توصیه های ایمنی جمعیت هلال احمر؛
آهسته برانیم تا سلامت برسیم
عصر خودرو- روابط عمومی جمعیت هلال احمر در آستانه سال نو، توصیه های ایمنی را جهت هموطنان و مسافران نوروزی ارائه داده است.
عصر خودرو- روابط عمومی جمعیت هلال احمر در آستانه سال نو، توصیه های ایمنی را جهت هموطنان و مسافران نوروزی ارائه داده است.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر، روابط عمومی جمعیت هلال احمر ضمن هشدار نسبت به وقوع حوادث رانندگی در جاده های کشور، از هموطنان و مسافران نوروزی درخواست دارد که در هنگام سفر، نکات ایمنی را رعایت کنند تا خاطره ای خوش از نوروز داشته باشند.
* در 10 سال گذشته، آمار قربانیان ناشی از تصادفات جادهای 235 هزار و 50 نفر بوده و در همین 10 سال، 2 میلیون 221 هزار و 810 نفر مصدوم شدهاند.
* 41/7 در صد از تلفات ناشی از تصادفات جادهای مربوط به جوانان زیر 29 سال است .
* معلولیت ناشی از تصادفات 300 هزار نفر در سال است.
* 70 درصد تصادفات جادهای درسفرهای نوروزی مربوط به خودروهایی بوده که رانندگان آنها با جاده آشنا نبوده و برای نخستین بار در آن جادهها تردد کردهاند.
* تصادف جادهای در ایران، پنج برابر کشورهای صنعتی و پنج برابر کشورهای همتراز ایران است.
* 70 درصد تصادف ها ریشه در عامل انسانی و تخلفات رانندگان دارد .
* بیشتر تصادفات رانندگی در نتیجه بیدقتی و بیتوجهی و سهلانگاری راننده صورت میگیرد که ضایعات جبران ناپذیری به وجود میآورد.
* 40 درصد از قربانیان حوادث رانندگی، عابرین پیاده هستند.
* ضربه خودرو به عابر پیاده با سرعت 50 کیلومتر در ساعت، معادل سقوط از طبقه سوم یک ساختمان است.
* 73 درصد از کل تصادفات در فاصله 25 کیلومتری شهرها رخ میدهد؟!
* آیـا میدانید پیامدها و معضلات فرهنگی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار و کودکان تحت تکفل آنها که همسر و پدر آنها در تصادفات جادهای فوت کرده تا چه اندازه است؟
* آیا میدانیـد در روز سیزده بدر که روز آشتی با طبیعت نامگذاری شده، بیشترین آسیب به طبیعت وارد می شود.
* آیا میدانید انجام اشتباهاتی از جمله صحبت کردن با تلفن همراه ، خوردن و نوشیدن، رعایتنکردن فاصله ایمنی و توجه نکردن به سرعت و حرکات نمایشی موجب افزایش تصادفات میشود؟
* آیا میدانید بیتوجهی به علائم راهنمایی و رانندگی، صحبت با تلفن همراه در حین رانندگی، وجود نقص فنی در خودرو و بیتوجهی به آن و جر و بحث در داخل خودرو، موجب افزایش تصادفات میشود؟
* آیا میدانید عادتهایی نزد برخی رانندگان از جمله خوردن شربت یا قرصهای مسکن و خوابآور و آشنا نبودن با نقاط حادثهخیز جاده، موجب افزایش تصادفات میشود؟