به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران ، عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه 650 واحد راهدارخانه در چهل سال گذشته توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به بهرهبرداری رسیده است، گفت: 10 کارخانه بزرگ رنگرزی علایم جادهای در چهل سال گذشته به بهرهبرداری رسیده است این درحالی است که پیش از انقلاب تمامی رنگهای مخصوص جاده از خارج از کشور وارد میشد.
وی اظهار کرد: بیش از 10 میلیون علایم راهنمایی و رانندگی در جادههای کشور نصب شده که نقش موثری در بهبود وضع کمی و کیفی جادههای کشور دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه 27 پایانه مرزی در کشور طی چهل سال گذشته تأسیس شده است، گفت: تمام این پایانههای مرزی با ساختار جدید تأسیس شده که نقش موثری در افزایش روابط بینالملل با کشور همسایه ایجاد کرده است.بیشتر بخوانید: حمل ونقل 90 درصدی بار و مسافر از طریق جاده/ ایران در بخش ترانزیت جزو 5 کشور اول منطقه و اروپاست
حسن نیا با اشاره به ترانزیت 10 میلیون تن کالا از تمام پایانههای مرزی در چهل سال گذشته خبر داد و گفت: افزایش واردات و صادرات کالا از تمام پایانههای مرزی در این چهل سال نشان دهنده توسعه و پیشرفت اقدامات حمل و نقل در این حوزه است.
وی با بیان اینکه 600 میلون تن بار سالیانه توسط ناوگان جادهای جابهجا میشود، گفت: هم اکنون 340 هزار ناوگان حمل و نقل از جمله کامیون در جادههای کشور تردد میکند که این میزان ناوگان یک سرمایه ملی بزرگ در کشور محسوب میشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: 80 هزار وسیله نقلیه مسافری در تمام جادههای کشور سالیانه مسافران را جابهجا میکند که نشان دهنده سرمایه گذاری بسیار مهم در این حوزه است.
حسن نیا اظهار کرد: ایجاد سالنهای اعلام بار و مسافر در شهرهای بزرگ و کوچک و فراهم کردن دسترسی سهل و آسان جابهجایی کالا و مسافر در چهل سال گذشته از دیگر دستاوردهای این حوزه به شمار میرود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه برای رسیدن به این هدف هنوز اقدامات بسیار بزرگ دیگری باید انجام شود، افزود: عرضه خدمات ویژه با توجه به گستردگی کشور و پراکندگی اسکان جمعیت کمی دشوار است، اما امیدواریم با حمایتهای ویژه بتوانیم به هدف نهایی خود در این بخش برسیم.