روبوتاکسی به بازار می آید +عکس
عصر خودرو- شرکتهای خودروسازی فیات و ب.ام.و برنامه دارند تا فناوری خودروهای خودران را تا سال ۲۰۲۱ در محصولات خود استفاده نموده و بتوانند تاکسیهای خودران بسازند.
عصر خودرو- شرکتهای خودروسازی فیات و ب.ام.و برنامه دارند تا فناوری خودروهای خودران را تا سال ۲۰۲۱ در محصولات خود استفاده نموده و بتوانند تاکسیهای خودران بسازند.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، شرکت خودروسازی فیات-کرایسلر با ب.ام.و برای ساخت و توسعه خودروهای خودران پیمان همکاری بستند.
این پیمان رقابت جدی خودروسازان و شرکتهای فناوری را در ساخت روبوتاکسی هایی که با گوشیهای هوشمند فراخوانده شده و فرآیند پرداخت آنها تنها چند ثانیه به طول میانجامد، تشدید کرده است.
به گفته متخصصان، بازار روبوتاکسی یا تاکسیهای خودران تا سال 2030 بیش از 2 میلیارد دلار ارزش خواهد داشت.
فیات اعلام کره که تا سال 2021 اولین خودروی خودران خود را معرفی خواهد کرد.
شرکای «ب.ام.و» در این پیمان همکاری شرکتهای اینتل، Mobileye ،Delphi Automative و «Continental» هستند که اکنون فیات نیز به آنها پیوسته است.
به گفته آنها، «فیات» مهندسی و سایر تخصصها را به این قرارداد خواهد آورد و راه را برای ساخت یک پلتفرم خودروی خودران جامع صنعتی که دیگر سازندگان خودرو نیز بتوانند از آن استفاده کنند، هموار میسازد.
پیشبینی میشود که خودروهای خودران تا 90 درصد تصادفات را کاهش دهند، اما مدیرعامل «اینتل» معتقد است که این تکنولوژی چیزهایی بیشتر از کاهش نرخ تصادفات دارد.
اینتل همچنین در ماه جاری یک مطالعه انجام داد در مورد اینکه مسافران وسایل نقلیه خودران وقتی دیگر نیازی ندارند مراقب خودرو و جاده باشند، وقت خود را چگونه صرف میکنند.
این بدین معنی است که رانندگان میتوانند در طول سفر خود فیلم ببینند و در فضای وب سیاحت کنند.
این امر موجب ایجاد بازارهای جدید برای شرکتهای تبلیغاتی خواهد بود، چرا که ظرفیتهای تبلیغاتی جدیدی به وجود خواهد آمد.
پیشبینی میشود که خودروهای خودران بازار حمل و نقل عمومی که توسط شرکتها و اپراتورها هدایت میشوند را مختل کنند.
این کنسرسیوم گفت که تا پایان سال 2017، 40 تست خودروهای خودران را در جاده انجام خواهد داد.