افزایش ۲۰ درصدی مصرف بنزین در تابستان سال جاری
عصر خودرو- معاون مدیر در تامین فرآوردههای نفتی کشور گفت: در سه ماهه تابستان امسال روزانه به طور متوسط ۱۰۵ میلیون لیتر بنزین و ۱۰۶ میلیون نفتگاز مصرف شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب با ۲۰ و ۹ درصد افزایش همراه بوده است.
چهارشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۸:۰۰
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، «سیدپیمان جزایری» دلیل اصلی رشد مصرف این دو فرآورده را افزایش سفرها با توجه به فروکش کردن شیوع بیماری کرونا اعلام کرد و افزود: در سه ماهه مشابه سال قبل، مصرف بنزین 86.7 و نفتگاز 99.4 میلیون لیتر بوده است.
سوخت رسانی مطلوب و به موقع به زائران اربعین حسینی
این مقام مسئول در رابطه با سوخترسانی مطلوب و به موقع به زائران اربعین حسینی گفت: با پیش بینیهای انجام شده توانستیم روزانه بین 15 تا 20 میلیون لیتر انواع فرآوردههای نفتی را در انبارهای کرمانشاه، درهشهر ایلام، خرمآباد و سنندج ذخیرهسازی کنیم تا در این ایام در استانهای هدف کرمانشاه، ایلام و خوزستان و مناطق مرزی توزیع شود.
وی با اذعان به اینکه در این کار عظیم همه مدیران و معاونین مناطق هدف و پشتیبان (لرستان، همدان و کردستان) و همچنین ناوگان حمل و نقل تلاش مضاعف داشتند افزود: در مواقعی که به دلیل کثرت زائران مسیرها مسدود میشود از انبارها پشتیبان مانند انبار اندیمشک برای ذخیرهسازی استفاده کردیم.
معاون مدیر در تامین فرآوردههای نفتی کشور خبر داد: هم اکنون سوخترسانی به استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی با توجه به فرا رسیدن شهادت امام رضا (ع) در حال انجام است.
تأمینکننده سوخت بیش از 100 نیروگاه کشور
وی افزود: این معاونت متولی اصلی تامین فرآوردههای نفتی کشور است و مستمراً اقدامات لازم را برای تامین انواع فرآوردها و پیشبینی مصرف انجام میدهد؛ ضمن اینکه در حال حاضر آمادگی آن را داریم تا از آبان ماه توزیع نفتگاز و نفت کوره بیش از 100 نیروگاه کشور را آغاز کنیم.
جزایری با تأکید بر اینکه از اول آبانماه اوج مصرف نیروگاهها آغاز خواهد شد، تصریح کرد: در سال قبل نزدیک به 16 میلیارد لیتر سوخت در نیروگاهها مصرف شده و این وظیفه مهم با هماهنگی این معاونت با وزارت نیرو و تمام ادارات زیرمجموعه محقق که خوشبختانه تا کنون به نحو مطلوبی انجام شده است.
وی به فرآیند و اهمیت فعالیتهای این معاونت در جهت تامین سوخت کشور اشاره کرد و گفت: با هماهنگی شرکت ملی پالایش و پخش و تحویل انواع فرآوردههای اصلی از پالایشگاهها، بر اساس پتانسیلهای موجود، سوخت از طریق ناوگان حمل زمینی، دریائی و مسیرهای خط لوله، به بیش از 70 انبار فعال در سراسر کشور ارسال و در 230 ناحیه توزیع میشود.
معاون مدیر در تامین فرآوردههای نفتی در پایان ضمن قدردانی از تلاش همکاران ستاد و مناطق در جهت تامین به موقع و مطلوب سوخت در سراسر کشور، اعلام کرد: این وظیفه بار سنگینی است که مستمراً در این معاونت انجام میشود و اگر وقفهای در این مسئله رخ دهد مسلماً تبعات آن به کل کشور برمیگردد.