به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از صداوسیما، بهروز حبیبی گفت: با داخلی سازیای سی یو و سپس توسعه این محصول در نسلهای دوم، سوم، چهارم و پنجم اکنون به مرحلهای رسیده که میتوانیم این قطعه را با عملکردهای مختلف برای هر خودرویی طراحی و تولید کنیم.
وی با بیان این که هم اکنون با عبور از مرحله مهندسی معکوس به مرحله طراحی و ساخت داخل در بسیاری از قطعات خودرویی به ویژهای سی یو و دیگر قطعات حساس رسیدیم افزود: هم اکنون یکی از بزرگترین مراکز طراحی و مهندسی را در اختیار داریم که در آن میتوانیم همه قطعات خودرو به ویژهای سی یو را برای هر خودرویی طراحی کرده و بسازیم.
حبیبی گفت: همه این توفیقات با نخستین تحریم اعمالی بر صنعت خودرو در سال 1390 آغاز شد که در آن دوران به این نتیجه رسیدیم که در آن قطعات راهبردی و مهم خودرو را در داخل کشور تولید و بومی سازی کنیم از این رو با بکارگیری تیم قوی از مهندسان با تجربه داخلی در شرایط سخت تحریم، قطعات حساسی مانندای سی یو را داخلی سازی کردیم و توانستیم با این اقدام خودروهای زیادی را از کف کارخانهها جمع کنیم.
وی افزود: هم اکنون در حوزه داخلی سازی قطعات، 3 هزار قطعه خودرویی را در بیش از 300 مجموعه قطعه سازی در سراسر کشور تولید میکنیم که علاوه بر کارآفرینی برای خانواده قطعه سازان، صرفه جویی ارزی 50 میلیون یورویی را نیز برای کشور در پی داشته است.
این قطعه ساز اضافه کرد: همچنین در حوزه تحقیقات و توسعه تلاش ما این است که برای وابستگیهای موجود در صنعت خودرو را به حداقل برسانیم و قطعات از جمله قطعات حساس را داخلی سازی کنیم که در این بین با دانشگاههای مختلف از جمله دانشگاههای شریف، تهران، امیرکبیر و خواجه نصیر همکاری داریم ضمن این که از ورود جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی به حوزه داخلی سازی و ساخت قطعات استقبال میکنیم.