به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از ارتباطات سایپادیزل، مهدی رمضانپور اظهار کرد: سایپادیزل در سال 98 با وجود کاهش 66 درصدی فروش محصولات تجاری، به وسیله افزایش نرخ های فروش و عملکرد مثبت مدیریتی توانست، افزایش 12.5 درصدی نسبت سود خالص را نسبت به مدت مشابه سال 97 محقق کند.
وی تصریح کرد: با توجه به تحریمهای بی سابقه بینالمللی و کاهش تیراژ تولید خودروهای تجاری توسط سایپادیزل در سال 98، واکاوی هزینههای مترتب بر سازمان و کنترل و کاهش هزینههای مالی را میتوان یکی از سرفصل های مهم برنامههای هیأت مدیره در یکسال گذشته بر شمرد.
رمضان پور افزود: در این راستا، سایپادیزل موفق به کاهش 16 درصدی هزینه های فروش و اداری شد که عمده آن مربوط به ساماندهی هزینه های پرسنلی باوجود افزایش سالانه هزینه های حقوق و دستمزد بوده است. همچنین، کاهش چشمگیر هزینه های تسعیر ارز، هزینه انبارداری و توقف محصولات شرکت باعث کاهش 60 درصدی هزینه های عملیاتی شد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه هزینه مالی در سال 1398 مبلغ 4 هزار میلیارد ریال برآورد شده بود، با عملکرد صحیح در حوزه تأمین مالی و تلاش های هیئت مدیره، شاهد کاهش 11درصدی نسبت به بودجه سال 98 و کاهش 4 درصدی نسبت به سال 97 هستیم.
معاون مالی و اقتصادی سایپادیزل ضمن اشاره به بهبود درآمدهای این شرکت در سال 98 یادآور شد: صورتهای مالی حاکی از افزایش 121 برابری درآمدهای عملیاتی نسبت به مدت مشابه است که از محل دریافت یارانه حاصل از صرفه جویی در مصرف سوخت نوسازی ناوگان فرسوده و همچنین تسویه بدهی بانک صنعت و معدن با ارز زمان گشایش محقق شده است.
به گفته وی سایپادیزل در بخش درآمدهای غیرعملیاتی خود نیز افزایش 22 درصدی را از محل افزایش درآمد حاصل از تسعیر دارائی های ارزی به دست آورده است.
رمضانپور با بیان اینکه رشد شاخص های مالی و کاهش 75 درصدی زیان جاری و زیان پایه هر سهم نسبت به سال 97 نوید بخش روزهای بهتر در سایپادیزل خواهد بود، افزود: طبق گزارش حسابرس مستقل، در پایان سال مالی 1398 بسیاری از بندهای شرطی و تاکیدی از جمله مالیاتی، بیمه ای، تائیدیه حساب و عملکردی حذف شده است.