به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از ایسنا، دکتر سید محمد هاشمی شهری ادامه داد: در نوروز امسال به 3 هزار و 893 بیمار و مصدوم شهری و جاده ای توسط تکنسین های اورژانس این دانشگاه خدمت رسانی شد که 2 هزار و 682 مورد آن مربوط به حوادث جاده ای بوده است .
وی با بیان اینکه همه این حوادث حجم بالایی از تلفات و مصدومین را بدنبال داشت که ناشی از تردد اتباع بیگانه غیرمجاز در جاده های استان بود، ادامه داد: به دنبال وقوع 3 سانحه تصادف با مصدومین زیاد در منطقه سراوان که هر 3 سانحه مربوط به تردد اتباع بیگانه غیر مجاز بود، در تماس تلفنی با مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان، پیشنهاد اعزام پزشکان متخصص، دارو و تجهیزات کمکی از مرکز استان را مطرح کردم با این وجود همکاران سراوان اعلام کردند که توان و ظرفیت درمانی در بیمارستان این شهرستان مرزی به اندازه ای رسیده است که به تنهایی قادر به ارائه خدمات باشند.
هاشمی ادامه داد: 12 هزار و 291 تن مواد غذایی نیز جهت امحاء از سطح مراکز عرضه جمع آوری شد.
وی به انجام بازدید از داروخانه های شبانه روزی و روزانه، کارخانه های مواد غذایی و عطاری ها نیز اشاره کرد و گفت: بازرسان حوزه غذا و دارو 4 داروخانه را به دلیل حضور نداشتن مسئول فنی پلمب کردند.
وی ادامه داد: بیش از 400 قلم تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی فاقد مجوز و تاریخ گذشته جمع آوری و معدوم سازی شد.
هاشمی تصریح کرد: در تعطیلات نوروز امسال 35 نفر در جاده های تحت پوشش این دانشگاه سر صحنه تصادف جان خود را از دست دادند که مهمترین عامل آن بی احتیاطی در رانندگی است.