به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از باشگاه خبرنگاران، شهرام آدم نژاد، سخنگوی کارگروه سامانه نظارتی پایش هوشمند تردد ناوگان عمومی و معاون برنامه ریزی سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای کشور گفت: اهداف اصلی طرح پیمایش، توزیع سوخت بر اساس مصرف واقعی به همراه جمع آوری مستندات صحیح از این حوزه بوده است.
وی درادامه تصریح کرد: کاهش مصرف روزانه 9 میلیون لیتر گازوییل از مهمترین دستاوردهای این طرح به حساب می آید.
آدم نژاد با اشاره به اقدامات بنیادین صورت گرفته در این بخش، اذعان داشت: هم اکنون در حال نصب تجهیزاتی جدید بر روی ناوگان حمل ونقل کشور هستیم که علاوه بر تشخیص دقیق میزان تردد، کنترل و نظارت مستمر بر ناوگان حمل ونقل را تامین کند.
شهرام آدم نژاد در پاسخ به این سوال که مرحله دوم پیمایش از چه زمانی آغاز می شود، گفت: در اجرای این طرح مرحله بندی خاصی وجود ندارد چرا که جداول تابع توزیع سوخت، بطور پیوسته در حال تغییر است که این موضوع در تعیین میزان سهمیه گازوییل تاثیر داده می شود.
طرح پیمایش گامی موثر در جلوگیری از قاچاق سوخت
منصور ریاحی مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: با اجرای طرح پیمایش روزانه حجم عظیمی در مصرف سوخت صرفه جویی می شود که به معنای کاهش قاچاق در این زمینه است.
وی در خصوص دو مرحله ای بودن اجرای این طرح گفت: مرحله اول آن براساس بارنامه و پیمایش صورت گرفت اما طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است مرحله دوم با همکاری وزارت راه و شهرسازی صورت پذیرد.
مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی تصریح کرد: در مرحله دوم اعطای سوخت فقط بر اساس پیمایش و با GPS امکان پذیر خواهد بود و اکنون برنامه ریزی های لازم برای به اجرا گذاشتن این مرحله در حال انجام است.
ریاحی همچنین در پاسخ به این سوال ادعا که مصرف کنندگان سهمیه کمی دریافت می کنند، بیان کرد: برای تعیین سهمیه کلیه فعالیت های کارشناسی صورت گرفته است و حتی امکان کاهش سهمیه بیشتر نیز برای مصرف کنندگان وجود دارد.