غول های قاتل روزانه ۴۰۰ نفر را در هند به کام مرگ می کشانند
عصر خودرو- جاده های هند که دادگاه عالی این کشور از آنها بعنوان غول های قاتل نام برده ،هر ساعت ۱۷ نفر و روزانه بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ می کشانند.
عصر خودرو- جاده های هند که دادگاه عالی این کشور از آنها بعنوان غول های قاتل نام برده ،هر ساعت ۱۷ نفر و روزانه بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ می کشانند.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا،براساس جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت حمل و نقل جاده ای هند ،تعداد 146 هزار نفر سال گذشته براثر تصادف در جاده های این کشور جان باختند که این تعداد درسال 2014 ،139 هزار نفر بوده است .
براساس گزارش فدراسیون بین المللی جاده ها، در سال 2015، تنها روسیه از نظر تعداد تصادفات رانندگی در رده بالاتر از هند قرار گرفته است .
تعداد تصادفات رانندگی در جاده های هند درسال گذشته، 501 هزار و 423 فقره گزارش شده که این تعداد نسبت به سال قبل که 489 هزار بوده ،افزایش یافته است .
وزارت حمل و نقل هند اعلام کرد، بیش از نیمی(54.1 درصد) از قربانیان سوانح رانندگی در هند را افراد 15 تا 34 سال تشکیل می دهند.
براساس این گزارش،خطای انسانی حدود 72 درصد از علت مرگ و میرهای ناشی از تصادفات جاده ای را به خود اختصاص داده است .
رعایت نکردن قوانین راهنمایی و رانندگی و جاده های غیر استاندارد علت 269 هزار و 529 فقره تصادف رانندگی در روستاها و 231 هزارو 894 تصادف درشهرهای این کشور گزارش شده است .
دهلی نور، پایتخت هند درسال گذشته شاهد یک هزار و 622 مرگ به علت تصادفات رانندگی بوده است.
بمبئی،پایتخت اقتصادی هند نیز با 23 هزار و 468 تصادف،بیشترین تعداد تصادف در سال گذشته را به خود اختصاص داده است .
افزایش تعداد تلفات و حوادث جاده ای در هند باعث شده است که دولت بدنبال انجام اصلاحات در قوانین رانندگی و افزایش جریمه ها برای کاستن از تصادفات و تلفات جاده ای باشد.
دولت همچنین از کارخانه های خودروسازی خواسته است ،ضریب ایمنی خودروها را برای کاهش تصادفات افزایش دهند.
هند یکی از کشور های امضا کننده پیمان برزیل در مورد امنیت جاده ها است و بر اساس این پیمان هند متعهد شده است تا سال 2020 آمار تصادفات و مرگ و میر جاده ای را به نصف کاهش دهد.
پیش از این دادگاه عالی هند جاده های این کشور را ' قول های قاتل' خوانده بود.
خودرو های بسیار محبوب در هند دارای امنیت بسیار پایینی است به گونه ای که تست تصادف این خودور ها بر اساس استاندارد های اروپایی 'صفر' گزارش شده است.
این درحالی است که بازار خودرو در هند در سال های اخیر با رشد قابل توجهی روبرو بوده است.