابت‌پذیری و افزایش کیفیت تولیدات داخلی را به همراه دارد کیفیت؛ حلقه گمشده صنعت خودروسازی کشور استارت دومین مرحله جهش کیفیت توسط ایران‌خودرو تیراژ و کیفیت خودرو را بالا می بریم ارزبری ۲ هزار دلاری تولید هر خودرو نگاهی به سه گام عظیمی در ایران خودرو فرجام هشت فرمان خودرو هویت ممتاز کیفیت برنامه ایران خودرو برای سال ۱۴۰۲ وانت زامیاد سه ستاره کیفی شد افزایش رضایتمندی مشتریان از کیفیت اولیه محصولات ایران خودرو نارنجی ها در مسیر رشد کیفیت دستاوردهای طرح تحول کیفیت ایران خودرو تایید شد «شامخ» خودرو در مرز رکود تحقق برنامه های رشد کیفیت سایپا عرضه خودرو در بورس، افزایش تولید و ارتقای کیفیت را محقق می‌کند گودرزی: نقش مثبت وزارت صمت در کاهش تلفات چیست؟ فاطمی‌امین: شاهد کاهش فوتی‌های ناشی از تصادفات هستیم افزایش کیفیت با ایجاد رقابت در بازار خودرو فصل جدیدی در ارائه خدمات اختصاصی به مشتریان ویژه برند فونیکس ­رشد ۴۰ درصدی کیفیت خودرو کنترل ویژه قبل از تحویل هایما و سورن پلاس در ایران‌خودرو رشد ۳۵ درصدی تولید خودروی کامل تحول در صنعت خودروسازی در گرو کناره‌گیری دولت از آن خودروهای ناایمن؛ پاشنه آشیل تصادفات صرفه‌جویی ۲۱۰۰ میلیاردی دستاورد عبور مستقیم در ایران خودرو افزایش کیفیت خودروی داخلی با اجرای قانون ساماندهی خودرو معاون وزیر راه: خودروسازان کیفیت محصولات را افزایش دهند خودروهای قابل اطمینان کدامند؟ کیفیت در خودروهای قدیمی قابل ارتقا نیست روند ارتقای کیفیت خودروهای تولیدی مناسب است کاهش ۴۱ درصدی شکایات کیفی محصولات ایران‌خودرو اضافه کردن پلاس به اسم خودروها صرفاً برای افزایش هزینه نه کیفیت نتایج عینی طرح جهش کیفیت محصولات ایران‌خودرو برنامه احداث پایگاه علمی بررسی کیفیت خودروهای ایران‌خودرو و سایپا در مازندران استپ کیفی خودروهای قدیمی تشدید نظارت‌ها و نارضایتی مردم از کیفیت خودروها شعار سایپا بهترین کیفیت با بهترین سازنده بیش از ۶۰ درصد کیفیت خودرو به قطعه بر می‌گردد تحقق ۷۰ درصدی برنامه‌های طرح جهش کیفیت ایران‌خودرو طی هفت ماه رونمایی از داشبورد کیفیت صنعت خودرو از نگاه مشتریان کیفیت رمز بقای زنجیره تامین و خودروسازی کاهش ۳۸ درصدی شکایات کیفی مشتریان ایران‌خودرو ای کیو اس ۵۸۰؛ ماهی لغزان مرسدس بنز و کیفیت مثال زدنی در صنعت خودرو+عکس تولید خودرو با کیفیت در گرو آزمون قطعات و تصادف خصوصی سازی پیش نیاز ارتقای بهره وری و بهبود کارایی خودروسازان لزوم ایمن بودن خودرو‌های اقتصادی وارداتی هدف‌گذاری سه مسیر برای تولید خودروی باکیفیت بهبود هفت نمره‌ای کیفیت محصولات ایران خودرو تاکید مدیر عامل گروه سایپا بر تولید و‌ عرضه قطعات استاندارد و با کیفیت خودرو نقش مؤثر محصولات رایزکو در ارتقای کیفیت خودروها ۲میلیون راننده پرخطر داریم تولید محصولات با کیفیت، رمز موفقیت در بازار خودروی روسیه رعایت استانداردهای ۸۵گانه موجب ارتقای کیفیت خودروها می‌شود نشانه های تحول کیفیت و تولید در سایپا ادعای بهبود نیافتن کیفیت خودروهای داخلی نادرست است کیفیت خودرو هیچ تفاوتی با گذشته نکرده است مشکل کیفیت پایین خودرو‌های داخلی در صنعت قطعه سازی کشور است اسلام پناه: تولید ۴ خودرو بی کیفیت را متوقف کردیم عملگرایی ایران خودرو در تحول کیفیت عبور مستقیم، پروژه بهبود و محصول جدید؛ راهکارهای جهش کیفیت آمار خودرو رسما حبس شد جهش کیفیت در زنجیره ارزش محصولات گروه صنعتی ایران خودرو نظارت بر کیفیت خودرو‌های داخلی بر عهده کیست؟ ثبت رکورد پایین‌ترین کیفیت خودرو آمریکایی در ۳۶ سال گذشته عبور ایران خودرو از گردنه سخت تحریم و فشارهای داخلی خودروی با کیفیت وارد شود نه ۶۰۰۰ دلاری هندی با توجه به واردات خودروی خارجی، خودروسازان داخلی به فکر افزایش کیفیت باشند تلاش سایپا در افزایش کیفیت و کاهش قیمت تمام شده قابل تقدیر است کاهش ۳۹درصدی مراجعه مشتریان ایران‌خودرو به نمایندگی‌ها مونتاژ به جای خودروی ملی افزایش تولید، کیفیت و کاهش قیمت با متناسب‌سازی ساختارها بهبود کیفی وانت زامیاد با کاهش ۱۰۰ نمره منفی گزارش ایران‌خودرو و سایپا برای توسعه و ارتقای کیفیت به مجلس رسید خودروسازان انگیزه‌ای برای افزایش کیفیت خودرو ندارند بهبود کیفی خودرو با شعاردرمانی؟ کیفیت خودروهای داخلی در حال ارتقاء است واردات دروازه‌ای برای ارتقا کیفیت خودروهای داخلی اتحاد استراتژیک ایران خودرو و سایپا در حوزه تحول کیفیت محصولات و خدمات ‌تعهد ۱۵ گانه خودروسازان به سازمان ملی استاندارد برای ارتقای کیفیت + سند واردات خودرو موجب افزایش کیفیت و کاهش قیمت تمام شده می‌شود بررسی نقش کیفیت خودروهای داخلی در تصادفات جاده‌ای در کمیسیون امور داخلی کشور سایپا پیشرو در خصوصی سازی صنعت خودرو خواهد شد اجرای مشروط استانداردهای جدید خودرو کیفیت خودروها زیر ذره‌بین پلیس ارتقای کیفیت محصولات، مهم‌ترین اولویت‌ ایران خودرو است خودروسازی به صنعتی سودده و با کیفیت تبدیل می‌شود تشکیل شورای هماهنگی صنعت خودرو برای رفع موانع تولید و افزایش کیفیت پایین بودن کیفیت خودروها در شأن ملت ما نیست فرمایش مقام معظم رهبری درباره ارتقاء کیفیت خودرو در سایپا اجرایی شد فاصله کهکشانی کیفیت خودروهای داخلی با استانداردهای روز دنیا اجرای برنامه‌های بهبود کیفیت در حوزه تحویل خودرو به مشتریان نه کیفیت درست شد نه افزایش تولید واردات کنترل شده خودرو اهرمی برای الزام خودروسازان به ارتقا کیفیت ۳۰ اقدام سایپا برای افزایش کیفیت و تولید اقتصادی محصولات در ایام نوروز کیفیت پایین خودروهای داخلی عامل موثر در تلفات بالای جاده‌ای است نقش خودروهای داخلی و وضعیت راه‌ها در تصادفات جاده‌ای از نگاه نایب رئیس کمیسیون عمران فضای رقابتی باعث بهبود کیفیت خودروهای داخلی می‌شود افزایش سه برابری تولید و ارتقای کیفی محصولات، دستاوردهای سیبا موتور در سال ۱۴۰۰ امسال خودرو‌های با کیفیت‌تر تولید می‌شود سه سکانس مهم از خودروی ایرانی در سالی که گذشت تغییر ریل سیاستگذاری و فساد در زنجیره تولید قطعات، افت کیفیت تولید خودروها را رقم زد کیفیت خودرو به ۵۰۰ صنعت بستگی دارد دستورات رییس جمهور تحویل خودروهای ثبت نامی را تسریع و تسهیل می‌بخشد پیشنهاد ایجاد پردیس مشترک تخصصی صنعت خودرو واکنش پلیس راهور به عبور تانک روسی از روی خودرویی در اوکراین «خودرو»، میوه کل صنعت است چرایی