به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، آمار نشان میدهد که هر سال 712 هزار آفریقایی قربانیِ بیماریهای ناشی از آلودگی هوا می شوند به گونهای که آلودگی هوا در این منطقه از سوءتغذیه، آب آلوده یا کمبود بهداشت قربانیان بیشتری به جا میگذارد.
همچنین این مطالعه رشد بیوقفه جمعیت شهری آفریقا را با افزایش تعداد مرگ و میرهای زود هنگام ناشی از آلودگی هوا مرتبط دانسته است. "رانا روی" محقق این مطالعه تاکید کرده است: در حالی که آلودگی هوا در آسیا معضل جدی است و بهخصوص در کشورهای پرجمعیتی همچون چین و هند رشد سریع شهرنشینی، عامل کلیدی در بروز آن است، آفریقا نیز به زودی با بحران اقلیمی و سلامتی مشابه با شرایط موجود در چین و هند روبهرو میشود.
در فاصله سالهای 1990 تا 2013 سطح آلودگی هوا در آفریقا در مجموع افزایش 36 درصدی داشته است. کشورهایی همچون اتیوپی، آفریقای جنوبی و نیجریه در کنار رشد سریع صنعتی شدن، افزایش آلودگی هوای ناشی از رفت و آمد خودرودها و تولید برق را تجربه کردهاند.
به گزارش دیسکاوری نیوز، "متیو ایوانز" از دانشگاه "یورک" گفت: در شهرهایی همچون لندن، آلودگی به دلیل احتراق هیدروکربن برای حمل و نقل است اما آلودگی هوا در آفریقا به این شکل نیست بلکه سوزاندن زباله، پخت و پز در فضاهای باز و همچنین وجود میلیونها ژنراتور برقی دیزلی علت آلودگی در این قاره است.