خودروهای برقی در چین جان میگیرند!
عصر خودرو-یکی از خودروسازان بومی و تولیکنندگان خودروهای برقی در چین اعلام کرده است که قصد دارد با سرمایهگذاری به مبلغ ۳۰۰ الی ۵۰۰ میلیون دلار کیفیت خودروهای تولیدی خود را به میزان قابل توجهی ارتقا ببخشد.
عصر خودرو-یکی از خودروسازان بومی و تولیکنندگان خودروهای برقی در چین اعلام کرده است که قصد دارد با سرمایهگذاری به مبلغ ۳۰۰ الی ۵۰۰ میلیون دلار کیفیت خودروهای تولیدی خود را به میزان قابل توجهی ارتقا ببخشد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، در سالهای اخیر شرکتهای خودروسازی متعددی در جهان تحت تأثیر افزایش اهمیت مسائلی همچون مقابله با آلودگی هوا، انتشار گازهای خطرناک و آلاینده به جو زمین و تخریب محیط زیست به سمت و سوی تولید و توسعه خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط زیست جذب شدهاند به گونهای که هم اکنون رقابت تنگاتنگی بر سر تولید و معرفی و عرضه خودروهای برقی و الکتریکی در جهان درگرفته است تا هر یک از آنها مدلهای جدید و بهتری را برای خود رونمایی و سپس روانه بازارهای جهانی کنند.
حالا شرکت خودروسازی CHJ اعلام کرده که تصمیم گرفته است با یک سرمایه گذاری به مبلغ 300 الی 500 میلیون دلار به ارتقا و بهبود خط تولید خودروهای برقی و الکتریکی خود بپردازد تا در این میان گوی رقابت را از سایر رقبای قدرتمند خود که بازارهای جهانی بخصوص کشور چین فعالیتهای گستردهای دارند، برباید و نظر سرمایه گذاران بومی و بینالمللی را به سمت خود جلب کند.
بر اساس گزارش رویترز، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلایندهها و گازهای گلخانهای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند. بنابراین بسیاری از شرکتهای خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامههای خود بدین منظور رونمایی کردهاند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکتهای خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامههای خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.
دولتهای بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ محیط زیست، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه 2030 و نهایتاً تا دهه 2040 میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.