شهردار منطقه دو تهران خبر داد:
مناسب سازی گذرگاه های عابر پیاده در منطقه دو تهران
عصر خودرو: شهردار منطقه دو تهران از مناسب سازی گذرگاه های عابر پیاده در این منطقه خبر داد.
عصر خودرو: شهردار منطقه دو تهران از مناسب سازی گذرگاه های عابر پیاده در این منطقه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از آریا، عزیزاله نظری با اعلام این مطلب اظهارداشت: معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه به منظور سهولت تردد معلولین و افراد سالمند در سطح معابر منطقه اقدام به مناسب سازی کانال های عابر پیاده در تقاطع های بلوار شهید دادمان با خیابان های فلامک، حسن سیف و شهید فرحزادی کرده است.
وی همچنین به احداث راستگرد خیابان سپیدار به بلوار شهید پاکنژاد اشاره و تاکید کرد: باتوجه به سرعت طرح بالا و تردد زیاد خودروها از بلوار شهید پاکنژاد و به منظور کاهش برخوردهای مماسی خودروهایی که از خیابان فرعی سپیدار وارد بلوار می شوند، معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه دو اقدام به احداث راستگرد مذکور کرد.
به گفته شهردار منطقه دو تهران، در جریان اجرایی این طرح بیش از 120 متر طول جدول گذاری و 65 متر مکعب خاک برداری انجام شده است.
در راستای اجرای کمپین آسمان آبی و زمین پاک در دست اجراست؛
طرح پایلوت پیشگیری از کلروز درختان اقاقیا در منطقه 10 تهران
کلینیک گیاه پزشکی شهرداری منطقه 10 با هدف دستیابی به راه حل منطقی برای استفاده از کود غیرشیمیایی و قابل استفاده کردن عناصر موجود در خاک از طریق روش های زیستی اقدام به اجرای طرح پایلوت پیشگیری از کلروز درختان اقاقیا در بوستان شهید باقری زند کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، فرامرز عظیمی شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: این طرح با توجه به وجود کلروز اقاقیا در فضای سبز اکثر مناطق تهران و بی نتیجه بودن استفاده از کودهای شیمیایی در رفع این مشکل به صورت پایلوت در منطقه در دست اجراست.
وی با اشاره به اهمیت درخت اقاقیا در فضای سبز شهری، افزود: از جمله بیماری های فیزیولوژیکی این درخت کلروز اقاقیا می باشد. دلیل اصلی بروز کلروز اثر مستقیم آهک و بی کربنات محلول در خاک بوده که قابلیت جذب آهن توسط گیاه را کاهش داده و موجب زردی برگ می شود.
شهردار منطقه با اشاره به اقدامات انجام شده در این طرح یادآور شد: کلینیک گیاه پزشکی با اصلاح خاک به کمک کود هیومیک اسید در مرحله اول و محلول پاشی درختان با عناصر ماکرو و میکرو در مرحله بعد سعی در رفع این مشکل کرده است.
به گفته شهردار منطقه کود های هیومیکی محلول در آب بوده و با کلات کردن عناصر فلزی و جلوگیری از هدر رفتن آن ها از خاک، این مواد را در دسترس گیاه قرار می دهند و سبب کم شدن نیاز مصرف انواع کودها می شوند و باتوجه به شرایط نامساعد خاک، محلول پاشی مواد میکرو و ماکرو بر روی سطح برگ درختان، گیاه را به تولید انبوه ریشه تحریک کرده و در نتیجه از این طریق مواد غذایی لازم، رطوبت کافی و از همه مهمتر اکسیژن بیشتری را از طریق خاک در اختیار گیاه قرار می دهد.
عظیمی اظهار امیدواری کرد با اجرای این طرح ضمن کاهش مصرف کودهای شیمیایی که باعث تغییر ساختار خاک و آلودگی آب های زیر زمینی می شود، مشکل کلروز درختان اقاقیا نیز برطرف شود.