به گزارش پایگاه خبری«عصرخودرو» به نقل از مهر ، سعید سبحانی افزود: استفاده از تلفن همراه به هر شکل اعم از شماره گیری و پاسخگویی، ارسال و دریافت پیامک و حتی به صدا درآمدن زنگ تلفن موجب کاهش توجه و از هم گسیختگی فکری و در نهایت کاهش و از بین رفتن تمرکز راننده میشود.
وی گفت: براساس آمارهای موجود مکالمه با تلفن همراه یکی از شایعترین عوامل بروز تصادفات رانندگی است.
سبحانی اظهار کرد: گاهی عدم تمرکز راننده به علت به صدا درآمدن زنگ تلفن همراه موجب انحراف خودرو و تصادف یا واژگونی ناشی از آن میشود.
وی افزود: رانندگانی که حین رانندگی از تلفن همراه استفاده میکنند چهار برابر بیشتر از سایر رانندگان درمعرض تصادفات جادهای شدید قرار دارند که افزایش احتمال تصادف فقط مربوط به زمان صحبت کردن نیست بلکه از شروع مکالمه تا حداقل 10 دقیقه پس از پایان مکالمه احتمال افزایش تصادف وجود دارد.
سبحانی گفت: زمانی که رانندهای در حال رانندگی با تلفن همراه صحبت میکند احتمال اینکه متوجه شرایط پر خطر نشود 20 درصد است و در صورتیکه مکالمه او در مورد موضوعی پر اهمیت باشد این احتمال تا 30 درصد افزایش خواهد یافت.
وی افزود: استفاده از هرنوع تلفن همراه، تلفنهای همراه دستی و یا هندزفری زمان عکس العمل راننده را در مقایسه با رانندگی طبیعی تا 50 درصد کاهش داده که حتی در برخی مواقع بدتر از چیزی است که در رانندگی پس از مصرف الکل و مستی رخ میدهد.
سبحانی گفت: بهترین روش جایگزین برای مکالمه تلفنی حین رانندگی فعال کردن سیستم پیام گیر صوتی است که راننده در وضعیت مناسب و پس از اتمام رانندگی به آن گوش دهد.
مدیرکل حمل و نقل پایانههای خراسان شمالی افزود: اصلیترین وظیفه راننده، رانندگی ایمن است و نباید فراموش کرد که سلامت و حفظ جان راننده و سایر سرنشینان خودرو بر تمامی مسائل جانبی ارجح است.
برای آگاهی از تازه های جهان خودرو، جدیدترین قیمت ها و بازار خودرو ایران اینستاگرام خودرو امروز را دنبال کنید و جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر خودرو (https://telegram.me/asrekhodro ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.