به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، عباس آخوندی در این جلسه افزود: با تدوین این برنامه سیستان و بلوچستان از لحاظ اقتصادی توسعه خواهد یافت. حوزه توسعه سیستان و بلوچستان در تمدن ایران شهری تعریف شده که تا شبه قاره هند می رسد.
وزیر راه گفت: پیشرفت سیستان و بلوچستان با ظرفیت ها و پتانسیل هایش تناسب ندارد و باید ارائه خدامات در همه نقاط استان یکسان باشد.
آخوندی خاطرنشان کرد: با پیشنهاد استاندار سیستان و بلوچستان موافقم که توسعه این استان نمی تواند به تنهایی در درون دیده شود باید در منطقه خودش آن را تعریف کنیم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به موقعیت راهبردی سیستان و بلوچستان بویژه از حیث کرویدور آبی و خاکی گفت: توسعه راههای ترانزیتی این استان مرزی باعث دسترسی آسان کشورهای منطقه به آبهای آزاد شده و در شکوفایی اقتصاد ملی موثر و مفید است.
وی تاکید کرد: توسعه بیش از پیش سیستان و بلوچستان در بحث تجاری توجه به کشورهای همسایه است.
آخوندی افزود: عمدهترین ثروت سیستان و بلوچستان میراث تاریخی و اجتماعی و اقتصادی است.
وزیر راه و شهرسازی گفت: این استان را باید در بستر تاریخی و جغرافیایی ببینیم و کانونهای توسعه تمدن را ایجاد کنیم.
همچنین در این جلسه استاندار سیستان و و بلوچستان نیز گفت: عدالت برنامه ای را به استان معطوف بدارید.
علی اوسط هاشمی افزود: الان تیتر توفیق دولت در توجه به بندر چابهار و راه آهن برای برون رفت از وضعیت فعلی و واقع شدن در مسیر تجارت و توسعه است.
وی با بیان اینکه توجه به حمل و نقل ترکیبی زمینه جهش انفجاری استان را فراهم می کند، واگذاری دو هواپیمای ATR با توجه به مشترکات فراوان با کشورهای همسایه نیاز به ارتباط گسترده و داشتن خط پروازی با قندهار بعنوان قطب اقتصادی و کراچی داریم.
هاشمی اضافه کرد: نیاز به بازنگری در نوع روابط تجاری ،توسط دستگاههای مسئول صنعت،خارجه و جهاد کشاورزی با کشورهای همسایه داریم.
وی گفت: خط راه اهن اصلاح 16 کیلومتر در چابهار تعیین تکلیف شود.