ضوابط منظر راه های کشور در شورای حمل ونقل تصویب شد
عصر خودرو- مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری گفت: پس از ۱۸ ماه تلاش، ضوابط طرح منظر راه های کشور دیروز در شورای عالی حمل و نقل و ترابری کشور به تصویب رسید.
عصر خودرو- مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری گفت: پس از ۱۸ ماه تلاش، ضوابط طرح منظر راه های کشور دیروز در شورای عالی حمل و نقل و ترابری کشور به تصویب رسید.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایرنا، «هوشنگ عشایری» امروز (سه شنبه) در حاشیه دومین نمایشگاه بین المللی صنعت حمل و نقل افزود: این ضوابط با همکاری شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل، سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، شرکت عمران و بهسازی شهری ایران، راه آهن جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه شهید بهشتی آماده شده است.
«این آیین نامه در 51 ماده با 400 صفحه ضمیمه تدوین شده و قرار است در بسیاری از راه های کشور که معماری و منظر آن بسیار قابل توجه است مورد استفاده قرار گیرد».
عشایری افزود: راه و شهر یک مساله جدایی ناپذیر است و انتخاب مسیر مناسب برای اجرای معماری با هویت ایرانی در برخی راه های کشور از جمله آزادراه تهران- شمال مورد توجه وزارت راه و شهرسازی قرار دارد.
وی گفت: اقلیم آزادراه تهران- شمال به کشورهای اروپایی نزدیک است و از معماری و منظر مناسبی با استفاده از کارشناسان داخلی و خارجی استفاده خواهد شد.
رئیس کارگروه منظر و معماری راه و شهرسازی ادامه داد: علاوه بر آزادراه تهران- شمال در مسیرهای شمشک به دیزین نیز مساله معماری و منظر راه برای ما اهمیت زیادی دارد و آنچه که در این راستا برای ما بسیار قابل توجه است رعایت هویت ایرانی در معماری راه های کشور است.
به گزارش ایرنا، وزیر راه و شهرسازی بیست و ششم آذرماه در آیین گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری اعلام کرد: بیش از 20 میلیون دستگاه خودرو داریم که سالیانه یک میلیون و 200 هزار دستگاه دیگر به آن اضافه می شود.
«عباس آخوندی» گفت: در ابتدای پیروزی انقلاب 50 هزار کیلومتر راه آسفالته داشتیم اما اکنون به 207 هزار کیلومتر افزایش یافته و در یک دوره 40 ساله چهار برابر شده است.
دومین نمایشگاه حمل و نقل بین المللی و صنایع وابسته بیست و ششم آذرماه با حضور وزیر راه و شهرسازی گشایش یافت.
در این نمایشگاه 205 شرکت داخلی حضور دارند و تا بیست و هشتم آذرماه در مصلای امام خمینی (ره) تهران میزبان علاقه مندانند.
شورای فرهنگ عمومی کشور در سال 1376 بیست و ششم آذرماه را روز ملی حمل و نقل معرفی کرد.
سال 1361 در چنین روزی با بسیج عمومی کامیونداران، کالاهای یکصد کشتی که در بندرهای جنوبی کشور معطل مانده بود، به سراسر کشور انتقال یافت.