به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، مشکل اصلی در بخش نرمافزار ECU است که با عدم کنترل مناسب باعث داغ کردن و توقف موتور میشود. حتی در مواردی گزارش شده که این مشکل باعث آتش سوزی موتور شده است.
فراخوان صادر شده شامل بعضی مدل های 2021ـ2023 مرسدس و مایباخ هستند که برای مثال میتوان از سدان لوکس Maybach S580 نام برد.
فقط در چند ماهه گذشته تویوتا دو بار فراخوان رسمی و غیر رسمی برای مشکلات ساخت محصولات خود صادر کرده است. یک بار برای 100 هزار پیکاپ تاندرا به علت مشکل پیشرانه و بار دوم برای 661 هزار پیکاپ و کراساور بخاطر مشکلات اکسل و جعبهدنده آنها.
در همین حال فورد هم یک بار برای 144 هزار خودرو تولیدی به دلیل مشکل دوربین عقب و بار دوم برای 90 هزار دستگاه به علت مشکلات موتور اعلام فراخوان کرده است.
چندی پیش آتشسوزی باتری های یک مرسدس بنز برقی در پارکینگ مجتمع مسکونی واقع در کره جنوبی باعث یک فاجعه شد.
تقریبا 3 روز پیش فیات طی یک فرخوان اعلام کرد که کیسه هوای مدل رودستر فیات 124 ممکن است با شدت زیاد منفجر شده و به راننده و سرنشین صدمه وارد کند.
این اخبار بخش کوچکی از اخباری است که در ماه ها و حتی هفته های گذشته از مشکلات خودروسازان مطرح جهان به گوش میرسد.
مهم ترین سوالی که مطرح میشود این است که واقعا چه بر سر خودروسازان مطرح جهان آمده؟ چرا اخیرا تولیدات آنها با مشکلات کیفیت ساخت مواجه هستند؟ آیا این مشکلات فقط در بازار آمریکا هستند یا همه جا وجود دارند و فقط در آمریکا مشخص میشوند؟ آیا ورود تکنولوژی ها و گجت های جدید به صنعت خودرو در این اتفاقات نقش مهمی دارند؟ آیا محصولات جدید بدون انجام آزمایشات مورد نیاز روانه بازار میشوند؟
اما مهمترین تئوری و یا سوال این است آیا خودروسازان با ماندگاری کم محصولات جدید خود تلاش میکنند تا مردم را به مصرف گرایی ترغیب کنند؟ یا این حقیقت که با
کاهش فروش جهانی خودرو، تولیدکنندگان با کم کردن کیفیت و افزایش قیمت بر این تغییر غلبه کنند؟
البته ممکن است این اتفاقات کاملا عادی باشند و مسلما جواب با شماست.