به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، سید احمد قریشی تبار اظهار داشت: آمار بالای تصادفات جادهای عاملی در عدم توسعه، ایجاد ناهنجاریها و ضایعات مادی و انسانی شده است.
وی از 17 هزار کشته و 35 هزار مصدوم در طول یکسال گذشته بر اثر تصادفات جاده ای خبر داد و بیان داشت: برخورد مسئولانه با آمار بالای تصادفات جادهای نیازمند عزم ملی و همگانی است.
مسئول مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری هلالاحمر استان اصفهان تصریح کرد: در کشور ما بخش عمده مسافرتهای تابستانی از طریق راه های زمینی و با استفاده از وسایل نقلیه شخصی انجام می گیرد که انتخاب این نوع از سفرها دلایل زیادی دارد از جمله اینکه انتخاب محل، اتراق در فواصل راه، تنوع در برنامهها و عدم تاثیرپذیری زیاد از ناپایداریهای جوی مزیتهای اینگونه سفرها است.
وی ادامه داد: استفاده از خودروهای ایمن، بهبود رانندگی افراد، توجه به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و توصیه کارشناسان، رعایت احتیاطهای لازم در نقاط حادثه خیز و مدنظر قرار دادن توانایی های فیزیکی و روحی به هنگام رانندگی، پرهیز از رفتار های پر خطر در رانندگی، انجام تنظیمات و تعمیرات دورهای خودروها از اقدامات توصیه شده در حوزه پیشگیری از تصادفات جاده ای است.
مسئول مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری هلال احمر استان اصفهان اعلام کرد: نهادهای آموزشی با اقداماتی کوتاه مدت، میانمدت و بلندمدت میتوانند در بهبود رفتار رانندگی، حذف نقاط حادثه خیز، ارتقای فرهنگ شهروندی و توجیه و تبیین خسارتهای ناشی از حوادث تلخ رانندگی و نقشی که این حوادث در عدم توسعه همه جانبه کشور دارد، موثر باشد.