به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو»، چهره به مراتب مدرن تر با ژستی شبیهتر به یک شاسیبلند واقعی که اتفاقا از نیمرُخ، بیشباهت به نسل جدید بامو X5 هم نیست، تنها ظاهر ماجراست؛ تیگوان در نسل دوم، سوار بر پلتفرم مدولار MQB، به ترتیب 60 میلیمتر کشیده و 30میلیمتر پهنتر شده و فاصله بین دو محور آن نیز با افزایش 77 واحدی به نسبت نسل قبل، به 2.681 میلیمتر رسیده که نتیجه آن، فضای بیشتر کابین، مخصوصا برای سرنشینان عقب بوده. فضای بار هم با افزایش 145 واحدی، به 615 لیتر رسیده که در صورت خواباندن ردیف عقب صندلی ها، تا 1.665 لیتر هم می رسد. و با وجود این ابعاد بزرگتر، دست کم تا 50 کیلوگرم سبک تر نیز شده است. در کابین ساده اما مدرن و کاربردمحور تیگوان 2017، آنچه که بیشتر جلب نظر می کند، ارائه HeadUP-Display (سیستم نمایش اطلاعات بر روی شیشه جلو)، صفحه نمایش 12.3 اینچی فعال در نقش صفحه نشانگر های پُشت فرمان و صفحه نمایش 8 اینچی لمسی سیستم اطلاعات و سرگرمی با نویگیشن ماهواره ای، قابلیت نمایش آنی وضعیت ترافیک و رابط کاربری اندروید و iOS در مجهز ترین تریم هاست.
تیگوان 2017 با گستره ای از موتور های توربو بنزینی و دیزل عرضه شده است که واحد های بنزینی بین 123 تا 217 اسببخار قدرت دارند و واحد های دیزل بین 114 تا 236 اسببخار. تمامی این موتور ها نیز غیر از موتور های پایه، با سیستم انتقال قدرت به هر چهار چرخ 4Motion قابل سفارش هستند. حداکثر توان یدککشی برابر با 2.5 تُن و گستره ای از سامانه های ایمنی و همیار استاندارد از جمله سامانه تشخیص احتمال تصادف از روبرو با ترمز اضطراری خودکار و ترمزگیری خودکار بعد از تصادف برای جلوگیری از آسیب ها و خسارات بیشتر نیز از دیگر مشخصه های فنی تیگوان 2017 هستند. اما آنچه که برای نیرو بخشیدن به تیگوان در بازار ایران در نظر گرفته شده است، پیشرانه 2 لیتری توربو این خودرو با حداکثر توان حدود 180 اسب بخار است که با 320 نیوتنمتر گشتاور بیشینه، از طریق گیربکس 7 سرعته اتومات دو کلاچ DSG محرک چهار چرخ است و دستیابی به تندی 100 کیلومتر در ساعت را در 7.7 ثانیه امکانپذیر می کند. مصرف سوخت این مدل نیز در سیکل ترکیبی تنها 7.4 لیتر اعلام شده است.
تیگوان در مجهز ترین مدل دارای ورود و استارت بدون کلید، اهرم های تعویض دنده پشت فرمان، صندلی های اسپرت با پوشش چرم مرغوب، قابلیت تنظیم برقی صندلی های جلو در 12 جهت، امکان تنظیم زاویه پشتی و موقعیت طولی صندلی های عقب، گرمکن صندلی های جلو و عقب، میز پذیرایی تاشو پشت صندلی های جلو، مولتیمدیای پیشرفته با نمایشگر لمسی 9.2 اینچ، خروجی برق 12 ولت برای ردیف جلو، عقب و فضای بار، تهویه مطبوع 3 نقطه ای با فیلتر ضدآلرژی، آینه های جانبی تاشو و برقی همراه با حافظه و گرمکن، سنسور نمایشگر باد تایر ها، نورپردازی داخلی و ... است.
واردات دو مدل خودرو تیگوان و پاسات به ایران بیانگر تداوم سنت دیرینه برای فولکس واگن در ایران است؛ حضور برند فولکسواگن در ایران به دهه 1950 میلادی و فولکسواگن بیتل که در دهه های 1960 با فولکس بولی (Bulli) و فولکس گل در دهه 1990 ادامه یافت بازمیگردد. هدف اول طرح واردات فعلی بدست آوردن یک دید کلی نسبت به نیازهای بازار ایران، تثبیت برند فولکس در ایران و ارائه فناوری مدرن "ساخت آلمان" به مشتریان ایرانی است. دولت ایران برآورد کرده که در میان مدت تا بلند مدت در کل حدود سه میلیون تقاضا در بازار خودروهای سواری ایران وجود خواهد داشت. گروه ماموت که در سال 1995 تاسیس شده، امروز یکی از بزرگترین شرکتها و کارفرمایان صنعتی بخش خصوصی در ایران است که در حوزههای خودروسازی، ساختوساز، آیتی، لجستیک، ارتباطات مخابراتی و خدمات مالی در منطقه خاورمیانه فعالیت میکند.