410 هزار شغل زیر تیغِ خودروهای برقی
عصر خودرو- توسعه خودروهای الکتریکی در آلمان 410 هزار شغل را تا سال 2030 میلادی تهدید خواهد کرد.
عصر خودرو- توسعه خودروهای الکتریکی در آلمان 410 هزار شغل را تا سال 2030 میلادی تهدید خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، نشریه آلمانی Handelsblatt به تازگی برآورد و اعلام کرده است که تغییر به سوی توسعه و تولید خودروهای الکتریکی در آلمان منجر به از بین رفتن 410 هزار شغل تا سال 2030 میلادی خواهد شد.
کارشناسان فعال در حوزه خودرو پیشتر برآورد و اعلام کرده بودند که صنعت خودرو در سالهای آینده نیاز کمتری برای توسعه و تولید خودروهای جدید همچون الکتریکی و خودران خواهد داشت چراکه خودروهای برقی قطعات کمتری نسبت به خودروهای درون سوز دارند. در نتیجه نیروی انسانی کمتری نیز برای تولید قطعات آن نیاز است.
حالا به تازگی نشریه آلمانی Handelsblatt در گزارشی به نقل از مشاوران دولتی عنوان کرده است که تا سال 2030 میلادی بالغ بر 410 هزار شغل تحت تاثیر تغییر به سمت و سوی توسعه و تولید خودروهای الکتریکی قرار خواهند گرفت و به گفته آنها به مرز نابودی کشیده خواهند شد.
این کارشناسان بر این باورند که تنها در خط تولید موتور و سیستم انتقال قدرت خودروهای تولیدی تقریبا 88 هزار شغل از بین خواهند رفت.
فولکس واگن، دایملر (شرکت مادر مرسدس بنز) و بی ام و جزو بزرگترین خودروسازان در آلمان به شمار می روند که در سال های اخیر از برنامه های خود برای توسعه و تولید خودروهای برقی، هیبریدی و پلاگین هیبریدی سخن گفته و تاکنون نیز مدل خودروهای جدید و متعددی را رونمایی و روانه بازارهای جهانی کرده اند.
گسترش روزافزون و بهکارگیری تکنولوژیهای نوین بخصوص در زمینه توسعه خودروهای خودران و الکتریکی موجب تغییر و تحولات بزرگی در صنعت خودروسازی شده و به همین علت نیز گفته میشد سال 2019 سال خوبی برای کارکنان و کارگران فعال در کارخانه های خودروسازی نبوده است چراکه شرکت های بزرگی همچون جنرال موتورز، آئودی، مرسدس بنز و غیره به منظور کاهش هزینههای خود، اقدام به تعدیل نیروهای انسانی خود کردند و بدین ترتیب بسیاری از کارگران این کارخانهها شغل خود را از دست داده و اخراج شدند.
پیشتر نیز نتایج تحقیقات و نظرسنجی های قبلی نشان میداد بالغ بر 41 درصد از شرکت های فعال در بریتانیا از توسعه زودهنگام و سریع فناوریهای نوین همچون هوش مصنوعی واهمه دارند چراکه بر این باورند که این فناوریها تا پنج سال آینده جای منابع انسانی، کارشناسان، متخصصان و تمامی تجهیزات موردنیاز آنها را خواهد گرفت و به عبارتی دیگر هوش مصنوعی در آیندهای نزدیک موجب از بین رفتن تجارت و کسب و کار آنها خواهد شد.
در نظرسنجیهای دیگری که در سراسر جهان صورت گرفته است، میتوان نتیجه گرفت که هزاران نفر از کارمندان و کارشناسانی که در حوزه مختلف در شرکتهای جهان مشغول بکارند، نیز تحت تاثیر توسعه هوش مصنوعی قرار خواهند گرفت و شغل خود را از دست خواهند داد.