به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از رویترز، اوجنیو مادرو در یک کنفرانس با تحلیلگران با بیان اینکه این قرارداد به نفع هر دو کشور مکزیک و آمریکا است، افزود: اگرچه ترامپ گفته ممکن است به نفتا پایان دهد، ولی ما معتقدیم این اتفاق بسیار بعید است.
اگر ترامپ برنامه لغو این قرارداد را پیش ببرد، قطعه سازان طبق قوانین سازمان تجارت جهانی در معرض تعرفه حداکثری 2.5 درصدی قرار خواهند گرفت.
مادرو افزود: هزینه این کار در نهایت به مشتریان تحمیل خواهد شد. شرکت رسینی فعالیتهایی را در آمریکا، مکزیک و برزیل دنبال میکند.
ترامپ در کمپینهای انتخاباتی خود وعده داد که اگر نتواند درباره تعیین مفاد بهتر این توافق برای کارگران آمریکا مجددا مذاکره کند، نفتا لغو خواهد کرد. شرکته های بین المللی در سراسر جهان نگران این هستند که سیاست های جدید آمریکا در راستای حمایت از کارگران آمریکایی به تجارت بین المللی لطمه بزند.
از زمان اجرایی شدن نفتا در سال 1994، صادرات مکزیک به آمریکا شش برابر شده و به 320 میلیارد دلار در سال میرسد و اقتصاد بسته این کشور را به یک مرکز سرمایه گذاری و تولید برای بزرگترین شرکتهای جهان تبدیل کرده است.