به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، ناصر سلطان محمدی به تعداد ناوگانها ی حمل و نقل عمومی در استان زنجان اشاره کرد و گفت: 256 دستگاه اتوبوس در 25 مسیر استان فعال و سرویسدهی میکنند و در شهر زنجان بیش از 160 دستگاه فعالیت می کند.
وی با اشاره به اینکه نوسازی حمل و نقل عمومی در زنجان ضروری است،اظهار کرد: طی سال گذشته از بودجه شهرداری چهار دستگاه شهرداری خریداری شد ولی هنوز تحویل نگرفتیم و بزودی تحویل می گیریم و طی سه ماهه سالجاری 20 دستگاه توسط اتوبوس بخش خصوصی و 7 دستگاه اتوبوس ملکی را بازسازی کردیم.
مدیر عامل سازمان اتوبوس رانی زنجان میانگین عمر اتوبوس های زنجان 9 سال و 4 ماه است و هر اتوبوس 15 سال هم عمر دارد و بعد از 10 سال باید هر شش ماه یک بار معاینه فنی شود.
سلطان محمدی تاکید کرد: همه دستگاه های اتوبوس طبق قوانین، بیمه هستند و رانندگان نیز به صورت انفرادی بیمه تحت پوشش بیمه قرار دارند.
وی با اشاره به استفاده شهروندان زنجانی از کارت اتوبوس شهروندی و نهادینه شدن این فرهنگ افزود: 12دفتر پیشخوان خدمات دولت کارتهای الکترونیکی اتوبوس را به همشهریان ارائه میکنند.
مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری زنجان به مزایای کارت اتوبوس الکترونیکی اشاره کرد و گفت: این امر باعث رعایت نکات بهداشتی می شود و همچنین باعث توسعه و تسریع در حرکت ناوگان شهری در حمل و نقل می شود.
سلطان محمدی تاکید کرد: با توجه به اینکه کرایه نقدی سه هزار و 700 ریال است و کارت بلیط شهروندی600 هزار ریال است و این امر باعث می شود که مسافرین همه کارت بلیط تهیه کنند و با این کار خود با رانندگان همکاری کنند.
وی افزود: خوشبختانه از زمانی که طرح استفاده از کارت بلیط در استان اجرا شد رضایت متقابل بین مردم و رانندگان بیشتر شده و در این راستا مردم استان تمایل بیشتری برای استفاده از بلیط الکترونیکی شهری (کارت بلیط اتوبوس ) دارند و در پی استقرار کارت بلیط اتوبوس بیش از 95 درصد مردم استان زنجان از آن استقبال کردند ولی باید فرهنگ استفاده از این کارت در استان تبیین شود.