رسوایی بزرگ فولکس واگن (۲۹)
فراخوان خودروهای دیزلی فولکس واگن در چین
عصر خودرو- فولکس واگن برای ۱۹۵۰ دستگاه خودرو در چین به منظور اصلاح نرم افزار موتور که این خودروساز اقرار کرده برای تقلب در تستهای آلایندگی طراحی شده است، فراخوان داد.
عصر خودرو- فولکس واگن برای ۱۹۵۰ دستگاه خودرو در چین به منظور اصلاح نرم افزار موتور که این خودروساز اقرار کرده برای تقلب در تستهای آلایندگی طراحی شده است، فراخوان داد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، این فراخوان شامل 1946 دستگاه شاسی بلند تیگوان و چهار دستگاه سدان پاسات بی 6 است که همگی آنها وارداتی هستند. گفته میشود راهکارهای فنی طراحی شده اند و برای تایید باید به مقامات چینی ارایه شوند.
کسب و کار فولکس واگن در چین که بزرگترین بازار خودروی جهان از نظر میزان فروش است، از رسوایی جهانی تقلب این شرکت در تستهای آلایندگی خودروهای دیزلی به دلیل عدم محبوبیت این خودروها در میان رانندگی چینی آسیب چندانی ندیده است اما شرکتهای خارجی تحت نظارت دقیق مقامات چینی قرار دارند و رسانههای دولتی این کشور به موضوع احتمال تخلف این شرکت پرداخته اند.
فولکس واگن که بزرگترین خودروساز اروپاست، اقرار کرده این نرم افزار را در خودروهای دیزلی نصب کرده است و این نرم افزار در زمان انجام تستها، کنترلهای آلایندگی را فعال میکند اما در زمان رانندگی معمولی برای بهبود عملکرد خودرو آنها را غیرفعال میسازد.
این شرکت در بیانیهای اعلام کرد صادقانه از مشتریانش برای مشکلات پیش آمده عذرخواهی میکند و مایل است اطمینان دهد هر آنچه در توان دارد برای کسب اعتماد و رفع نگرانیهای موجود به کار خواهد بست.
فولکس واگن 6.5 میلیارد یورو (7.3 میلیارد دلار) برای کمک به پوشش هزینههای این رسوایی اختصاص داده است اما بعضی از تحلیلگران معتقدند هزینه نهایی بسیار بالاتر خواهد بود.
دیزل در چین به طور عمده در کامیونها استفاده میشود و تنها 0.3 درصد از خودروهایی که سال گذشته در چین به فروش رفتند، دیزلی بودند.
بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، فولکس واگن به همراه جنرال موتورز یکی از محبوبترین برندهای خودرو در چین است اما با رکود چشمگیر و غیرمنتظره این بازار و تغییر سریع سلیقه مصرف کننده دست و پنجه نرم میکند.
فروش خودرو در چین در ماه اوت برای سومین ماه متوالی کاهش یافت و 3.4 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کمتر شد.
فولکس واگن ضعف بازار چین را عامل کاهش 16 درصدی سود جهانی خود در سه ماهه دوم امسال خوانده است. فروش نیمه اول امسال در چین 0.5 درصد کاهش داشت.
یوخم هایزمن، رییس فولکس واگن چین در آوریل اظهار کرده بود این شرکت به دلیل نداشتن محصولات در بخش شاسی بلند ارزان قیمت، از رشد کلی بازار خودرو عقب مانده است.
فولکس واگن در سال 2013 پس از اینکه تلویزیون دولتی چین درباره شکایتهای مربوط به جعبه دنده خودروهای این شرکت گزارشی منتشر کرد، برای 384 هزار خودرو در این کشور فراخوان داد.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.