به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از تسنیم، اقبال شاکری با اشاره به اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی هوشمند و طرح ترافیک در پایتخت، اظهار کرد: متاسفانه تصمیمات یکپارچه و همه جانبهای که همه موضوعات را در بر گیرد در ستاد ملی مقابله با کرونا کمتر اتفاق میافتد.
وی ادامه داد: هرازگاهی مسئولان مربوطه مجبورند موضوع جدیدی را بررسی کنند و به آن بپردازند، این مسئله نشان میدهد ستادی که باید قدرتمند، همه جانبه، تخصصی و باکسب اطلاع از تمام دوایر و حوزههای مرتبط با زندگی عمومی مردم بررسیهای لازم را انجام دهد و تصمیم بگیرد وجودندارد. ما به ستادی نیاز داریم که بتواند در این شرایط برای همه امور زندگی مردم تصمیمگیری کند.
شاکری با طرح این پرسش که "ارتباط طرح ترافیک، فاصلهگذاری اجتماعی و حضور دوسوم کارمندان در محل کار با یکدیگر چیست؟" گفت: چه کسی باید پاسخگوی وضعیت کنونی باشد؟ پیشنهاد بنده این است که از فکر درآمدزایی از طریق اجرای طرح ترافیک صرفنظر شود چرا که سلامت مردم از همه چیز مهمتر است.
وی ادامه داد: ما در شرایطی هستیم که باید تغییراتی در اموری که به صورت عادی با آن مواجه بودهایم، بدهیم که طرح ترافیک نیز شامل آن میشود و قطعا باید برای آن برنامهریزی کرد. آیا با وضعیتی که در خطوط مترو و اتوبوسرانی شاهد هستیم، استانداردهایی که مسافران باید رعایت کنند امکان پذیر است؟ آیا با این وضعیت به انتقال ویروس دامن نمی زنیم؟ به اعتقاد بنده ابتدا باید طرح ترافیک اصلاح و کسب درآمد از آن منتفی شود.
وی تصریح کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا نیز باید مشاغل را کدگذاری میکرد و با کد و زمان مشخص شاغلان در محل کار خود حاضر میشدند. چرا که لازم نیست کارکنان برخی از اصناف همه روزهای هفته فعال باشند، بنابراین باید روزهای مشخصی برای فعالیتشان در نظر گرفته میشد.
نماینده منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی ادامه داد: کارمندان بانکها، شهرداریها و سایر ادارات نیز باید کدگذاری میشدند نه اینکه دو سوم آنها هر روز در محل کار خود حاضر شوند. بنابراین باید در وهله اول طرح ترافیک لغو شود و بعد با کدگذاری خودروها برنامهای تدوین شود که بتوان تشخیص داد کدام خودروها برای عزیمت به محل کار خود مجاز به ورود به محدوده طرح ترافیک بودهاند.
وی افزود: شاید شهرداری قادر نباشد این کار را از همین امروز آغاز کند ولی میتواند آن را به عنوان یک طرح مورد بررسی قرار دهد بنابراین علاوه بر لغو طرح ترافیک، کدگذاری صنوف به این معنی که همه افراد دارای شغل کم ریسک لازم نیست تمام روزهای هفته در محل کار حاضر شوند و همچنین کدگذاری خودروها به منظور کاهش ازدحام جمعیت در مترو و اتوبوس بهتر است در دستور کار قرار گیرد.