به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از دنیای اقتصاد، در این بین در حالی که برخی کارشناسان و دستاندرکاران صنعت خودرو معتقدند که تعیین 18 درصد سود برای واردکنندگان قطعات یدکی خودرو رقم زیادی است، اما برخی واردکنندگان معتقدند که تعیین سقف برای سود قطعات یدکی ضربه بزرگی به فعالان این بخش وارد میکند؛ زیرا عمده سود واردکنندگان از واردات قطعه است و در صورت تعیین سقف سود به دلیل طولانی بودن دوره گردش برگشت سود، آنها با ضرر و زیان روبه رو میشوند. خبرگزاری ایسنا همچنین ابلاغیه دیگری از این سازمان منتشر کرده بهطوری که در ابلاغیه دوم آمده است کالاهای وارداتی که باید از طرف واردکننده گارانتی شود یا احتیاج به سرویس و خدمات پس از فروش داشته باشد، به شرط دارا بودن امکانات سرویس با تایید وزارتخانه مربوطه، حداکثر سه درصد بهعنوان هزینه گارانتی و خدمات پس از فروش به سود وارد کننده اضافه میشود.
براین اساس واردکنندگان خودرو از این به بعد در کنار سود هفت درصدی در نظر گرفته شده برای خودروهای وارداتی میتوانند 3 درصد سود را به دلیل ارائه خدمات پس از فروش بر قیمت خودرو های وارداتی خود اعمال کنند که در این صورت مجموع سود واردکنندگان 10 درصد میشود. این موضوع حکایت از آن دارد که از این پس مشتریان باید هزینه خدمات پس از فروش و گارانتی خودرو خریداری شده را نیز پرداخت کنند.
در حالی که برخی از کارشناسان، اضافه کردن این سه درصد سود را به نفع مشتری خودروهای وارداتی نمیخوانند، اما برخی ضمن انتقاد نسبت به این رقم، معتقدند که دولت باید سود بیشتری را تحت این عنوان برای واردکنندگان در نظر بگیرد.