به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از تسنیم؛ با اعلام خبر افزایش قیمت و سهمیهبندی بنزین، برخی معلمان که محل تدریسشان در مناطق روستایی و عشایری است و در میان آنها بهصورت ویژهتر معلمان خرید خدمات آموزشی که حداقل حقوق را هم دریافت نمیکنند با مشکلات مختلفی مواجه خواهند شد.
در چنین شرایطی به نظر میرسد چارهاندیشی برای وضعیت این معلمان یا اختصاص حق ایاب و ذهاب میتواند به عنوان یک ضرورت مطرح شود.
محمدباقر نوبخت؛ رئیس سازمان برنامهوبودجه درباره اختصاص سهمیه ویژه بنزین به معلمانی که محل خدمت آنها در روستاها یا مناطق عشایری است، اظهار کرد: به وزیر آموزشوپرورش مأموریت دادهایم تا در هر موردی که آموزشوپرورش نیاز به اختصاص سهمیه بنزین دارد، درخواست را اعلام کنند.
وی افزود: پس از اعلام درخواست از سوی آموزشوپرورش و ارزیابی آن میتوانیم برای تأمین سهمیه بنزین اقدام کنیم. به گزارش تسنیم، یکی از معلمان عشایری درباره مشکلات برخی معلمان در پی افزایش قیمت بنزین گفته بود: روزانه 212 کیلومتر مسیر رفتوبرگشتم به مدرسه است، آن هم در استان سیستان وبلوچستان که زیرساخت مناسبی ندارد، با توجه به اینکه با همکارانم سرویسبندی کرده بودیم ماهانه 120 لیتر مصرف بنزین داشتم یعنی 120 هزار تومان اما از الان باید ماهانه 270 هزار تومان برای بنزین پرداخت کنم و هزینهام دو برابر شده است از طرفی هزینه رفتوآمد معلمان عشایری را هم سالهاست حذف کردهاند با این حقوق کم چگونه به فکر زندگی نرمال باشم؟
محمدرضا سیفی؛ مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزشوپرورش نیز از تلاش وزیر آموزشوپرورش برای اختصاص سهمیه ویژه بنزین به معلمان مناطق عشایری و روستایی خبر داده و گفته بود: "وزیر آموزشوپرورش هم تأکید دارد که حتماً برای معلمان عشایری در مناطق محروم، روستایی و مرزی از طریق دولت سهمیه ویژهای در نظر گرفته شود تا خللی در روند آموزش ایجاد نشود.آموزشوپرورش پیشنهاد داده است همانگونه که برای سرویس مدارس سهمیه ویژه بنزین اختصاص یافته برای راهبران آموزشی هم این کار انجام شود چرا که نقش آنها در کاهش ترک تحصیل دانشآموزان، بالا بردن انگیزه به ویژه در بین دانشآموزان دختر و در نهایت افزایش پوشش تحصیلی بسیار مهم است."