کیفیت پایین خودروها از زبان معاون کیفیت ایران‌خودرو آدرس اشتباه کیفیت خودرو محصولات جدید شرکت زامیاد چهار ستاره کیفی می شوند کیفیت محصولات افزایش خواهد یافت تا انحصار نشکند، ارتقا کیفیت خودروها آرزوست بی‌توجهی به تحقیق و توسعه منشا نارضایتی‌ها از کیفیت خودرو است واردات، خودروسازان را وادار به کیفی‌سازی می‌کند ارتقای کیفی و افزایش تولید، دستاورد یک دهه تلاش گروه بهمن راهکار بنیادین سایپا برای افزایش کیفیت خودروها دوران حمایت از خودروهای بی‌کیفیت به سرآمد فرمول ضعف کیفی خودروهای داخلی کیفیت خودرو، قربانی هزینه‌های تولید مسئولیت کیفیت خودرو را می‌پذیریم «کیفیت» جدی شد؟ وزارت صمت برای ارتقا کیفیت و کاهش قیمت خودرو ضرب‌الاجل تعیین کند تشکیل جلسه ویژه هیات مدیره سایپا برای افزایش کیفیت و اصلاح قیمت محصولات کیفیت خودروهای داخلی خوب نیست و حق با مردم است خودرو زیر ذره بین استاندارد و دستگاه قضا مقصر اصلی بی‌سامانی خودروسازان در کشور کیست؟ کیفیت خودروهای سواری در آخرین ماه پاییز اغماضی در ایمنی خودرو‌های داخلی نیست سه دوره است که گزارش ارزیابی کیفیت خودروی ایرانی به مجلس نیامده است صنعت خودرو سازی کشور عملکرد خوبی در کیفیت و قیمت نداشته است استانداردهای تعلیق شده خودرو کدامند؟ تاکنون هزاران نفر قربانی بی‌تدبیری خودروسازان شده‌اند چرا پلیس راهور خودروهای بدون استاندارد را شماره‌گذاری می‌کند؟ بیمه کیفیت خوردو راه اندازی می شود میانگین استاندارد خودروهای داخلی یورو ۲ است مهلت یک ماهه سازمان استاندارد به خودروسازان برای رعایت ویژگی‌های فنی در خودرو مجلس در باند مخالف سیاستگذار خودرو خانواده پرستاره ایران خودرو کم‌ایرادترین خودروها در ایران دو عامل افت کیفی خودرو در دوران تحریم روند کیفی محصولات خودروسازان در آبان ۱۴۰۰ گزارش ارزشیابی کیفی خودرو آبان ۱۴۰۰ منتشر شد واردات خودرو باعث ایجاد رقابت و افزایش کیفیت می‌شود خودروسازان داخلی در بحث کیفیت محصولات چه عملکردی دارند؟ گزارش ارزشیابی کیفی خودرو مهر ۱۴۰۰ منتشر شد نخستین همایش«نقش خبرنگاران در حلقه کیفیت خودرو» برگزار شد رسانه‌، عنصری اساسی در حلقه‌ی کیفیت خودرو دیگنیتی تنها خودرو SUV تولید داخل با پنج ستاره کیفی حذف انحصار در صنعت خودرو به ارتقای کیفیت منتهی می شود جدیدترین وضعیت تولید خودروهای سنگین تازه واردان به گزارش کیفی خودروهای داخلی در شهریور ماه تاکید نمایندگان بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در تولید خودروی باکیفیت تولید ۴ خودرو با ۵ ستاره کامل کیفی در شهریور ۱۴۰۰ تفاوت کیفیت بنزین از پالایشگاه تا جایگاه سوخت واردات خودرو موتور خودروسازان برای تولید محصولات باکیفیت را روشن می‌کند کمیت و کیفیت مسئله خودرو در مجلس یازدهم باید مشخص شود ارتقای کیفیت وانت آریسان سنگین‌های باری در عرش؛ وانت‌ها در قعر ثبات کیفی خودرو در تیر کدام خودروهای سنگین ۵ ستاره کیفی گرفتند؟ گزارش ارزشیابی کیفی خودرو خرداد ۱۴۰۰ منتشر شد تولید ۴ خودرو با ۵ ستاره کامل کیفی در اردیبهشت ۱۴۰۰ آخرین ارزیابی کیفیت سواری‌های تولید داخل کیفیت متوسط خودروهای داخلی روی کاغذ گزارش ارزشیابی کیفی خودرو اردیبهشت ۱۴۰۰ منتشر شد خودروها از حیث کیفیت ستاره‌دار می‌شوند عرضه خودروی باکیفیت توسط خودروسازان «صمت» به خودروسازان سخت گرفت ۳ خودرو سنگین ۵ ستاره و ۵ خودرو ۴ ستاره بازهم وانت‌های تک ستاره آمدند و خبری از چهار ستاره نیست تولید ۴ خودرو با ۵ ستاره کامل کیفی در فروردین ۱۴۰۰ گزارش ارزشیابی کیفی خودرو فروردین ۱۴۰۰ منتشر شد شاهین سایپا پرچمدار ایمنی و کیفیت خودروهای داخلی با تحقق بومی سازی سایپای نوین سیاستی برای تولید خودروهای باکیفیت و مقاوم در کشور است تاکید وزیر صمت بر تلاش حداکثری برای تحقق شعار سال در صنعت خودرو وضعیت کیفی سواری‌ها در آخرین ماه سال ۱۳۹۹ گزارش ارزشیابی کیفی خودرو اسفند ۹۹ منتشر شد تولید خودروی ارزان مطالبه مردم است گزارش ارزشیابی کیفی خودرو بهمن ۹۹ منتشر شد نمره منفی کیفی بالا در تسلا مشتریان،‌ دوام و کیفیت محصولات ایران خودرو را تایید کردند از ۱۴ خودرو مورد بررسی؛ ۸ خودرو ۴ ستاره به بالا و الباقی ۳ ستاره‌اند تولید ۳ خودرو با ۵ ستاره کامل کیفی در دیماه ۹۹ کیفیت و فناوری در تولید ایران‌خودرو مشهود است افزایش کیفیت خودرو راه صادرات را باز می‌کند باکیفیت‌ترین سواری‌های داخلی کدامند؟ ارتقای کیفی سه محصول تجاری ایران خودرو کیفیت خودرو با عذرخواهی افزایش پیدا نمی‌کند تیراژ سواری‌ها بالا می‌رود اما کیفیت آن‌ها درجا می‌زند ثبات کیفیت در خودروهای سنگین گزارش ارزشیابی کیفی خودرو آبان۹۹ روایت کاغذی از کیفیت خودرو گزارش ارزشیابی کیفی خودرو آبان ۹۹ منتشر شد کیفیت خودرو باید افزایش پیدا کند عرضه خودرو در بورس کیفیت تولیدات داخلی را ارتقا خواهد داد آزمایش موفق محصولات مدیران خودرو بر اساس سیستم مدیریت کیفیت جهانی با استاندارد های بین المللی کیفیت خودروهای سنگین از سواری‌ها جلو زد نگاه مردمی برای استقبال از تولید خودروهای مدرن و ارزان قیمت اغفال خودروسازان از مبحث کیفیت از قیمت‌گذاری دستوری تا تب داخلی سازی اولویت ایران‌خودرو، ارتقای کیفیت محصولات است بابت کیفیت پایین خودرو‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم مقیمی: با توسعه محصول و حفظ و ارتقای کیفیت،‌ مطالبات مشتریان را محقق می‌کنیم گزارش ارزشیابی کیفی خودرو شهریور ۹۹ نقشه راه توسعه مراکز تست و آزمون در صنعت خودرو تدوین شد تقاضای تحقیق و تفحص از «کیفیت و قیمت خودرو» در کمیسیون صنایع بررسی می‌شود کیفیت وانت‌های داخلی تغییری نکرد تغییر فرمول ارزیابی کیفی خودرو نباید از خودروسازان توقع کیفیت داشت ضرورت ارتقای فناوری و کیفیت تولید داخلی، شفاف سازی و واقعی کردن نرخ خودرو خودروسازها تولیداتشان را از نظر کیفی به‌روز کنند اجرای مستمر پروژه‌های بهبود در راستای ارتقای کیفیت محصولات ایران خودرو پیشتاز تولید محصول داخلی با کیفیت برنامه های ارتقای کیفیت محصولات ایران خودرو در سال جهش تولید بهمن موتور بیشترین کیفیت در محصولات خود بین خودروسازان را داراست کیفیت را فدای افزایش تیراژ تولید نخواهیم کرد بی‌تحرکی در اجرای استاندارد یورو ۵ سیر کیفی خودرو از غرب به شرق خودرو و جاده‌ غیراستاندارد، از عوامل افزایش شمار مددجویان بهزیستی افت کیفی در تب داخلی‌سازی؟ خودروهای داخلی از سال ۹۲ به بعد کیفیت لازم را ندارند خودروهای فاقد کیفیت از خط تولید خارج می شوند کیفیت فدای تولید؟ خصوصی‌سازی صنعت خودرو تأثیر زیادی بر کیفیت خودروها دارد کیفیت باثبات خودروهای داخلی شش خودروی سنگین ۴ ستاره کیفی گرفتند خودروهای سنگین باکیفیت‌تر درآمدند آیا با افزایش قیمت خودرو، کیفیت اتومبیل‌های داخلی ارتقاء پیدا می‌کند؟ کیفیت خودروها در مدار ثبات کیفیت بسیاری از خودروهای داخلی قابل قبول نیست مجلس پیگیر اجرای نشدن استانداردهای ۸۵ گانه خودرو نمره مشتریان به کیفیت خودروها تحریم ها در کاهش کیفیت خودروهای داخلی تاثیرگذار است نقشه راه حفظ کیفیت در دوران تحریم موافقت با افزایش قیمت خودرو کیفیت خودروهای تولید داخل کاهش پیدا کرده است وزیر صنعت پاسخگوی کیفیت خودروهای تولید داخل باشد ثبات در کیفیت خودروهای داخلی تعلل در انتشار گزارش کیفی خودرو افزایش تلفات انسانی در جاده‌ها به دنبال کاهش کیفیت خودروها نگاهی به کیفیت سنگین‌وزن‌های خودرویی سیاستگذاری سه‌گانه برای افزایش کیفیت خودرو توسعه فناوری‌ها؛ افزایش فراخوان‌ها افزایش تولید و کیفیت محوری رموز موفقیت سایپا انتقاد معاون دادستان از تولید خودرو بی کیفیت و بی قانونی رانندگان بی‌تعهدی نسبت به کیفیت خودرو کیفیت خودروهای داخلی در فروردین جزئیات گزارش ارزیابی کیفیت خودروها خودرویی که ۶۳ نشان استاندارد را رعایت نکند متوقف می‎شود افزایش کیفیت راه حمایت از خودروهای داخلی است صنعت خودرو سال ۹۶ را چگونه سپری کرد؟ گزارش جدید از کیفیت خودروها تک‌ستاره‌ها در آستانه حذف تیبا ۲ ستاره شد ۱۰ خودروی برتر شاسی بلند زیر ۱۰۰ میلیون از منظر رضایت مشتریان از کیفیت رضایت مشتریان از کیفیت خودروهای سواری افزایش یافته است ارتقای روند کیفی خودروهای داخلی ضرورت تمرکز بر استانداردهای کیفی تولید در صنعت خودرو هایما S۷ توربو با سه ستاره کیفی وارد جدول ارزیابی شد ابراز امیدواری شهردار تهران نسبت به بهبود کیفیت خودروهای داخلی کاهش رضایت‌ مشتریان از عرضه‌کنندگان خودرو تاکید وزیر صنعت بر ایمنی و کیفیت خودروهای ساخت داخل رده‌بندی کیفی خودروهای داخلی منتشر شد کیفیت خودروهای داخلی بهبود داشته است خودروهایی که گران شد، کیفیت‌شان افزایش یافته است ارتقای کیفیت خودروها اولویت اول خودورسازان داخلی باشد پلتفرم برخی خودروهای قدیمی کنار گذاشته می شود کیفی‌ترین خودروهای ۲۰۱۶ از نگاه مردم کیفیت خودروها زیر ذره بین وزارت صنعت تغییر رویکرد مشتریان از قیمت به کیفیت؟ کیفیت خودروهای داخلی پس از برجام رو به بهبودی گذاشته است وزیر صنعت خواستار افزایش کیفیت خودروهای داخلی شد کیفیت در صنعت خودرو «سنددار» می‌شود پنج ایراد اصلی خودروهای داخلی دولتی که ناجی صنعت خودرو شد اتفاق مثبتی در حوزه کیفیت صورت نگرفته است کیفیت خودرو های داخلی بر واردات مقدم است کیفیت خودروها، ناقص اعلام شد مشکل صنعت خودرو قیمت‌گذاری نیست؛ کیفیت است نعمت‌زاده به کیفیت خودرو در سال ۹۴ چه نمره ای داد؟ با کیفیت‌ترین خودروهای ایرانی کدامند؟ ارتقای کیفیت و ایجاد رقابت با آزادسازی قیمت خودرو
برگشت به بالا