به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا ،دکتر حسین یوسفی در یک برنامه رادیویی با رد این ادعا که همه برنامههای کاهش آلودگی هوا ناموفق بودهاند، گفت: در طول سالها اجرای برنامههای مختلف برای کاهش آلودگی هوا، برنامه هایی وجود داشته که موفق هم بودند. کاهش مونواکسید کربن در هوای شهر تهران یکی از این برنامههای موفق است.
وی ضمن اشاره به فعالیت مثبت در حوزه قانونگذاری و اجرایی برای مقابله با آلودگی هوا،اظهارکرد: در حال حاضر روزهای معدودی از سال آلودگی هوا به دلیل آلایندگیهای گازی است و اغلب آلودگیها به دلیل وجود ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون است که بهراحتی از طریق ششها وارد جریان خون میشود.
یوسفی با تاکید بر اینکه باید برای آلودگی هوا دادههای دقیق داشته باشیم،گفت: بعد از دو دهه باید برنامهای مشخص برای کاهش آلودگی هوا داشته باشیم. به عنوان مثال رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بگوید تولید آلودگی 600 هزار تن در سال است و سال بعد آن را به 500 هزار تن میرسانیم. در چنین شرایطی حتی اگر دوزهای آلوده نیز بیشتر شود، هدف اصلی یعنی کاهش تعداد روزهای آلوده محقق شده است.
دبیر کمیسیون سلامت شورای شهر تهران تصریح کرد: در تعیین میزان آلودگی هوا نباید فقط به دادههای ایستگاههای پایش آلودگی هوا استناد کرد. دادههای ایستگاههای هواشناسی به دو عامل تولید آلودگی و شرایط هواشناسی بستگی دارد. شرایط هواشناسی که دست انسان نیست و فقط میتوانیم برای کاهش سالانه آلودگی هوا برنامهریزی و تلاش کنیم و این موضوع در تمام دنیا نیز انجام میشود.
به گزارش سایت رادیو گفت و گو، وی با اشاره به اظهار نظرهای مختلف درباره وضعیت هوای پایتخت و آلودگی آن گفت: البته خیلی از این اظهار نظرها یکسان هستند اما برداشتهای متفاوتی از آنها میشود اما با این وجود باید یک مرجع برای اعلام نظر درباره آلودگی هوای تهران و کشور وجود داشته باشد و بیان وضعیت آلودگی هوا توسط سازمان حفاظت محیط زیست انجام میشود.