به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا ، رستم سعداللهی افزود: توجه به تنوع و بهرهگیری از ظرفیتهای نوین برای توسعه بخش صنعت و تولید به دلیل فشارهای خارجی از سوی فعالان اقتصادی رنگ باخته است و اکنون صنعتگران انرژی خود را برای جلوگیری از تعطیلی بنگاههای اقتصادی هزینه می کنند.
وی خاطر نشان کرد: حفظ اشتغال در بخش صنعت و تولید استان سمننان به مهمترین دغدغه فعالان اقتصادی در یکسال گذشته تبدیل شده است و حمایت از نخبگان برای تولید کالاهای جدید در اولویتهای بعدی قرار دارد.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان اضافه کرد: از سوی دیگر دولت هم به دلیل کمبود نقدینگی در واحدهای صنعتی رغبت چندانی به اعطای تسهیلات سرمایه ثابت با هدف اجرای طرحهای توسعهای و ساخت واحدهای تولیدی جدید ندارد و به نوعی در دوران تحریمها اولویت و سیاستهای فعالان اقتصادی و دولتمردان در بخش صنعت تغییر کرده است.
سعداللهی ادامه داد: شکوفایی استعداد دانش آموختگان در بخش صنعت و معدن به دلیل فشارهای خارجی متوقف شده است و ایدههای نخبگان برای توسعه بخش صنعت به دلیل مشکلات اقتصادی کشور در گام عملیاتی قرار نمیگیرد.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان گفت: بیکاری دانشآموختگان دانشگاهی به مسایل روز کشور ارتباط دارد و با رفع مشکلات و کلاننگری میتوان برای توسعه ایران با استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی گام برداشت.
استان سمنان 58 شرکت دانش بنیان دارد که از این تعداد 20 شرکت نوپا و بقیه تولیدی است.
استان سمنان حدود 2 هزار و 10 پروانه بهره برداری واحدهای تولیدی و صنعتی دارد، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از 38 درصد و سهم بخش صنعت و معدن از تولید ناخالص استان حدود 22 درصد است.