به گزارش پایگاه خبری«عصر خودرو» به نقل از خانه ملت، فریدون حسنوند درباره آخرین وضعیت اجرای طرح احیاء سوختگیری با کارت سوخت، گفت:اجرای طرح کارت سوخت بهمعنای سهمیهبندی و تغییر در قیمت آن نیست بلکه اعمال کارت سوخت روشی برای مدیریت مصرف است و میتواند آمارهای درستی درخصوص میزان مصرف و قاچاق سوخت از مسیرهای قانونی و غیرقانونی در اختیار مسئولان قرار دهد.
شناسایی گلوگاههای قاچاق سوخت با اجرای طرح کارت سوخت
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی معتقد است با اجرای طرح کارت سوخت میتوان گلوگاههای منتهی به مصرف بیرویه و قاچاق سوخت را شناسایی و راه علاجی پیدا کرد.
سامانه پیشبینی شده برای اجرای طرح کارت سوخت به روز و مناسب است
وی ادامه داد: از آنجا که سامانه پیشبینی شده ازسوی وزارت نفت برای اجرای طرح سوختگیری با کارت سوخت به روز و مناسب است، بهمنظور جلوگیری از ایجاد مشکل برای برخی افراد که بهتازگی صاحب خودرو شدهاند یا کارتشان مفقود یا باطل شده مکانیزم خاصی در نظر گرفته شده، بنابراین مشکلات آنها نیز در کوتاه مدت حل خواهد شد و جای نگرانی نیست.
به گفته حسنوند در روزهای آغازین اجرای طرح، درصورت عدم فعال شدن کارت سوخت برخی از دارندگان خودرو، میتوانند با کارت مخصوص جایگاهداران سوختگیری کنند.
در روزهای آغازین اجرای طرح احیاء کارت سوخت، درصورت عدم فعال شدن کارت برخی از دارندگان خودرو، میتوانند با کارت مخصوص جایگاهداران سوختگیری کنند
این نماینده مجلس در رابطه با دریافت مبلغ 10هزار تومان از متقاضیان در قبال ارائه کارت سوخت، اضافه کرد: صدور کارت مذکور هزینههایی دارد و این مبلغ برای انجام این کار دریافت میشود.
یکی از مزایای صدور کارت سوخت؛ شناسایی درصد بالایی از مصرفکنندگان واقعی
رئیس کمیسیون انرژی مجلس همچنین با یادآوری اینکه حدود 700هزار کار سوخت در دفاتر پست مانده است، اظهار کرد: شاید برای تعدادی از این کارتهای سوخت مالک واقعی وجود نداشته باشد بنابراین یکی از مزایای صدور کارت سوخت شناسایی درصد بالایی از مصرفکنندگان واقعی است، درواقع مشخص خواهد شد مصرفکننده واقعی سوخت کیست، کجاست و چه میزان مصرف دارد.