به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، حمید قاسمی دهچشمه افزود: در شمال تهران با کمبود جایگاه سی ان جی رو به رو هستیم، که در این زمینه شهرداری چند زمین را برای احداث جایگاههای کوچک مقیاس سی ان جی معرفی کرده است.
قائم مقام شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه قرارداد تامین تجهیزات با مخزنسازان بزرگ برای تامین مخازن سی ان جی خودروها تکمیل شده، ادامه داد: خط تولید این شرکتها فعال است و هر مخزنساز روزانه 300 تا 600 مخزن تولید میکند.
وی افزود: اکنون نرم افزار ثبت نام آماده است و متقاضیان میتوانند برای اقدام به تبدیل خودروهای خود درآن ثبت نام کنند.
قاسمی با اشاره به اینکه اولویت اول گازسوز کردن وانتبارها است، گفت: تبدیل خودروها در دو بخش کارخانهای با هدف تولید موتور گازسوز و کارگاهی با تبدیل موتورهای بنزینی موجود انجام میشود.
وی تاکید کرد: دو کارخانه ایران خودرو و سایپا به طور مستقیم خودروها را دوگانهسوز تحویل خواهند داد.
قائم مقام شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران اضافه کرد: هر کدام از این کارگاهها موظفند از ماه آینده، ماهانه 10 هزار خودرو را تبدیل کنند و به صورت متوسط با تغییراتی که عملیاتی میشود باید هر ماه بین 50 هزار خودرو تبدیل کنیم.
وی با اشاره به اینکه شیوع کرونا باعث شد تا کار با تاخیر رو به رو شود، گفت: اکنون با پنج مخزن ساز و دو خودروساز قراردادهای نهایی امضا شده است.
قاسمی اولویت بعدی برای تبدیل خودروها را مسافربرهای شخصی عنوان کرد و افزود: زیرساختهای این کار نیز آماده شده و دوگانهسوزکردن این خودروها جزو تعرفه رایگان خواهد بود.
وی در مورد تبدیل خودروهای مسافربر اینترنتی نیز تاکید کرد: حدود 50 درصد از مبلغ مورد نیاز برای دو گانه سوز کردن این خودروها در قالب وام بلاعوض پرداخت میشود.