آینده مبهم صنعت خودروسازی جهان در سایه کرونا
عصر خودرو- اگر چه در حال حاضر نشانههایی از بهبود اوضاع بازار خودرو در جهان در سه ماه دوم سال جاری میلادی به چشم میخورد، اما تداوم روند شیوع بیماری کرونا آینده صنعت خودروسازی را در هالهای از ابهام فرو برده است.
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۸:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایرنا، شماری از شرکتهای خودرسازی در ژاپن مانند تویوتا موتور تصمیم دارند میزان کاهش تولید خود را در ماه جاری میلادی اوت (مرداد- شهریور) به سه درصد کاهش دهند.
این رقم در دو ماه گذشته میلادی به ترتیب 10 درصد و 40 درصد بود.
نیسان نیز تصمیم دارد میزان تولیدات خود را تا سال مالی 2024-2023 با 20 درصد کاهش به پنج میلیون و 400 هزار دستگاه برساند.
آمریکا
در آمریکا نیز میزان تولید خودرو در معاملات منتهی به ژوئن (خرداد-تیر) با کاهش روبرو شده ولی شاخص «مدیران خرید» (PMI) خودرو در این کشور با 49.8 درصد افزایش روبرو شد.
این رقم در ماه مه (اردیبهشت-خرداد) 39.8 درصد بود.
شاخص مدیران خرید از اهمیت فراوانی برخوردار است که به صراحت وضعیت رونق و رکود را در بخش های مختلف کسب و کار نشان می دهد.
گزارشها حاکی است میزان تولید خودرو در آمریکا در ماه ژوئن در مقایسه با مدت زمان مذکور در سال گذشته با کاهش 25 درصدی روبرو شده است.
منطقه اتحادیه اروپا
اگرچه صنعت خودرو در منطقه اتحادیه اروپا نیز در 17 ماه گذشته رکود را تجربه کرده است، شاخص مدیران خرید در ماه ژوئن به بیشترین رقم در چهار ماه گذشته یعنی 47.4 درصد رسید. این رقم در ماه مه حدود 39.4 درصد بود.
همچنین میزان تقاضا برای خرید خودرو در اتحادیه اروپا در ماه ژوئن در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال گذشته میلادی با 22.3 درصد کاهش به 949 هزار و 722 خودرو رسیده است.
همچنین این رقم در نیمه نخست سال جاری میلادی با 52.3 درصد کاهش روبرو شده است.
چین
وضعیت خودرسازی در چین در مقایسه با دیگر نقاط جهان با رونق بهتری روبرو شده است.
میزان تولید خودرو در چین در ماه ژوئیه (تیر-مرداد) با افزایش روبرو شده است به نحوی که بهای ورق گرم در این کشور بیش از هفت درصد افزایش یافته است.
همچنین شاخص «مدیران خرید» نیز در چین با 51.1 درصد افزایش در ماه ژوئیه روبرو شد. این رقم در ماه ژوئن 50.9 درصد بود.
برچسب ها
صنعت خودرو سازیویروس کرونا