به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ایسنا، در حالی که برخی از سایتهای خبری از اعلام اتفاقی جدید برای صدور کارتهای سوخت برای خودروهای صفر کیلومتر خبر دادهاند، اوایل مرداد ماه محمد صادقی مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش به ایسنا، گفت: از این به بعد مالکان خودروهای صفر کیلومتر برای دریافت کارت سوخت خود باید به پلیس +10 مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه مالکین وسایل نقلیه نو شماره که خودروی خود را در سال جاری از شرکتهای خودروساز تحویل گرفته ولی کارت هوشمند سوخت خود را همچنان دریافت نکردهاند، لازم است جهت پیگیری روند صدور کارت خود به هر یک از دفاتر پلیس + 10 سراسر کشور مراجعه کنند، اظهار کرد: این روند در گذشته اینگونه نبود و اکنون شرایط تغییر کرده است.
به گفته وی در آن زمان، قبل از این کارت سوخت برای مالکان خودرو صفر کیلومتر صادر میشد، اما از این به بعد لازم است همه مالکان خودرو اعم از صفرکیلومتر و غیره برای دریافت کارت سوخت خود به پلیس +10 مراجعه کنند.
چه مدارکی لازم است؟
مدارک هویتی مالک برای درخواست کارت هوشمند سوخت بدین شرح است: برای اشخاص حقیقی، یکی از مدارک شناسایی معتبر مالک وسیله نقلیه شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه، برای اشخاص حقوقی نیز معرفی نامه رسمی از سازمان یا شرکت مربوطه با امضاء و مهر مجاز به همراه اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نماینده نیاز است. دارندگان وکالتنامه معتبر قانونی از مالک نیز میتوانند با ارائه مدارک شناسایی معتبر شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نسبت به اخذ خدمات مورد نیاز اقدام کنند.
در مورد خودروهای لیزینگی (خودروهای اجاره به شرط تملیک)، اسناد و مدارک در اختیار استفاده کننده خودرو شامل کارت خودرو ملاک عمل است. مدارک شناسایی وسیله نقلیه نیز شامل کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه یا بنچاق محضری به همراه بیمه نامه شخص ثالث معتبر میشود.
کسانی که در سایت دولت همراه ثبت نام کردهاند، نیازی به ارائه درخواست المثنی ندارند. کارت سوخت این اشخاص از طریق اداره پست به آدرسی که اعلام کردهاند ارسال می شود.