به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از مهر، محسن پور فرخی اظهار کرد: نامناسب بودن مسیر های عشایری، فرسایش، تخریب و مسدود شدن بخشی از راه های عشایری بر اثر عوامل طبیعی همچون جاری شدن سیلاب فروردین ماه سال جاری، روان آب ها و استفاده عشایری، از ضرورت های مرمت و بهسازی ایل راه های عشایری در شهرستان قشلاقی دزفول است.
وی افزود: حوزه گستردگی بسیار وسیع و مشکلات راه و آب از مهمترین مشکلات جامعه عشایری در شهرستان دزفول است به همین دلیل این پروژه مرمت جاده های عشایری به صورت مستمر هر ساله در دستور کار قرار دارد.
رئیس امور عشایر شهرستان دزفول از جمله راه های عشایری مرمت شده را جاده مناطق عشایری لطف آباد، تمد بازارگه، شعبیه، سرسرداب، امیرالمومنین، سرتنگ و گاگلینه، برشمرد و تصریح کرد: پل کول نیز که از ابتدای شروع حوزه بخش محروم سردشت تا آخرین نقطه در بخش محروم شهیون در مرز استان لرستان قرار دارد نیز مورد مرمت قرار گرفت.
پور فرخی با اشاره به اینکه مرمت جاده های مذکور توسط یک دستگاه لودر انجام شد از شن ریزی هفت کیلومتر از جاده عشایری فداله عمران به دارخلک نیز خبرداد.
وی همچنین بابیان اینکه عشایر همگام با اقتصاد مقاومتی در راستای تولید و خدمت به جامعه گام برمی دارند و چادر عشایری به عنوان یک کارگاه کوچک اقتصادی مطرح است بر لزوم توجه بیشتر در سطح ملی برای تخصیص اعتبارات درراستای توجه به این قشر سخت کوش و مولد به عنوان یک ضرورت تاکید کرد.